Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Stran o splavih-ni za občutljive! 19.7.2005 11:24:56
|
|
|
|
ElaM
|
Ojla, nisem zagovornica splava, samo take strani mi pa dvignejo pritisk.:grrr:.
|
|
|
|
Stran o splavih-ni za občutljive! 19.7.2005 11:27:39
|
|
|
|
eva1
|
Ja ribica pomoje je že res, sej pri 10 tednih že merijo tam 3-4cm, pa že vse imajo izoblikovano-na UZ lahko preštejejo prstke...tako da:zmeden2: ! Jaz tudi nisem zagovornica splava, ampak bi pa vsem ki želijo delati splav pokazala tole stran, mogoče bi se kaj zamislili!
|
|
|
|
Stran o splavih-ni za občutljive! 19.7.2005 11:29:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakšen idiotski urednik!!! :grrr: Mislim, kakšni komentarji, kakšne žalitve... ts ts ts... :hudicek:
|
|
|
|
Stran o splavih-ni za občutljive! 19.7.2005 11:30:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm, pol pa ok. Ne vem, jst tut nisem za splav, nisem pa zagovornik, da bi ga bilo potrebno ukinit in bla bla, ampak tole, kar tukaj pišejo je pa že mal tumač. Kam pa spadajo potem tiste, ki morajo splavit? :( In tisto z očmi mi je malo mim :zmeden:
|
|
|
|
Stran o splavih-ni za občutljive! 19.7.2005 11:33:48
|
|
|
|
viv_
|
Kot prvo bi bilo potrebno preprečiti neželene zanositve - več osveščanja predvsem v srednjih šolah, ko mladi pričnejo "eksperimentirat". Ne vem kako je s tem sedaj, ko sem bila jaz v SŠ smo imeli mislim da eno predavanje na to temo, pa še to smo vsi gledali nekam v tla in se smejali. Seveda je ključna tudi vloga staršev, da se pove kako in kaj... No, to me še čaka,...:zmeden2: Dandanašnji je na voljo toliko informacij in toliko različnih vrst kontracepcije, da skoraj ne bi smelo biti nezaželenih nosečnosti. Po drugi strani je pa spet odvisno, zakaj se nekdo odloči za splav. Ne moremo splava apriori obsojati.
|
|
|
|
Stran o splavih-ni za občutljive! 19.7.2005 11:45:35
|
|
|
|
AKŠ
|
ojej.....grozn....
|
|
|
|
Stran o splavih-ni za občutljive! 19.7.2005 11:55:54
|
|
|
|
Anonimen
|
1.Začnejo eksperimetirat že v OŠ. 2. Smo meli predavanje o sp. vzgoji ... klepetali med sabo, ker niso povedali nič kaj dostinovega (le to, da je kondom samo 88%). Vse to smo meli že na zdr. pregledu. Dolgčas. Sam kaj ko vse to ne pomaga ... ker hočjo izzivat in te stvari počnejo zanalašč. Da izpadej kul, frajerji in oh in sploh.
|
|
|
|
Stran o splavih-ni za občutljive! 19.7.2005 13:31:21
|
|
|
|
Annny
|
Kot sem že napisala stokrat: splav bi morali prepovedati!!! Vsakodnevno se dogajajo hujši zločini, kot v vsej zgodovini človeštva. Sramota in samo za :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
|
|
|
|
Stran o splavih-ni za občutljive! 19.7.2005 13:32:02
|
|
|
|
viv_
|
Annny - nemoreš tko na splošno prepovaedat.
|
|
|
|
Stran o splavih-ni za občutljive! 19.7.2005 13:39:44
|
|
|
|
Annny
|
Ja, lahko. Samo koliko dela bi potem imeli razni mazači in vrači... Idealno bi bilo splav prepovedati in dati več možnosti za posvojitve. Samo to so spet take hude teme...vsak ima po svoje prav, ampak pomisli- uničiti eno življenje:((
|
|
|
|
Stran o splavih-ni za občutljive! 19.7.2005 13:40:24
|
|
|
|
Annny
|
Jaz sem ful občutljiva kar se tiče tega in teh slik sploh nisem gledala- ne morem:(:(:(
|
|
|
|
Stran o splavih-ni za občutljive! 19.7.2005 13:43:18
|
|
|
|
ElaM
|
Annny, se ne strinjam s tabo. Sploh ne. Pa nisem pristašica, kot sem že povedala. Samo na živce mi gre, ker kar povprek obsojamo. Verjetno je za večina žensk, ki se odločijo za ta korak, to ena najtežjih odločitev v življenju. Če bi ga prepovedali, bi se vrnili stoletja nazaj, ko so to delali mazači. No way.
|
|
|
|
Stran o splavih-ni za občutljive! 19.7.2005 13:56:28
|
|
|
|
Annny
|
Saj si v bistvu ponovila to, kar sem napisala sama- poglej zgoraj. Mislim pa še vedno tako- zakaj pa ne bi? Mislim, da nobena ženska, ki ima koliko toliko čustev in bi ji tik pred splavom pokazali kakšno slikico tega, kaj bodo naredili z njenim otročkom (odrezane rokice, telešček v koščkih..), ne bi naredila splava. Ali pa se tudi motim. Meni se zdi tragično in nevredno človeka- mogoče pa tebi ne, kdo bi vedel. Caw
|
|
|
|
Stran o splavih-ni za občutljive! 19.7.2005 14:01:04
|
|
|
|
Annny
|
Saj pravim...to so tako hude in strašne teme, da o tem raje ne bi.. Ni moj namen nikogar obsojati, le povem, kako čutim, če samo pomislim na kaj takega..:(
|
|
|
|
Stran o splavih-ni za občutljive! 19.7.2005 14:16:53
|
|
|
|
ElaM
|
Ja, si me prehitela, nisem videla, Ja, tudi meni se zdi grozno, samo ne obsojam. Samo toliko, lp.
|
|
|
|
Stran o splavih-ni za občutljive! 19.7.2005 14:36:21
|
|
|
|
Katyj
|
Grozno. Sem se kar :((. Nisem zagovornik splava, vendar je vsak primer, zakaj se ženska odloči za splav, poglavje zase. Mogoče zaradi ogroženega življenja mamice, prizadet otrok, stiska itd. So pa tudi druge, ki so flegma, če zanosi, pa kaj pol, grem pa slav nardit. Je pa res, da če ženska nosi zdravega otroka in ga ne želi imeti. Zakaj so pa posvojitve!!!! Pretežka tema. Lep dan K
|
|
|
|
Stran o splavih-ni za občutljive! 19.7.2005 15:11:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz nisem za to, da bi bil splav prepovedan. Vseeno neodgovorne 14letnice ne moreš prisilit v to, da bi otroka donosila. Ali pa zlorabljene ženske:(
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?