Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kakšne igrače pri 3 mesecih?? 19.7.2005 20:17:34
|
|
|
|
Pikabu
|
Naša Ema je imela rada ropotuljice, ampak naj bodo čim lažje. Nekaj je imela precej težkih in jih ni mogla držati v roki, tiste lažje je pa z veseljem nosila v usta.
|
|
|
|
Kakšne igrače pri 3 mesecih?? 19.7.2005 20:23:28
|
|
|
|
ANJA5
|
Problem je pa tudi v tem, da moj Marki še nič ne prijema v rokico in jih še vedno ful skupaj v pest tišči. Mi je zdravnica rekla, da bi zdaj že moral ampak kaj čem?Mu jih skoz odpiram on pa nazaj skupaj.... :zmeden2:
|
|
|
|
Kakšne igrače pri 3 mesecih?? 19.7.2005 20:37:02
|
|
|
|
Jančika_
|
Igralni mostiček je po moje najboljša igrača za take male. Mi imamo ful lepega lesenega, mali se je ukvarjal z njim od 2 mesecev dalje, pa še zdaj gre kdaj do njega in se malo poigra. Drugače pa vse sorte pisanih trakcev, kakšne pentlje od daril, vrečke šumečke:), v glavnem, nič ti ni treba kupovati. Obesiš pred njega in naj opazuje, pa malo z rokicami maha po njih. Prijemati bo pa že začel, brez skrbi.
|
|
|
|
Kakšne igrače pri 3 mesecih?? 19.7.2005 20:48:01
|
|
|
|
Naja31
|
Anja5, jaz se isto sprasujem. Moj ima najraje igralno blazino(no, to je edino kar porajta. Na njej lezi in se potem pogovarja z igracami ki visijo, pa dotika se jih, pa z nogicami maha in potem slucajno zadane to stango na kateri igrace visijo in se zatresejo in potem je navdusen. :)- Cist je nor na eno ropotuljico-oranznega sloncka. Ko njega vidi kar podivja. Drugace tudi ropotuljic se ne prijemlja v roke. Vceraj smo imeli pregled in mu je pediatrinja nastavila ropotuljico, ampak jo je samo gledal :)- Pa full mu je vsec en medo ki ga jaz v roki drzim in mu glavo premikam in se potem ondva pogovarjata :)- Lp, N.
|
|
|
|
Kakšne igrače pri 3 mesecih?? 19.7.2005 20:53:46
|
|
|
|
Pikabu
|
Jaz sem se najprej na ropotuljice spomnila, ker jih je tako grabila z rokami, pa jih ni mogla prijeti, ker so bile pretežke. Drugače pa imamo tudi igralni most, navadnega in glasbenega. Glasbenega je imela Ema zelo rada, ker je tolkla po njem in je vse igralo, pa lučke so se prižigale. Zanimivo ji je bilo tudi vse drugo, kar niso bile igrače (vrečke, trakovi,..., kar so že napisale). Pa baje je otročkom všeč rdeča barva, našo Emo je res zelo privlačila, oz. jo še vedno.
|
|
|
|
Kakšne igrače pri 3 mesecih?? 19.7.2005 21:12:45
|
|
|
|
taška30
|
Igralni most, vrtiljak, čeprav našo zadnje dni te reči tako razjezijo, ker jih ne more prijet - mislim, da ji pamet malo prehiteva motoriko (seveda tudi še nič ne prijema). Lahko ropotuljico ji dam v roke, pa mislim da ne dojame povsem da jo drži v roki, le v usta jo nese. Pri nas je trenutno najboljše, da ji jaz maham s čim pred očmi (kakrkoli, le da je pisano).
|
|
|
|
Kakšne igrače pri 3 mesecih?? 19.7.2005 21:15:32
|
|
|
|
ANJA5
|
Taška a ima tvoja pikica tudi še rokice skoz v pesti? :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Kakšne igrače pri 3 mesecih?? 19.7.2005 21:20:01
|
|
|
|
SaaS
|
Tudi našemu se je igralni most zelo dopadel. Pa vse živo lahko gor obesiš. Ko se enih igrač naveliča, pa druge obesiš. Ko dojame, da lahko brca in boksa v igrače ter jih s tem premika, je pa sploh luštno.. Zelo rad je tudi opazoval in kasneje prijemal kakšne medvedke, tiste pisane, ki jih dobiš s telegramom. So iz blaga, niso plišaste, tako da nič hudega, če pristanejo v ustih.
