Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje imajo lepe zalivalke za rože 10.6.2010 14:12:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Poglej v Hura trgovino, zadnjič so jih imeli.
|
|
|
|
RE: kje imajo lepe zalivalke za rože 10.6.2010 14:24:46
|
|
|
|
mate0ja
|
njamka dej ti to men bolj natančno razloži. A je bla navadna plastika a je zgledala lično. Pa ker Hura ti misliš? Merkatorjev?
|
|
RE: kje imajo lepe zalivalke za rože 10.6.2010 15:56:28
|
|
|
|
Felicita
|
v maxiju majo krasne, take z rožicami... samo so neka znana firma in so dokaj drage pomoje.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: kje imajo lepe zalivalke za rože 10.6.2010 18:35:18
|
|
|
|
Eva***
|
1001 dar
|
|
|
|
RE: kje imajo lepe zalivalke za rože 10.6.2010 19:14:56
|
|
|
|
mateyka
|
pri metalki (figovec) spodaj na vogalu jih majo tudi. take pisane, lične, z rožicami. po moje niso ravno poceni, ampak lepe pa so
|
|
|
|
RE: kje imajo lepe zalivalke za rože 11.6.2010 7:51:13
|
|
|
|
mate0ja
|
spodaj na vogalu jih majo tudi. take pisane, lične, z rožicami. po moje niso ravno poceni, ampak lepe pa so user posted image Kupla zelo zelo lepo v 1001 dar. Hvala za ideje.
|
|
RE: kje imajo lepe zalivalke za rože 26.6.2010 15:53:31
|
|
|
|
sanasan
|
Kupla zelo zelo lepo v 1001 dar. Hvala za ideje. uf, jaz sem jih tudi gledala in so mi bile blazno všeč, pa še kakšna stvar od tam
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?