ronja
|
Če to ne bi strašilo mojih otrok, da jima nikakor ne bi mogla razložit, da se nič hudega ne dogaja, se ne bi sekirala. Zakaj bi se mi gravžalo? Saj tudi midva seksava, pa mi ni negravžno. Ok, ne moreva se dret, ker imava pač male otroke in živiva v bloku, ampak dejanje je čisto isto in kričanje samo mi ni negravžno (če bi mi bilo, si ne bi omislila otrok, hehe ). Živimo v bloku z zelo tankimi stenami in tudi jaz vem, kdaj se imata soseda fajn, čeprav sta zelo "kultivirana" in tiha, samo imamo pač splanici eno zraven druge in kot sem že rekla tanke stene, jaz pa dobra ušesa. Jima ne prisluškujem, samo smo pa res večinoma vsi ponoči v postelji (no, ja, ok, jaz druge pol noči, sem pa vsekakor v tisti sobi pozno zvečer) in se pač sliši). So what? Fajn se mi zdi, da se imata rada. Mene to ne moti. Veliko bolj grozno mi je, ko sliši, da se ljudje hudo kregajo in žal tudi to slišim, samo da ne od teh sosedov (ker se pač ne dereta, sta bolj mirna, pa se drugače zmenita), ampak pač od drugih. Kadar je res hudo dretje, mi je prav grozno, ker potem non stop poslušam, ali se samo kregajo ali je slučajno zadeva prerasla te okvirje in potem dejansko poslušam in mi je hudo, ker se počutim nekak odgovorna za to, eč bi se kaj zgodilo. Sicer ne vem, da bi kak sosed tepel svojo ženo, ampak vsaka stvar je enkrat prvič in lahko tudi jaz ne opazim takoj, zato ob takih primerih poslušam. Na srečo se ne zgodi dostikrat. Sem pa vesela, ko vidim, da so se pobotali . Zaradi mene se lahko grejo sadomazo, samo da so vsi vpleteni za in ni nobenega otroka zraven, da bi to gledal, kaj šele sodeloval.
|