Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: s čim odpraviti kolobarje 24.6.2010 21:35:18
|
|
|
|
somic
|
... ponavadi kolobarji okoli oči opozarjajo na obolenje ali kakšno napako na ledvicah oz jetrih. odvisno kako se kažejo ti kolobarji. drugače pa malo pudra- ta itak ne prekrije popolnoma, na spodnjo veko pa sem si jaz risala črno črto, da sem "pozornost" usmerila drugam
|
|
RE: s čim odpraviti kolobarje 25.6.2010 11:28:30
|
|
|
|
kayica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: somic ... ponavadi kolobarji okoli oči opozarjajo na obolenje ali kakšno napako na ledvicah oz jetrih. odvisno kako se kažejo ti kolobarji. drugače pa malo pudra- ta itak ne prekrije popolnoma, na spodnjo veko pa sem si jaz risala črno črto, da sem "pozornost" usmerila drugam Kakšni kolobarji pa vse obstajajo, da se da iz njih razbrat obolenje ipd..?
|
|
RE: s čim odpraviti kolobarje 25.6.2010 12:44:06
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 IZVIRNO SPOROČILO: somic ... ponavadi kolobarji okoli oči opozarjajo na obolenje ali kakšno napako na ledvicah oz jetrih. odvisno kako se kažejo ti kolobarji. drugače pa malo pudra- ta itak ne prekrije popolnoma, na spodnjo veko pa sem si jaz risala črno črto, da sem "pozornost" usmerila drugam Kakšni kolobarji pa vse obstajajo, da se da iz njih razbrat obolenje ipd..? to zanima tudi mene... sem se kar prestrašila sedaj. vem, da znajo pomeniti alergijo ali povečano žrelnico, za okvaro jeter in ledvic pa prvič slišim.
|
|
|
|
RE: s čim odpraviti kolobarje 27.6.2010 12:31:00
|
|
|
|
Barbara_L
|
vichy-jev gelček meni ful pomaga.
|
|
|
|
RE: s čim odpraviti kolobarje 28.6.2010 20:15:08
|
|
|
|
jar
|
o kakšnih podočnjakih je govora? temni podočnjaki lahko pomenijo oslabljeno dolovanje ledvic; zabuhli pa zastajanje vode ali dehidracijo - oboji so vidnejši ob stresu, pomanjkanju spanja, ... mešičkaste podočnjake se da popravit z lepotno operacijo, ker gre pri takih podočnjakih za popuščanje mišic. vse skupaj pa je precej odvisno tudi od genov...
|
|
|
|
RE: s čim odpraviti kolobarje 1.7.2010 11:49:57
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: J.L. toliko se obremenjujem z temi podočnjaki, da me bo še kap! kaj zares pomaga??? Jaz sem že zdavnaj obupala nad tem, da bi se jih znebila (je pa tudi res, da ne živim zdravo), zato mi še najbolj pomagajo nekateri izdelki dekorativne kozmetike "Art Deco". Ni tako zelo poceni, ampak spet ne tako draga, da se je ne bi dalo kupiti, skrije jih pa 99%-no.
|
|
|
|
RE: s čim odpraviti kolobarje 1.7.2010 13:54:56
|
|
|
|
J.L.
|
plačam kolikor treba samo da prekrije, ker mi nobena ne pomaga. to od art decoja je prav za prekrivanje podočnjakov ali kakšen gel?
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.