|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje ste danes januarčice?
20.7.2005 8:59:09   
AlenkaIST
A danes pa nič sexa pa hrane? Midva sva si včeraj končno privoščila 'enga ta hudga':sloncek:. Je blo prav super. :bravo:
Povejte mi pa če je normalno, da se še nič ne redim!! Saj ne da bi se pritoževala, ampak malo bi se mi pa moralo poznati, a ne?! Pri meni je pa še manj kot prej. Res da se ne nažiram, ampak jem pa nekajkrat na dan.
Pa hladen dan želim vsem:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
20.7.2005 9:11:42   
AlenkaIST
Ja, mogoče bi morala napisat da sem začela 15t!

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.7.2005 9:17:39   
micki
Jaz sicer nisem januarka (en mesec prej), a je tema kar precej zanimiva. Men se bušek tako lepo pozna, zredila sem se pa sam za 70dag!!!! Je g rekel, da to ni nič narobe (nosečnica ne sme hujšat), verjetno pa se tudi ne bom veliko zredila, ker imam tako zgradbo telesa. Tak da se ne sekirat, če se nič ne rediš. Buši se mi je začel kazati med 16 in 17 tednom!!!
lp:nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 3
20.7.2005 9:20:49   
Natasa-6
Jaz sem noseča 15 tednov in imam že kar lepo okrogel trebuh, pa 2 kg sem se zredila. Saj se bodo kg hitro začeli nabirati, boš videla!

Neposredna povezava do sporočila: 4
20.7.2005 9:22:21   
AlenkaIST
Ja trebušček se vidi. Prej je bil samo napihnjen, zdaj pa je že bolj pravi. Samo ni mi jasno kako to s kilami, saj sem zmožna tudi ob 2 ponoči nekaj v usta nosit. Obroke imam pa bolj majhne saj sem ful hit sita. Verjetno še navada od slabosti (pa tudi zdaj jutra še niso čisto ok).

Neposredna povezava do sporočila: 5
20.7.2005 9:23:02   
Natasa-6
Aja, sem pozabila napisat, da sem prej pa shujšala, tako da sem zdaj na začetni teži :)-.

Neposredna povezava do sporočila: 6
20.7.2005 9:23:46   
pikica*
Ojla!

Meni se tudi zdi, da se niti nisem kaj zredila, trebuh pa je začel rasti. Se mi zdi, da kar na hitro. Zato imam sedaj težave s hlačami. Sploh ne vem več kaj naj oblečem za v službo. Še dobro, da imam nekaj starih hlač, ki so mi bile prevelike in jih sedaj nosim. Čez trebuh so ravno prav, na riti in nogak pa kar visijo:). Za nosečniške me je pa čez trebuh še premalo.

Vidim, da je nekatere včerajšnja debata vzpodbudila k :sloncek: :). Pri nama bo pa zdaj suša, ker se do sobote z :love: ne bova videla. Pa še to se bova videla samo čez vikend, potem pa bo zopet en teden službeno odsoten :((.

Drugače pa se danes prav fino počutim. Zunaj je prijetno hladno, sončka pa ni. Nekatere to sicer spravlja v slabo voljo, jaz pa se ravno v takem vremenu spravim k sebi:) Bom vsaj imela energijo, da popoldne malce pospravim stanovanje. Mogoče pa se celo spravim po trgovinah. Bomo videli.

Neposredna povezava do sporočila: 7
20.7.2005 9:48:20   
PANČEK
No, jaz sem danes prvič tukaj z vami. Rok imam 6 januarja, imam že malo trebuščka, zredila sem se pa za 3kg. Sem nonstop lačna, nikoli mi ni bilo slabo, skratka počutim se odlično. Sex pa, da raje ne govorim. Danes zjutraj prvič po 3 mesecih.

Neposredna povezava do sporočila: 8
20.7.2005 10:06:58   
lev76
Hoj!

Sem že včeri brala ko ste debatirale. Jest sm dons tut fino,ko je mal boljše vreme:).
Moje kile so pa tam okol ko so bile na začetku (kakšno jutro 0,5 dol, kakšno pa isto kot prej).Sem namreč bolj okrogla,pa 0,5 ni ravno veliko nihanje.Trebušček imam pa malo napet,sicer pa mislim da ni preveč vidno.

Neposredna povezava do sporočila: 9
20.7.2005 10:08:55   
rija
jaz sem se hvalila, da se nisem nič zredila....:zmeden: no pa sem hitro 1,5 kg gor dobila...pa tudi trebušček se mi je kar lepo izbočil.
sem pa ravno stopila v 15 teden.
drugače pa sploh ne vem, da sem noseča...

Neposredna povezava do sporočila: 10
20.7.2005 10:45:05   
dadica
pozdravček,zredila sem se okrog 1-2 kg,trebuščka pa še ni,čeprav sem noseča že skoraj polnih 15 tednov!

kjomaj čakam da bom lahko pokazala trebušček,za kile pa se sploh ne bom sekirale če bodo šle bojl počasi gor!

