|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stran o splavih-ni za občutljive!
19.7.2005 11:11:18   
eva1
http://www.splav.info/
Če imate dober želodec si lahko pogledate to stran-še mene je stisnilo, pa veliko prenesem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
19.7.2005 11:24:38   
Anonimen
http://www.abortionno.com/Resources/AbortionPictures/08_weeks-05.jpg

Pa je tole dejansko res? Je embrio že sploh izoblikovan tolk pri teh tednih?:zmeden:

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.7.2005 11:24:56   
ElaM
Ojla, nisem zagovornica splava, samo take strani mi pa dvignejo pritisk.:grrr:.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.7.2005 11:27:39   
eva1
Ja ribica pomoje je že res, sej pri 10 tednih že merijo tam 3-4cm, pa že vse imajo izoblikovano-na UZ lahko preštejejo prstke...tako da:zmeden2: !
Jaz tudi nisem zagovornica splava, ampak bi pa vsem ki želijo delati splav pokazala tole stran, mogoče bi se kaj zamislili!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.7.2005 11:29:10   
Anonimen
Kakšen idiotski urednik!!! :grrr: Mislim, kakšni komentarji, kakšne žalitve... ts ts ts... :hudicek:

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.7.2005 11:30:13   
Anonimen
Hm, pol pa ok. Ne vem, jst tut nisem za splav, nisem pa zagovornik, da bi ga bilo potrebno ukinit in bla bla, ampak tole, kar tukaj pišejo je pa že mal tumač. Kam pa spadajo potem tiste, ki morajo splavit? :( In tisto z očmi mi je malo mim :zmeden:

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.7.2005 11:33:48   
viv_
Kot prvo bi bilo potrebno preprečiti neželene zanositve - več osveščanja predvsem v srednjih šolah, ko mladi pričnejo "eksperimentirat". Ne vem kako je s tem sedaj, ko sem bila jaz v SŠ smo imeli mislim da eno predavanje na to temo, pa še to smo vsi gledali nekam v tla in se smejali.

Seveda je ključna tudi vloga staršev, da se pove kako in kaj... No, to me še čaka,...:zmeden2:

Dandanašnji je na voljo toliko informacij in toliko različnih vrst kontracepcije, da skoraj ne bi smelo biti nezaželenih nosečnosti.

Po drugi strani je pa spet odvisno, zakaj se nekdo odloči za splav. Ne moremo splava apriori obsojati.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.7.2005 11:45:35   
AKŠ
ojej.....grozn....

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.7.2005 11:55:54   
Anonimen
1.Začnejo eksperimetirat že v OŠ.
2. Smo meli predavanje o sp. vzgoji ... klepetali med sabo, ker niso povedali nič kaj dostinovega (le to, da je kondom samo 88%). Vse to smo meli že na zdr. pregledu. Dolgčas.

Sam kaj ko vse to ne pomaga ... ker hočjo izzivat in te stvari počnejo zanalašč. Da izpadej kul, frajerji in oh in sploh.

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
19.7.2005 13:31:21   
Annny
Kot sem že napisala stokrat: splav bi morali prepovedati!!!
Vsakodnevno se dogajajo hujši zločini, kot v vsej zgodovini človeštva.
Sramota in samo za :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.7.2005 13:32:02   
viv_
Annny - nemoreš tko na splošno prepovaedat.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.7.2005 13:39:44   
Annny
Ja, lahko. Samo koliko dela bi potem imeli razni mazači in vrači...
Idealno bi bilo splav prepovedati in dati več možnosti za posvojitve.
Samo to so spet take hude teme...vsak ima po svoje prav, ampak pomisli- uničiti eno življenje:((

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.7.2005 13:40:24   
Annny
Jaz sem ful občutljiva kar se tiče tega in teh slik sploh nisem gledala- ne morem:(:(:(

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.7.2005 13:43:18   
ElaM
Annny, se ne strinjam s tabo. Sploh ne. Pa nisem pristašica, kot sem že povedala. Samo na živce mi gre, ker kar povprek obsojamo. Verjetno je za večina žensk, ki se odločijo za ta korak, to ena najtežjih odločitev v življenju.
Če bi ga prepovedali, bi se vrnili stoletja nazaj, ko so to delali mazači. No way.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.7.2005 13:56:28   
Annny
Saj si v bistvu ponovila to, kar sem napisala sama- poglej zgoraj.
Mislim pa še vedno tako- zakaj pa ne bi?
Mislim, da nobena ženska, ki ima koliko toliko čustev in bi ji tik pred splavom pokazali kakšno slikico tega, kaj bodo naredili z njenim otročkom (odrezane rokice, telešček v koščkih..), ne bi naredila splava. Ali pa se tudi motim.
Meni se zdi tragično in nevredno človeka- mogoče pa tebi ne, kdo bi vedel.

Caw

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.7.2005 14:01:04   
Annny
Saj pravim...to so tako hude in strašne teme, da o tem raje ne bi..
Ni moj namen nikogar obsojati, le povem, kako čutim, če samo pomislim na kaj takega..:(

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.7.2005 14:16:53   
ElaM
Ja, si me prehitela, nisem videla,
Ja, tudi meni se zdi grozno, samo ne obsojam. Samo toliko, lp.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.7.2005 14:36:21   
Katyj
Grozno. Sem se kar :((.
Nisem zagovornik splava, vendar je vsak primer, zakaj se ženska odloči za splav, poglavje zase. Mogoče zaradi ogroženega življenja mamice, prizadet otrok, stiska itd. So pa tudi druge, ki so flegma, če zanosi, pa kaj pol, grem pa slav nardit.
Je pa res, da če ženska nosi zdravega otroka in ga ne želi imeti. Zakaj so pa posvojitve!!!!
Pretežka tema.

Lep dan K

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.7.2005 15:11:38   
Anonimen
Jaz nisem za to, da bi bil splav prepovedan. Vseeno neodgovorne 14letnice ne moreš prisilit v to, da bi otroka donosila. Ali pa zlorabljene ženske:(

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
19.7.2005 16:02:52   
lan
Grozno:((!
Ribica,jaz razmisljam podobno kot ti.Pravicno je,da imas izbiro.Krivicno je obsojati,ce pa ne vemo kaksna so ozadja.

Cim manj splavov in cim vec malih cortkov:duda:!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?