|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJ
19.7.2005 16:30:33   
Grascakinja
Ooooo julije!

Da se še jest in :duda: Karolina prefočkava, ko sta se že Bobek in Tinka oglasile pri vas. Naša prinčipeska pridno nina, pa imam minutko za vas.

Držim pesti za vse, da bi čim prej rodile in pestovale svoje štručke, pa da bi bil porod tako hiter kot moj! Še mal, pa bo, zdržte, se splača! :rozica:

Lep dan vsem!

Pupa

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   JULIJ
19.7.2005 16:30:44   
Emanuelle
Mene tudi (še) niso hoteli notri obdržati. Ravno danes ko se mi je zdelo, da nekaj čutim, je bil CTG čisto raven - no nekaj krivulj navzgor, potem me je pa še na UZ v porodnišnico poslala in se našemu otročku prav cool godi - posteljica OK, plodovnice dovolj, pretoki super, dete ima cca 3100g, spol je pa spet skrival/a, ampak itaq ni važno, tako da v petek ponovi vajo.
In ker čez vikend ne sprožajo porodov se verjetno beremo še naslednji teden.
LP

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   JULIJ
19.7.2005 16:32:06   
Emanuelle
Aja, mleko pa še nič ne teče - tudi če pritisnem ne, trebuh pa se mi je že kar zgodaj poznal, ker sem se na začetku največ zredila - mislim, da že okoli 3. meseca.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   JULIJ
19.7.2005 16:46:01   
CIPRESA
O Pupa lepo da nas malo pridete pogledat.

Emanuelle do kolk pa so segale te tvoje krivulje???

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   JULIJ
19.7.2005 16:49:41   
Teya
Talči, kako narediš sirove palačinke :ups::ups::ups:? sliši se FUUUUUUUUUUL dobro, so se mi kar sline pocedile :love::love::love:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   JULIJ
19.7.2005 18:40:10   
Talči
Teya:
Sirove palačinke

1. spečeš normalne palačinke (jaz jih ponavadi ca 10 kosov, ker jih potem jemo še za večerjo)
2. zmešaš maso iz: malo margarine, 2 rumenjakov, 10 dag sladkorja, pol deci kisle smetane, 40 dag skute, malo namočenih rozin, snega iz 2 beljakov in 1 vanilij sladkorja, jaz dam še malo cimeta.
3. z maso namažeš palačinke, jih zviješ in daš v z margarino namazan pekač.
4. vse skupaj poliješ še z: 1 dcl kisle smetane in 1 rumenjakom (jaz dam kar celo jajce) - zmešam kar z mikserjem
5. pečeš v pečici na 200 ca pol ure.

In to je to. Polovico sva jih že pojedla, pa sva samo jaz in moj :love:. (:duda: pa tako dobi od mene...).

Poskusi. Meni je zelooooo dobro. In moj se tudi vedno oblizuje.
Če je to za kosilo, ponavadi dam na mizo najprej kakšno lahko juhico, da ne pademo takoj na palačinke.

pa pa
Talči

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   JULIJ
19.7.2005 20:22:38   
Teya
MNJAMSI!!!!
Hvala...bomo probal, ma ne dvomim v to, da se bomo oblizovali....

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   JULIJ
19.7.2005 20:53:55   
Emanuelle
Cipresa oprosti sem šele sedaj videla - danes je šla krivulja max malo nad 60, pri prejšnjem CTG pa do 80.
Kljub temu pa čutim, da se nekaj dogaja, me kar nekako čudno boleče tišči okoli trebuha... mogoče se samo odpiram...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?