|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avgust-kje ste?
20.7.2005 21:10:12   
andrejalj
Kety....kok maš luškan trebušček! :bravo: Te je tok k mene...ma bom res potrudila se za slikice....

no sm tok....

lp

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Avgust-kje ste?
20.7.2005 22:58:36   
Kety
Ja, Tia74 in Andrejalj, hvala za komplimente glede trebuščka. Tia74, sem pogledala tvoj album in si pravi fotograf. Imaš pa skoraj podoben trebušček kot jaz!:bravo:

Andrejalj, ti pa kar daj kako slikico v album!

Jaz sem pa danes doživela en mali šok. Zvečer sem šla k tašči v bazen in je imela obiske. Ko so me videli je ena prov pametno izjavila:" O, pri vas boste imel pa punčko!" :zmeden: HALOOO!!!!! Že 3x potrjeno, da bo fantek, ona pa meni, da se še nikoli ni zmotila. No, upam, da se tokrat bo, ker imamo vse bolj v modrem kupljeno, nekaj pa tudi v bež. Pa tako smo se že navadili na misel, da bo fantek!:ups:

No, lahko noč, Avgustovke,...se tipkamo jutri!

LP Kety

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Avgust-kje ste?
20.7.2005 23:00:29   
urši77
o.k.,malo pozno,a bom vseeno dopisala:)

Danes bila v porodnišnici na pregledu, pa da se zmenimo za eventuelni CR, ker je bil :duda; na zadnjem pregledu v medenični vstavi....in potem šok za šokom...ampak sami dobri:)

1.naš otroček se je obrnil:bravo: in me v mehur boksa in ne brca:)Tako da se grem zmenit za epiduralno in ne za nož:bravo:
2.tehta že 2800gr in je po besedah G en konkreten otrok
3.pa kar nisem mogla verjet...Moja G je rekla, da lahko pričakujemo :roza:, danes mi pa na UZ pokaže jajčka:modri:....mi je šlo tako na smeh, da sem se začela tam na glas smejat:) Je rekla da se ji to zdijo pač moda, a naj počakam do poroda, pa bomo ziher videli:)

Torbo včeraj dokončno dopolnila,nakupila še zadnje kremice in ostale drobnarije, tako da sedaj lahko samo še čakamo "dan D".....pa da vidimo koga smo naredili, al Tjašo al pa Urbana:)

LP in še kak prijeten hladen dan vam-nam želim:muca:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Avgust-kje ste?
20.7.2005 23:08:20   
Kety
:)-Bravo Urši77 :bravo::bravo::bravo::bravo:, sem fuuul vesela zate.

Upam, da bom iste sreče tudi jaz naslednji teden, glede na to, da imava isti dan PDP. Si mi dala upanje, da se mali še lahko obrne! Povej, a imaš mogoče drugačne oblike trebuščka zdej, ko je obrnjen na glavo. A te kaj drugače tišči??? No, saj bom prestala še en teden v firbcu!:)-

Lahko noč!

lp Kety

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Avgust-kje ste?
20.7.2005 23:17:39   
Jessy
Urši, to je pa res super novica!!! ČESTITAM!!! EA je pa pametna odločitev. Kje boš rodila?

Kety, upam, da se tebi tudi še obrne!!!!!! Bom držala pesti!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Avgust-kje ste?
20.7.2005 23:23:29   
Tiamo
Čer,
verjetno že vse spite :muca:

jaz ne morem, se danes popoldne 2 urci odspala, zdaj sem pa kot sova. Na TV itak ni nič pametnega :zmeden2:

Urši tudi jaz se pridružujem čestitkam.:bravo::bravo:

Kety jaz se sploh ne obremnjujem, kaj mi govorijo glede spola. Enkrat sem bila malo nesramna in tudi neokusna. Sem pol premišljevala, ni bila prav lepa izjava.

Soseda mi je skoz, ampak res skoz, kadar me je srečala težila..kaj bo, a že veš????? Bo fantek a ne? No, ker se s sosedi ne družim (prvo pravilo ko smo se preselili, s sosedi samo dober dan in nasvidenje), sem jo imela že povn kufr in sem rekla, da že vem in da ji pač ne povem. To je naša skrivnost!! Ni se dala motit in je še bolj težila..na koncu me je prosila naj ji saj ime povem??? Prosim, kao da sem jaz pa tupa!!! No, potem sem ji rekla, da bo Salome (mal neokusno) ampak od tistega trenutka imam blažen mir pred njo, ona pa naj kar tuhta in tuhta.

Če ni nobene tukaj nočko, se jutri tipkamo

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Avgust-kje ste?
21.7.2005 0:03:34   
Jessy
Tia, to si jo dobro zabila! Ja, eni so res full tečni in nadležni okrog tega in enostavno ne vejo, kje je meja!!!

Jaz tudi še ne spim. Nisem niti zaspana, saj sem spala do 10h. Je pa res, da moram tudi še pod tuš letet, ker mi še ni uspelo. :zmeden:

Lahko noč! :zaspan:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Avgust-kje ste?
21.7.2005 11:40:47   
urši77
Rodit nameravam na Jesenicah.Ampak moram še opravit razgovor za EDK:)

Glede obrnjene-ga :duda: pa ...gibi prbl. na istih mestih, samo jakost oz.moč gibov je drugačna.Me pa full tišči pod desnim rebrnim lokom.Pa je rekla sestra, da pri meden. hodiš manj pogosto na WC, ne vem,no...meni je isto:)

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?