Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zanositev in endometrioza 11.6.2010 17:18:46
|
|
|
|
Little Star
|
10 let nisem zanosila, ko so mi odstranili endometriozo sem zanosila v prvem poskusu. Po porodu se mi je endometrioza ponovila... že tretje leto se brezuspešno trudiva. Pred kratkim sem bila na laparo.. rezultat pa še čakam . Z endometriozo... kaj vem, nekatere sicer zanosijo..ampak je možnosti res veliko manj.
|
|
|
|
RE: zanositev in endometrioza 11.6.2010 22:48:35
|
|
|
|
PBJ
|
Prvič je bilo potrebno čakati tri leta, da mi je uspelo . Imela sem endometriom na desnem jajčniku; ko so me operirali, so mi našli kar precej zarastlin na materničnih vezeh in na zunanji strani maternice. Leto po operaciji sem imela ponovno HSG, ki je pokazal, da je desni jajcevod neprehoden. Šest mesecev zatem sem zanosila, naravno, Mesec pred tem so mi delali inseminacijo in bila sem tudi na čakalni za umetno. Ko smo "delali" na drugem sem zanosila po šestih mesecih, kar je zelo hitro. Nekatere sploh nimajo posebnih težav ob tej diagnozi. Naj vama uspe.
|
|
RE: zanositev in endometrioza 12.6.2010 7:41:59
|
|
|
|
cacaca
|
oj hvala za odgovore....bomo vidl kaj nas čaka...upajmo na najlepše :) :) :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?