Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen mogoče sm se narobe izrazla ampak sm mislila rečt,da mogoče te bolj zadovolji moski ki je že imel ženske,ker pač iz izkusenj ve kako in kaJ..kot pa moski ki je prvič s tabo in se na tebi uči?... Ne, ni nujno. Lahko ti povem tudi iz lastne izkušnje. Pred leti sem bila z moškim, ki je bil 10 let starejši od mene in tudi izkušen; ampak ko sva bila prvič skupaj, je priznal, da je živčen. Bal se je, da me bo razočaral. No, ni ne razočaral, sem pa vseeno pričakovala malo več, ker je bila privlačnost med nama precej očitna. Na drugi strani pa je recimo moj mož: ni imel prav veliko žensk pred mano, nekaj pač ... in marsikatera se mu ni predala, kot bi se lahko. Še mene je presenetil, kakšne občutke je prebudil v meni - glede seksa, seveda - do kakšnih višav sva sposobna iti. Po mojem je veliko odvisno od tega, koliko se s partnerjem pač ujameta. Moraš biti pač radoveden in pripravljen poskusiti kaj novega. ampak, jaz mam komplekse glede zunanjosti ( svoje )... mogoče je to tudi problem... Verjamem, da ima marsikatera ženska težave s tem, ampak menim, da se s tem ne bi smele obremenjevati. Spet bom govorila iz svoje izkušnje. V naši familiji se recimo nikoli nismo pogovarjali o spolnosti, zato sem radovednost tešila ob knjigah. In čudno mi je bilo, češ, kako lahko zaradi strasti čisto izgubiš glavo, orgazma si sploh nisem znala predstavljati. Nikoli nisem bila lepotica, nenehno se borim s preveč kilogrami. In sodeč po ravnanju ljudi sem sklepala, da moškega lahko vzburi le lepa ženska. No, šele okoli 20. sem ugotovila, da ima lepota bore malo vpliva na to. OK, itak da moške pritegnejo dobro zgledajoče ženske, ampak prav moške sem že slišala reči "tista huda bejba nima pojma o seksu". Včasih manj lepe ženske izžarevajo več seksapila, ker se pač dobro počutijo v svoji koži, lepe pa očitno mislijo, da se jim ni treba dosti truditi (pa ne zdaj razumeti, da vse mečem v isti koš - izjeme se pač vedno najdejo). Mislim, da moraš najprej nehati razmišljati, kako ti ni do tega. Stvari, ki jih počneš v domišljiji, zavestno spravi v realnost. Reci si, da ti je to všeč in najbrž ti bo celo postalo. Ne vem, meni je všeč početi stvari, ki so všeč mojemu partnerju. Njegov užitek postane tudi moj, ker vem, da sem ga jaz spravila tja ... Ne vem, nekje moraš pač začeti, malo se pogovori s partnerjem, povej mu, kaj bi ti bilo všeč, da počne s tabo. Gotovo bosta našla kakšno varianto, da se bosta oba predala užitkom. In predvsem, sprosti se in ne tuhtaj preveč. Malo mi je čudno, ko poskušam nekaj svetovati, sem pa radovedna, kako se bo odvijalo. Vsekakor sporoči
|