Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
veeelika ženska torbica 17.6.2010 22:01:15
|
|
|
|
TomTaylor
|
Rabim torbico za v službo, v športno-elegantnem stilu pa da je tolk velika, da gre poleg 2x očala, denarnica, ključi, robčki,...zraven še debela knjiga in konkretna malica. Torej ena taka malha ali sport billy torbica . Pa da ne izgleda kt kkšna poceni vrečka. Zadnjič mi je bila na tistem rijinem linku blazno všeč ena črna s pisanimi vzorci, amapk tako pač ne morem za službo imet, mi je pa všeč oblika. Predlogi, nasveti, linki na plan!
|
|
RE: veeelika ženska torbica 17.6.2010 22:04:17
|
|
|
|
Felicita
|
včasih so jih mel v h&m, zdej jih že neki časa ni več moja gre pa počas k vragu... tm notr spravim sve in svašta, res. drugač pa... kaj pa vem, odvisno tud od denarja kok si pripravljena dat. ampak v btc-ju hala a je kr neki trgovin k majo samo torbice, tm je kr neki dobrih malh notr.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: veeelika ženska torbica 17.6.2010 22:05:45
|
|
|
|
luan
|
To pa imam jaz srečo .Povem kake barve, oblike in kako velika mora bit pa mi jo taščica naredi .
|
|
|
|
RE: veeelika ženska torbica 17.6.2010 22:41:29
|
|
|
|
HuAnita
|
pošišči na RR Meggi... jaz imam že nekaj stvari od nje... link - upam, da ne bo jezna,,, http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com
|
|
|
|
RE: veeelika ženska torbica 17.6.2010 22:42:29
|
|
|
|
barika
|
jaz imam eno "ogromozanko" iz manga (obična črna) in gre notri res fuul stvari. Drugače si bom pa eno sama zašila... enkrat, ko bom imela čas
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2010 8:27:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: veeelika ženska torbica 18.6.2010 9:18:42
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita pošišči na RR Meggi... jaz imam že nekaj stvari od nje... link - upam, da ne bo jezna,,, http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com Podpis!
|
|
|
|
RE: veeelika ženska torbica 18.6.2010 13:34:59
|
|
|
|
žab*ca
|
Živa saj meni so določene tudi za moj okus preveč pisane,ampak tej osebi,ki jih dela,pa paše čist vsaka.Samo pravi stil oblačenja moraš imeti zraven.
|
|
|
|
RE: veeelika ženska torbica 18.6.2010 14:20:35
|
|
|
|
benika
|
Na FB imaš malo morje deklet, ki delajo torbice. Mal pobrskaj po njihovih slikah. Jaz imam Tajino in je fenomenalna. Ima jih tudi Popikoki, pa byAb, pa še marsikatera druga.
|
|
|
|
RE: veeelika ženska torbica 18.6.2010 16:01:11
|
|
|
|
alda
|
Moja je res veelliikaa, da mi naš gospod tata kdaj pravi, da čaka kdaj bo kak "mrlič" padel ven, Eno imam od predlani in je res Ok od Benettona, eno pa kupila marca na rasprodajah v Stonu , črna usnjena, 29,99€. tak da se ti splača tudi v take trgovine pogledat! ja pa na pošti sem tudi videla eno ress full veliko: ala Mary Poppins stil in mislim, da je bila okrog 22evrov, za material pa ne vem točno, 100% pa da NI iz blaga
< Sporočilo je popravil alda -- 18.6.2010 16:02:06 >
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?