Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica bom vprasala kar tukaj, ker imam isti problem kot avtorica tega sporocila. skoraj 15 mesecnik mi je naenkrat nehal jesti. Prej vse fino, sedaj nic vec. V bistvu mu je dovolj, da zjutraj poje jogurt in kruh, potem borba za vsako zlico. Ampak kako naj en jogurt in 3/4 zemljice zadostuje za cel dan? Ze tako je suh, tocno 9,5 kg. Ni pa mi nekaj jasno, kosila se veseli, ko dam kroznike na mizo ze vlece njegov stol in zleze notri, ne more docakat, potem ko vidi zlico pa odkimava in noce niti poskusit. Ce bi mu v tistem trenutku prinesla jogurt ali suh kruh bi jedel. Kaj naj? In se nekaj, je mozno da otrok pri 15 mesecih rabi tako malo hrane??? Pa se to, naj se enostavno neham sekirat? Saj po eni strani mislim, ko bo lacen bo ze jedel, samo potem ko cel dan ne je in vidim kako je suh, potem pa ne vem vec kaj naj. Pri nas je bila ista zgodba, začelo se je kmalu 13-14 mesecih. Prej pojedel po 3 kosila, vse kar si mu dal, zelenjavo je naravnost oboževal, potem pa konec. Štrajk. Prišli smo tako daleč, da sem letala z žlico za njim oz ko se je zaigral, sem mu komot potlačla nekaj hrane v usta. Pa je trajalo mesece in mesece, nič bolje, le slabše, na kar sem ugotovila, da nima smisla letat z žlico za njim, saj vseeno lepo napreduje. Nekej pri 2 letih se je spet uneslo in lepo je, sicer je še vedno ful izbirčen, ampak poje in jaz ne rabim z žlico skakat za njim. Imel pa je vmes trenutke, ko ni niti grižljaja dal v usta, isto se veselil krožnika, potem pa jok. To pa so bili zobki, takrat je jedel par dni več ali manj sadne kupljene kašice
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 28.12.2010 18:26:15 >
|