Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ali so to mogoče popadki? 19.7.2005 19:35:53
|
|
|
|
malika
|
Popadke čutiš isto kot menstrualno bolečino, le da se pojavljajo v časovnem zaporedju-na zaćetku sicer neredno kasneje redno. Nekateri bebeki se tik pred porodom umirijo, nekateri pa ne. Med julijke poglej, mislim da je v nedeljo pravljica pisala o tem kako zgledajo
|
|
|
|
ali so to mogoče popadki? 19.7.2005 20:27:54
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz sem najprej mislila, da imam prebavne motnje, čisto taki občutki so bili. Po tretjem ali četrtem laufanju na WC sem pa začela gledat na uro in videla, da je to na 5 minut. Umiril se mali ni čisto nič. Po moje boš vedela, ko bo šlo zares.
|
|
|
|
ali so to mogoče popadki? 20.7.2005 12:31:07
|
|
|
|
Grascakinja
|
štopaj presledke med to bolečino, boš lažje vedela. Sicer pa jih ne moreš falit, boli k svina!
|
|
|
|
ali so to mogoče popadki? 20.7.2005 14:15:40
|
|
|
|
povhek
|
Živjo, jest ti bom pa čisto po domače razložila.Nič ne štopaj, ker itak ne veš kaj sploh je popadek vsaj tako je bilo pri meni.Kaj boš pa štopala ,če sploh ne veš kaj pričakuješ? Ko boš čutila bolečino, sicer pri vsaki ženski je različna, ko ne boš mogla sedet, ne ležat, ko boš šla na sprehod in se boš zaradi te bolečine mogla ustaviti,to je to!!! Strah te ne sme biti, ker pri meni je to trajalo celo noč, sem se premetavala po postelji, naslednji dan sem šla na sprehod, in sem se matrala ob tistih poadkih, ker žal nisem vedela da je to to,še kosilo sem jedla ampak žal ne za mizo, ker se tudi vsest več nisem mogla, tako da sem nekaj malega pojedla kar v stoje za šankom, potem pa sem se zaradi krčev (popadek zgleda kot en krč, ali šravfanje pred menstruacijo), odpravila v porodnišnico, kjer so me pregledali in odprta sem bila celih 9.5 cm, potem pa v porodno za 20 minut, 3 popadke, in na carski rez.V pol ure je bil otrok rojen. Nič ne skrbi ni nič hudega.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?