Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Locoidon krema na lasišče 28.6.2010 19:31:55
|
|
|
|
biga
|
Moja 3,5 mesečna hči se že nekaj časa praska po zatilju, zadnjem delu glavice, pod laski ima suh in rdeč flek, lahko da je od vročine, ima pa diagnozo atopični dermatitis, zato sem na dieti brez mleka in jajc, ker dojim. Najprej se je čohala le na tem mestu, sem jo mazala s Fenistil gelom, pa ni pomagalo. Danes pa jo očitno srbi cela glava, ker se skoz praska in videti je rdeče flekce. Dobili sva tole mazilo, pa me zanima, kako ga uporabiti. Enkrat dnevno namažem kar celo glavo ali kako? Potem nič ne sperem lask? Ali pomagajo kapljice Fenistil proti srbenju? Koliko naj ji jih dam?
|
|
|
|
RE: Locoidon krema na lasišče 28.6.2010 19:41:11
|
|
|
|
lilip
|
Meni je rekel pediater, ko sem rekla, da sem kupla Fenistil, da je škoda denarja za to. Dal nam je locoidon, po dveh nanosih je bilo boljše. Je pa imela izpuščaje po zatilju. Na tanko namaži, pa vsaj par ur ne umij laskov. Saj tako verjetno ne umivate glave vsak večer, ne? Če ima že dolge laske bo malo težje... Upam, da vam bo pomagalo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?