|
|
|
|
Kakšne igrače pri 3 mesecih?? 19.7.2005 21:21:53
|
|
|
|
taška30
|
No, to ravno ne, recimo polovico časa, ampak ne kaže pa nič da bi kaj prijela, če ji ponudiš. Ropotuljico, ki ji jo jaz dam v roko (razklenem prste, pa zagrabi), jo drži, ampak to je po moje povsem refleksno. S pestmi boksa v figurice na mostičku, pa vsake tolko si z začudenjem ogleduje svoje rokice, tko da počasi bo...;)
|
|
|
|
Kakšne igrače pri 3 mesecih?? 19.7.2005 22:04:05
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Tudi naš bo kmalu tri mesece. Najbolj mu je zanimiv vrtiljak ki ga obesiš nad posteljico, poje in fugurice na njem se vrtijo v krogu. Tudi po eno uro je priden in tako z zanimanjem gleda kam gredo figurice znova in znova. Drugače pa tudi ropotuljice, pa igralna podloga pa tudi kakršnikoli predmeti, tudi moja roka, če se le premika in govori (beri: si sposodi moj glas v otročjih tonih!) Drugače pa tudi naš še ne prijemlje stvari pa drugače hoče že kr pokonci bit, tak da jaz mislim, da kljub pediatrini pripombi ni nič narobe! Malčki se pač različno hitro razvijajo in nič ni narobe če niso vse čisto po jusu, a ne?!
|
|
|
|
Kakšne igrače pri 3 mesecih?? 19.7.2005 22:06:45
|
|
|
|
ANJA5
|
Lepo si napisala, se strinjam s tabo. enga :angel: za lahko noč Anja
|
|
|
|
Kakšne igrače pri 3 mesecih?? 19.7.2005 22:17:41
|
|
|
|
Skaana
|
Nič ne skrbi, naša :duda: tudi ni dolgo stegovala roke po igračah. Še zdaj ima včasih tak občutek, da je pač ne doseže in se niti ne potrudi :metulj: Sem se pa spomnila, kaj je pri dveh in treh mesecih naravnost oboževala - BALON NAPOLNJEN S HELIJEM - pikapolonico ji je prinesla moja sestrična in to je opazovala tudi po uro skupaj. Rdeča barva in svetloba in veliiiiiiike pike. Tako da smo nekje pri treh mesecih ujagali še zelo pisanega petelina. Vrvico sem narahlo enkrat uvila na nogico in to je bilo veselje. Bolj ko je migala z nogico, bolj se je balon premikal. Kaj velikega in preprostega torej. In živih barv. Sicer pa - starša sta itak najboljši igrački. Pa miren :muca: tebi in vsem tukaj.
|
|
|
|
Kakšne igrače pri 3 mesecih?? 20.7.2005 10:08:55
|
|
|
|
pika**
|
S stropa visijo pisani baloni, okoli njega vse pono igrač - on se pa najraje ukvarja z medvedkom , ki visi na mostu na Hauckovem stolčku. :zajcek: Nekaj časa se z njim pogovarja, pol pa je kreg in na koncu jok. Rokice steguje proti mediju, sam doseže ga ne in potem je hud.:(( Naš Gašper je v 11 tednu. Pesti še vedno stiska in to tako zelo močno, da ima rokice čist ledene in potne. :ups: Roputuljce smo mu nabavli čim laže, ene so iz blaga in se dajo prat. Obožuje rdečo barvo. V Baby centru sem našla kar velko ( beri skoraj pol Gašperja) pika polonico s šumečimi krili, nogice ropotajo, piskajo in se lesketajo, pa še ogledalček ima na hrbtu. Gleda jo in čeblja z njo.:metulj:
|
|
|
|
Kakšne igrače pri 3 mesecih?? 20.7.2005 17:14:52
|
|
|
|
SU
|
Tudi naš je star 3 mesece in so rokice še vedno včasih na prsih in stisnjene v pesti. Sega že po predmetih, ampak prime pa še ne - razen, če mu malce pomagam (dam med prstke, razklenem prstke). Najraje ima živalce na vrtiljaku, nad posteljico. Z njimi se pogovarja, poje, ... ...vse sorte izvaja. Se mu včasih tolk smejim. Pa svoje rokice tolk opazuje-predvsem desno.:zmeden2: Očitno so bolj "po jusu" 3-mesečniki, ki še ne prijemajo igrač.:zmeden2::) LP, Saša
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?