O sexsu pa na žalost ne bom debatirala,zato ker sem ugotovila da me določeni poznajo in potem cel kraj ve za kaj se pri nama gre!
To je tudi eden izmed razlogov zakaj se tako malo oglašam ker so mi ti, ki razglabljajo okoli vzeli vso veselje!

lp dadica

Neposredna povezava do sporočila: 11
20.7.2005 10:51:35   
štručka
Eh dadica....prijavi se pod drugim imenom in se pospravi v "anonimnost". Kaj te briga za smotke opravljive, če je pa koristno tule gor čvekat. Kje pa še najdeš 25 enako nosečih sogovornic????

Neposredna povezava do sporočila: 12
20.7.2005 12:57:35   
puri
Dadica, se strinjam s štručko! Jaz bi se tudi prijavila pod drugim imenom in tako boš lahko v miru debatirala:)

Jaz sem v 14-em tednu, zredila sem se pa za 2kg! Imam pa kar velik apetit:ups:,....no, ampak saj sem se v prejšnjih dveh nosečnostih enako redila, pa sem bila že kmalu po porodu na moji teži, tako da se nič ne sekiram!

lp

Neposredna povezava do sporočila: 13
20.7.2005 14:27:54   
monja79
Drage januarcice!

Ne vem, ce se ne bom zacela sekirat. Trenutno sem v 14 tednu (se ni polni), pa sem se zredila ze za 3 kg. torej najvec od vseh! Ne vem kaj se bo:(:zmeden:!!!

Sicer sem pred nosecnostjo imela komaj 48 kg. Tudi po telesni konstrukciji sem precej drobna. Ampak to ni razlog, da bi se morala pa zato neki ful zredit:grrr:. Ali pac:zmeden:?!Sicer jem vse po malem in z nicemer ne pretiravam. Pa veliko sadja in zelenjave. Res pa je, da nekih pretiranih slabosti nisem imela in da nisem nic bruhala.

Busi (napet trebuh) se mi je pa videl ze pri sedmih tednih in so me v sluzbi takoj pogruntal. Sedaj pa se sicer se lahko stlacim v najljubse kavbojke, ampak drugace se pa ze tudi vidi. Se posebej popoldan!:nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 14
20.7.2005 14:48:01   
tinkamiška
Monja nič se ne sekiraj:rozica: Jst sem mela pred nosečnostjo 49,5 kg, zdej v 17t pa jih imam 53,5. Do 14t sem se zredila nekje 2kg in do zdej pridobila še 2. Meni se to sploh ne zdi grozno. Verjetno se ti malo bolj pozna, ker si bila prej taka suhica. Poleg tega, če bi blo kej narobe, bi ti pa ta G povedal kako in kaj.

Ti kr uživaj, še na prej jej zelenjavo, sadje in seveda tudi meso, čimbolj raznoliko hrano in bodi vesela, da ti ni bilo slabo:rozica::rozica::rozica:

Tudi jst se stlačim v stare kavbojke, če se pa usedem, moram pa gum odprest:)- Še dobro, da so iz raztegljivega materijala;)

Lepo bodi:rozica:

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 15
20.7.2005 15:04:56   
monja79
Hvala za tolazbo:rozica:. Saj se pravzaprav niti ne sekiram prevec. Tudi G mi je rekla, da je cisto normalno, da se vsak mesec zredis za en kg. Je pa res, da so drugacni obcutki, ko se mi nabirajo oblogice na boke, pas in bedre. Prej tega pac ni bilo.

Dopoldan sem se potepala malo po trgovinah in sem si kar nekaj stvari kupila:bravo:. Pravijo, da ce si v nosecnosti nekaj zelis, si moras kupiti ali dobiti. No in jaz se tega drzim:sloncek:! Kupila sem nekaj lepega spodnjega perila, da bom zapeljiva :nosecka: in bombazno trenerko za sprehode.

Malo sem pokukala tudi v trgovine za otrocicke :duda: in se mi zdijo cene precej zasoljene. Ali ste kaj na tekocem, ce je v Avstriji in Italiji oprema za :duda: kaj ceneje?

LP,:rozica::nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 16
20.7.2005 15:18:19   
Anonimen
Joj, monja in tinkamiška, kakšni drobceni miški pa sta? Piščančka mala...komaj 48,49 kg? Vama kar zavidam..No, sicer pri meni tudi še ni panike, zredila sem se za 1kg in imam 58kg (na 170cm).

Izmerila sem obseg trebuščka: 79 cm! To je kar 5 cm več kot pred nosečnostjo.

Aja, seks..DONES MI JE 1. PASALO :bravo::bravo::bravo: :)-:)-:)- sem prav vesela, ker sem bila 3 mesece čisto zanič na tem področju!

