Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
KOPALKE ZA NOVOPEČENE MAMICE... ... 20.7.2005 0:56:52
|
|
|
|
st
|
Kaj ste naredile ko ste bile na morju v kopalkah, ko od vas teče/šprica mleko...ste... - dale blazinice spod, - pustile kar tako, - bile kar brez (nage), - se sploh niste slekle...haha... Me full moti, če naj bi dala blazinice spod, ker mi full grdo zgleda...brez ne morem biti, ker to skoz neki "curi"...a da si nabavim mal podložene, da se blazinice ne bi tolk opazile, pa do sedaj nobene probane kopalke mi ne odgovarjajo (premajhne, čudno stoječe itd. A kompliciram, an! No, da ne bom začela kaj od trebuha in štrlečega popka pa to... Don't get me started! Svetujte! Hvala!
|
|
|
|
KOPALKE ZA NOVOPEČENE MAMICE... ... 20.7.2005 7:36:28
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Najraje bi bila v bundi:(( Od mene ne šprica več mleko ampak kipi in se bohoti špeh:pujs: Drugače bi pa zaradi mleka imela kar blazinice notri...mal podložen modrc pa se ne bi videle.
|
|
|
|
KOPALKE ZA NOVOPEČENE MAMICE... ... 20.7.2005 9:04:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Upam, da bo kmalu zima.
|
|
|
|
KOPALKE ZA NOVOPEČENE MAMICE... ... 20.7.2005 9:06:06
|
|
|
|
mammy26
|
se strinjam s tabo Meta.
|
|
|
|
KOPALKE ZA NOVOPEČENE MAMICE... ... 20.7.2005 13:48:10
|
|
|
|
Pilar
|
Nisem tako novopečena mamica, ma zgledam pa slabše. Jst rabim kar potapljaško opremo.
|
|
|
|
KOPALKE ZA NOVOPEČENE MAMICE... ... 21.7.2005 17:13:57
|
|
|
|
st
|
Pa še nekaj...a se vam kaj bolj zile vidijo...zdaj kot pa pred nosečnostjo...Men so po rokah in po prsnem košu full vidijo...kot da bi me en porisal z modro-zelenim flukijem...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?