Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RAZPRODAJE- ENO VPRAŠANJE 18.7.2005 21:45:35
|
|
|
|
Kalina
|
H&M v City Parku, cudovite stvari imajo pa tudi kvalitetna roba, pa ni drago. jst skoz kupujem tam za naso tamala od prijateljev.:bravo:
|
|
|
|
RAZPRODAJE- ENO VPRAŠANJE 18.7.2005 21:51:47
|
|
|
|
Bejba
|
H&M je res zakon, ampak se mi zdi, da imajo za fantke vedno manj izbire :( oz. vedno manj številk na razpolago. Ali pa tako hitro vse prodajo :zmeden2:. Mi je pa všeč, ker se da za malo denarja, naše sončke tako lepo opedenati, da je kaj - pa še vse nekako paše eno z drugim :bravo:. Baby center je res med dražjimi. Splača pa se tudi pogledati v Leclercu (so bile prejšni teden majčke s kratkimi rokavi po 560 SIT in to super majčkice), pa zmeraj se kaj fajn in poceni najde tam. LP; Bejba
|
|
|
|
RAZPRODAJE- ENO VPRAŠANJE 18.7.2005 21:55:06
|
|
|
|
Ezi
|
Mogoče kaj v Emporiumu? Mothercare? Se mi zdi, da se za dojenčke še kaj najde. Vsaj bodiji, nogavičke, majčke, hlačke ... sem danes malo za našega mulota gledala (velikost za leto in pol, dve leti), pa sem bila razočarana. Jaz vedno vidim le za dojenčke, punčke dojenčke:zmeden: LP, Ezi
|
|
|
|
RAZPRODAJE- ENO VPRAŠANJE 18.7.2005 22:04:13
|
|
|
|
malika
|
jaz kupujem samo v Mothercare in H&M
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?