Hrana...dons sem zmazala en velik masten sendvič s suho salamo! NJAMI, kolk je blo dobr (se mi salame tolk zaluštal, da sem se kar tresla v trgovini, ko mi jo je rezala)

Neposredna povezava do sporočila: 17
20.7.2005 15:30:30   
štručka
:bravo::bravo::bravo:
juhu cafee!
Sem vesela zate:)

Neposredna povezava do sporočila: 18
20.7.2005 16:00:17   
monja79
Takoj sem sla merit svojga busija. Sam punce :zmeden:... ni mi cisto jasno:ups::zmeden:, kje si jih ve merte:zmeden:?! V pasu cez popek ali malo nizje na bokih. Pri meni (verjetno tudi pri vas) je namrec bistvena razlika v cm.

Kar se sexa tice ... men skos pase:sloncek::sloncek:. Tako da pri nama sploh ni razlike med prej in sedaj. Res pa je, da ne izvajava nobenih ekstra akcij.

Bravo :bravo::bravo:Caffee za tvoj sendvic! Sama sem si privoscla en ta prav sirov burek (bil je tko slasten, da je kar tekl od njega - kaloricna bomba:torta:). Mi je tako zadisal, ko sem sla mim, da sem ga kr kupla in kr zmazala. Tud jaz bi se zacela trest, ce bi slucajno mogla cakat, da bi ga se speku.:kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 19
20.7.2005 16:51:02   
Anonimen
Monja, jz sem si ga izmerila čez popek.

Burek....NJAMI...jz bi ga tut....hmmm...ampak ne dons...! Jutri, za kosilo :bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 20
20.7.2005 18:58:03   
tinkamiška
Hehe, Caffee, jst sem majhna, veš, mam komaj 159 cm v višino, zato pa tudi manj kg:)

Bom neki povedala, zadnjič sem bla na eni dekliščini, pa se mi je tako zluštalo francoske in pršuta, da sem si kr basal na krožnik:ups:, sej me je potem naslednji dan vest pekla, ampak sem vsaj vedla, da je vse sveže...zdej sem pa spet pridna:ups:

Sex:zmeden2:, najprej do 12t nisva nič, ker niasem hotela tvegat, da bi slučajno kej zakrvavela, pol bi bla pa vsa živčna. No, potem sva pa ene parkrat samo drug drugega zadovoljlila, enkrat nama je celo ratalo seksat. Včeraj sva se malo pogovarjala in zgleda, da nobeden od naju ni tako zagret, da bi trpel, ker pred9nebesa sva pa kr dosti. No samo, da je obema vredu, nama nič ne manjka, se pa kr naprej crkljava:love::love::love:

Sem rabla ene par dni, da sem to napisala sem bolj:ups: sorte;)

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 21
20.7.2005 20:20:05   
monja79
Moj busi :nosecka: ima 73 cm. Tudi pri meni je to vsaj 5 cm vec kot prej ali pa se celo vec (ne vem tocno, koliko sem imela prej:zmeden:).

V petek imam nuhalno in komaj cakam, da vidim spet najino pikico. Ful me zanima, kaj vse mi bo G povedala in kako napreduje. Moj :love: ze kar diskete in CDje pripravlja, ce mu bo hotla G kar tja shranit slikice. Je cist nor:metulj::metulj::metulj:!!!!!!!!!

Pozdravcek, Monja.

Neposredna povezava do sporočila: 22
20.7.2005 21:31:46   
Nyah*
Hejhoj!

Jaz sem bla pa danes na nuhalni :bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek:!

Vse je ok, :duda:bebika je velika od ritke do glave 6.6 cm, razvita pa za 14 tednov:zmeden::zmeden2:, tako da ne vem, kdaj mam rok, po prvih podatkih naj bi bila sedaj v 13 tednu, sedaj pa kao ze v 15. Komi cakam cez 2 tedna redni pregled, da kaj vec izvem!

Kar se tice pregleda NS, lahko bi bil zdravnik bolj zgovoren, ampak na Jesenicah je pac tak, bi pa povedal, ce bi blo kaj narobe. V glavnem, glede na leta(27) imam 1:836 moznosti za napako, po pregledu pa se je moznost zmanjsala na 1:3542, kar je rekel G, da je zelo dober rezultat.
Spet so me tehtali, nic se se nisem zredila, sem se vedno 2 kg v minusu kot na zacetku:bravo::bravo:.
:duda: je ves cas kazal ritko, :)-:)-:)-, ga je komaj obrnil, da ga je videl in dobila sem 3 slikice :bravo::bravo::bravo::bravo:.

Moj:love: je cisto iz sebe, ker je prvic videl najino dete. Cel dan ze o tem govori, pa kaj je videl, ugibal...(G ni povedal nic, le na izvidu sva videla, da je videl zelodcek, ledvice, pljuca, rokici,...in je vse ok:bravo::bravo::bravo:).

Presrecna sem, da je vse ok, in tudi vsem ostalim zelim, da bi bilo tako!:rozica::rozica::rozica:
Mi je pa rok prestavil z 31. na 16. januar, pa mislim, da je prezgodaj, a pustimo se presenetiti:).

Lep vecer se naprej,

:zaspan::nosecka: Nyah.

Neposredna povezava do sporočila: 23
20.7.2005 22:33:13   
Anonimen
hoho, Nyah, potem bova pa skupi rodili? :)- Jz imam tudi prestavljen rok na 16.1.

Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?