|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   občutek
28.6.2010 18:14:33   
mala.
hej hej
zanima me, kdaj ste začutile, da ste noseče oz. kdaj res veš in čutiš, da ti nekaj raste?
namreč imela sem SS pred pol leta v prvem mesecu. Ampak jaz sem takoj, še preden mi je test pokazal pozitivno vedela, da sem noseča. Še ginekologinja mi je rekla, da verjetno sploh ne bi vedela, če ne bi čutila.
Sedaj pa sem v 6 tednu in ne čutim prav nič drugače, nimam sploh občutka, da sem noseča. Edino malo bolj sem zaspana in prsi imam malenkost večje in občutljive.
Kako je pri vas?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: občutek
28.6.2010 18:29:27   
MAŠKA
Malo pred izostankom M slabost, potem pa testek in je bilo vse jasno.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu mala.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.6.2010 18:31:13   
mala.

saj meni je tudi jasno, da je to to...
ampak ali čutiš kaj drugače, veš da si noseča ali ti to potrjuje samo izostanek M in slabost?

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.6.2010 19:55:58   
janjja
Ja izostanek M in slabost pri meni, pa še napihnjenost. Drugače pa takoj po zanositvi tisti močan občutek kot da bo M - taka topa bolečina v spodnjem delu trebuha

(odgovor članu mala.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.6.2010 20:48:21   
somic
jaz sem a čutila ugnezditev in sicer je to ena kar precej težka izkušnja.

takrat nisem vedela za kaj bi šlo, ker na otročku nisva planirala

skratka tista ugnezditev je bila precej boleča in dogotrajna, ko je pa minila pa nisem več razmišljala o tem, pač, prihaja m in to je to... čez nekaj dni pa sem le ugotovila, da je že kar precej časa od kar sem dobila zadnjo m...

in to je to, naredila sem test in potem mi je bilo jasno kaj je bila tista čudna bolečina.

naprej pa tudi jaz nisem čutila nič posebnega, dokler se mali ni začel premikat notri user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.7.2010 11:33:11   
Balerina
Ne sekiraj se jaz pri 1. še v 9. mesecu nisem imela občutka da sem noseča, tistega ja mi nekaj raste in.... Sem uživala v nosečnosti imela zelo velik trebuh ampak če je pa kdo rekel a ja sej to pa ne moreš mi pa kr ni blo jasno na kaj misli in šele ko sem pogledala trebuh sem se spomnila aja noseča sem. Tako da ti kar uživaj in ne se preveč obremenjevati z nepotrebnimi stvarmi.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.7.2010 22:28:15   
mala.

malo me je skrbelo oz. mi je bilo čudno, glede na to da sem prvič točno vedela da sem noseča, sedaj pa nič.
Nimam M, test je pozitiven, to je pa tudi vse.
Slabo mi ni čisto ni (upam da tako tudi ostane).
Sem pa kar konkretno papcala zadnje dni, tako da imam trebuh kot da bi bila že ful noseča :)

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.7.2010 12:09:10   
lananai
Jst sem zares čutila šele zelo pozno. Ko sem imela trebuh že malo napet, okrog 15. tedna mogoče? Prej bi brez testa in obiska G sploh ne vedela, da se z mano kaj dogaja.

(odgovor članu mala.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.7.2010 12:11:52   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Balerina

Ne sekiraj se jaz pri 1. še v 9. mesecu nisem imela občutka da sem noseča, tistega ja mi nekaj raste in.... Sem uživala v nosečnosti imela zelo velik trebuh ampak če je pa kdo rekel a ja sej to pa ne moreš mi pa kr ni blo jasno na kaj misli in šele ko sem pogledala trebuh sem se spomnila aja noseča sem. Tako da ti kar uživaj in ne se preveč obremenjevati z nepotrebnimi stvarmi.

Jap, isto. Ker res nisem imela nobenih problemov, bolj majhen trebuh in zame ni bilo ovir. user posted image

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......