|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nadomestek za dabroston
9.6.2010 20:45:58   
tanjusi
Na Hrvaškem se baje dobijo tablete ki so nadomestek za dabroston, duphaston ali nekaj takega. Zanima me samo ali se dobijo brez recepta? Hvala

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nadomestek za dabroston
9.6.2010 20:55:23   
Anonimen
Če se dobi Utrogestan brez recepta( na Hrvaškem), potem se dobi tudi Dabroston.

(odgovor članu tanjusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.6.2010 21:20:27   
tanjusi
hvala!

(a camus)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.6.2010 13:30:34   
zvezdan
tanjusi a si nam kaj prikrila pa si mogoče že user posted image ?user posted image user posted image A ni tako da se dabrostan jemlje potem ko že zanosiš za obdržanje user posted image ? Jaz vem da ga bom zdaj ko spet zanosim sigurno jedla pa če moram na drug konec sveta ponjuser posted image user posted image Mi je rekel zdravnik na urgenci (nek tujec je bil) ko sem mela ss,  da naj si drugič te tablete zrihtam samo da se pri nas ne dobijo.

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.6.2010 14:08:39   
lana38
Jaz imam doma še eno škatlico Duphastona iz Italije, samo moram preveriti, če mu ni že potekel rok trajanja. Drugače ga pa podarim, če katera rabi.
Dabroston se lahko pije tudi, če še nisi user posted image , za podporo rumenemu telescu v 2. polovici ciklusa, kar bi naj olajšalo obstoj morebitne user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.6.2010 16:24:20   
tanjusi

Jaz imam doma še eno škatlico Duphastona iz Italije, samo moram preveriti, če mu ni že potekel rok trajanja. Drugače ga pa podarim, če katera rabi.
Dabroston se lahko pije tudi, če še nisi , za podporo rumenemu telescu v 2. polovici ciklusa, kar bi naj olajšalo obstoj morebitne .

LP

ČE GA ŠE SLUČAJNO IMAŠ PROSIM!

Drugače pa ja jaz bi ga začela kar jest od ovulacije naprej za podporo rumenemu telescu...
noseča pa ne vem , še bo trebaene 10 dni počakatuser posted image da
_____________________________bomo vidli...

(a camus)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.6.2010 11:30:19   
lana38
Še imam, ja. Samo nisem utegnila pogledati, če je še uporaben. Bom danes, ko pridem domov. Javi mi naslov na ZS, pa ti ga pošljem po pošti.
LP

lana38

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.6.2010 7:48:06   
lana38
Žal mu je že februarja letos potekel rok trajanja.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.6.2010 9:04:21   
tanjusi
aha ok hvalauser posted image , grem čez en mesec na hrvaško , pa si bom kupla , če se dol to dobi

(a camus)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?