|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje v nosečnosti
15.6.2010 11:13:22   
teja28
vse tiste, ki ste že na koncu nosečnosti...kako vam gre kaj spanje? user posted image  meni se že meša od prekladanja iz enega na drug bok, kosti medenice me bolijo, kar zadevo še otežuje. spim po par ur na noč, potem pa buljiv v strop, čisto sem že user posted image user posted image user posted image  Dajte malo pojamrat user posted image , da vidim, da nisem edina.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje v nosečnosti
15.6.2010 11:23:20   
kristinaj
ma jst sm pri obeh do zadnjega spala na boku, normalno brez težav... le ko sem se obrnila na drugi bok sem si na koncu morala z roko pomagati premakniti trebuh...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2010 13:43:21   
pizmovka
Jaz sem veliko slabše spala v začetku nosečnosti. Sem se le prekladala in gledala na uro, zjutraj sem šla pa v službo čisto zmedena. Na koncu nosečnosti sem spala kot top, na boku in s povštrom med koleni ... ni me zbudil noben hrup, niti brcanje male pikice.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.6.2010 13:46:53   
Anonimen
Zanimivo ... jaz sem celo nosečnost najlažje spala na hrbtu ... tut tistih nekaj dni pred porodom na E oddelku v P mi je bila največja muka ko sem mogla na boku ležat, da so mi CTG naredili user posted image

(odgovor članu pizmovka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.6.2010 13:54:18   
kenya
IZVIRNO SPOROČILO: teja28

vse tiste, ki ste že na koncu nosečnosti...kako vam gre kaj spanje? user posted image  meni se že meša od prekladanja iz enega na drug bok, kosti medenice me bolijo, kar zadevo še otežuje. spim po par ur na noč.

Enako, sva že dve. Pa mene še duši in lahko ležim samo na desnem boku. Groza, ko grem pokonci me pa križ tako boli, da se 5 min samo ravnam. V prejšnjih dveh nosečnostih nisem imela takih težav, zdaj je pa noč eno samo prekladanje. Pa imam še 5 tednov do konca user posted image

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.6.2010 8:54:47   
Stefka
No, jaz tudi slabo spim - vmes vsaj dvakrat vstanem, da grem na wc, vsakič ko se obrnem pa rabim skoraj žerjav, da me z enega boka prevali na drugega. Ko potem naštelam še povštre med kolena, pa da ta mali ne začne noret (se pravi, da ima dovolj prostora, če ne se takoj razbrca - ta v trebuhu seveda)... tako da nekaj časa traja :)
Pa imam še 7 tednov do roka. Uf! Se tudi meni zdi, da mi v prejšnjih dveh nosečnostih ni bilo tako težko ponoči spat. Ali pač - se mi zdi, da sem obe nosečnosti tako in takoj pozabila minuto potem, ko sem rodila - najbrž z namenom ;).

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.6.2010 11:58:20   
Hope2
Mene je dajala nespečnost proti koncu, pa ne da bi me kaj žulilo ali motilo. Takrat sem vedno vstala, šla v dnevno na kavč, prižgala TV in čez 10 minut zaspala.

Spala pa sem vse do konca v vseh položajih, bok, hrbet in tudi trebuh, je bil tolk mali, da ni bil ovirauser posted image

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.6.2010 14:01:37   
tejči28
Jaz sem šele v 29t in že težko ponoči spim.V spanju se pol vedno obrnem na hrbet in se zbudim z čisto zlomljenim hrbotm,da se pol komaj premakne.Itak,da se morem vstat in malo razmigat in pretegnit,da se lahko sploh vležem nazaj.Na tak način mi ful primanjkuje spanja in ga nadoknadim včasih čez dan.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?