Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kreme proti gubam po 30-35 letu 14.6.2010 21:20:40
|
|
|
|
Rožica I
|
Scheller- vijolična- (marula in še nekaj....). V kakšnem mesecu se mi je total poznalo glede teh smejalnih gubic okoli oči in ust . Je pa tudi ok tale nova Weledina divja vrtnica- sicer je še nisem kupila, ampak sem dobila tester in ti res fajn napne kožo .
|
|
RE: kreme proti gubam po 30-35 letu 14.6.2010 21:39:16
|
|
|
|
tajtaja
|
Po novem prisegam na Afrodito-lift nekaj, ne vem točnp, kako se ji reče in sem zelo zadovoljna. Z kvaliteto in še bolj z ceno. Do zdaj sem za Colistar in Cliniq dajala tudi po skoraj 50€, ta pa pride manj kot 15, podobno tudi serum in za okrog oči. Res sem zelo vesela, da sem končno odkrila domačo kozmetiko, ki se mimogrede kosa z tujimi dragimi blagovnimi znamkami. In tako sem se založila tudi z njihovimi kremami za sončenje, mlekom po sončenju, kremi proti celulitu.....saj vem, kot obsedenost . Toplo priporočam.
|
|
RE: kreme proti gubam po 30-35 letu 14.6.2010 22:28:11
|
|
|
|
TaMaSa
|
Sama imam Weledino zeleno in se mi zdi kar v redu.
|
|
RE: kreme proti gubam po 30-35 letu 15.6.2010 10:30:15
|
|
|
|
dory
|
zanč mi je v lekarni poturila od nuxe marvelliance al kuko že...zelo hranljiva krema, meni ustreza :)
|
|
|
|
RE: kreme proti gubam po 30-35 letu 15.6.2010 11:43:39
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dory zanč mi je v lekarni poturila od nuxe marvelliance al kuko že...zelo hranljiva krema, meni ustreza :) hehe,da nisi ti moja mami,k ji tut v lekarni 123 kej poturijo
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.