|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Barva nogavic
19.7.2005 9:49:30   
tinkatonka
:)-:)-:)-:)-:)-

Midva sva včeri trefnila ful dobro obleko od Mure, pa še na razprodaji je bla 25.000 SIt ceneje. Tko da če vaši možki rabijo nove obleke se splača pogledat zdaj na razprodajah.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Barva nogavic
19.7.2005 9:50:19   
dinika
bele nogavice-teniske
pisane nogavice-čevlji; koliko vem tu barva ni važna

lp:zajcek::zajcek:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Barva nogavic
19.7.2005 9:53:37   
Anonimen
o dinika važna važna. za vsakdanjo nošnjo s kavbojkam ne, za k poslovni al pa poročni obleki pa zeloo!!

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   Barva nogavic
19.7.2005 9:54:26   
Bejba
Ja Tinkatonka, kaj pa ponavljate za nami ;)?
Tudi midva sva ful dober trofla in sicer v Labodu, so imeli še pred razprodajami 20% popust, tako da je bila cena kar solidna.
Srajco ima tako svetlo bež (ali raje umazano belo), kravato pa flurestenčno zeleno z majhnimi bež kvadratki - je hotel biti malo odbit in je res kravata nekaj posebnega (vsak ga bo takoj opazil :)-).
Torej glasovanje se nadaljuje - bež ali sive nogavice????????????????????????????????????????????

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Barva nogavic
19.7.2005 9:56:06   
tinkatonka
Če ima bež čevlje in bež črte v obleki....:bravo::bravo::bravo:.....glasujem za BEŽ nogavice!

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Barva nogavic
19.7.2005 9:57:17   
Žirafca Helena1
Bejba, fluorestenčno zelene z (bež ali brez) kombinacijo.:bravo::bravo::bravo: To bi blo glih prav odbito in bi še bolj zažgal!:bravo::bravo::bravo::bravo:
Resno mislim.
:miska:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Barva nogavic
19.7.2005 9:57:59   
Anonimen
frolescenčno zelene..če hoče bit odbit nej bo do konca. js drgač mojga ne bi pustila tazga na poroko pa še se ubije :)

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   Barva nogavic
19.7.2005 10:06:41   
SABILA
zdej če bo mel res tako kravato še naj ma nogavice, če mu bodo pa nogavice preveč odbite mu pa priporočam bež nogavice kajti kot smo se že prej razpisale čevlji naj pašejo k hlačam, nogavice pa k čevlim

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Barva nogavic
19.7.2005 10:07:53   
Bejba
Punce, vse lepo in prav, ampak mojmu tega tud predlagala ne bom ,ker bo takoj za :)-, jaz pa v jok in na drevo :)-. Saj sama kravata pa kar v redu pride,kakor sem se bala da bo ful smešno izpadlo. Je lepa kombinacija, zelena je letos moderna, pa še drugačen bo od drugih ženinov. Tko, da to mi je ok, nogavice....to bo pa po moje kar bež.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Barva nogavic
19.7.2005 10:10:09   
Tiki
Vse barve se morajo ujemat, pa nogavice temnejše od hlač in čevlji tudi. To vedno dobro zgleda. Seveda je lahko tudi drugače, če hoče kdo poseben stil furat :). Marsikaj se da uskladit, je pa veliko odvisno od odtenkov.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Barva nogavic
19.7.2005 10:11:00   
Žirafca Helena1
Kaj nas pol sprašuješ za mnenje? Dej mi njegovo številko, mu bom jaz predlagala, ker bo res dobr zgledal!:)
:miska:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Barva nogavic
19.7.2005 10:12:09   
Tiki
Od sivih (verjetno je take težko dobiti) do črnih.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Barva nogavic
19.7.2005 10:15:06   
Tiki
Bež, pa odtenek čim bolj podoben čevljem. Osebno mnenje :).

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Barva nogavic
19.7.2005 10:16:13   
SABILA
bejba zakaj :(( sej na slikah se nebodo vidli zelene nogavice, pa veš kok bi blo to fajn sem 100% da bi se tudi o zeleni kravati in nogfavicah zelo veliko in še dolgo govorilo, ase nebi tvoja/vajina poroka nikol pozabla.

jst bi pa bla takoj za to, moj je musliman in njihova barva je zelena, in kot sem rekla ženin je s tem nekaj posebnega ker večina prisega na stare klasične navade

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Barva nogavic
19.7.2005 10:16:14   
SABILA
bejba zakaj :(( sej na slikah se nebodo vidli zelene nogavice, pa veš kok bi blo to fajn sem 100% da bi se tudi o zeleni kravati in nogfavicah zelo veliko in še dolgo govorilo, ase nebi tvoja/vajina poroka nikol pozabla.

jst bi pa bla takoj za to, moj je musliman in njihova barva je zelena, in kot sem rekla ženin je s tem nekaj posebnega ker večina prisega na stare klasične navade

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Barva nogavic
19.7.2005 10:37:35   
rija
z obojim, če smo dosledni. pa ne sme nosit nogavic (pod obleko) ampak dokolenke. tak je protokol. če že gledamo na vse MUST HAVE.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Barva nogavic
19.7.2005 10:39:10   
rija
siva pa peščena? a-a. siva, z drugimi odtenki sive, črna. za moškega.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?