|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mlada nosečka
19.7.2005 15:53:48   
puri
Jaz sem pri 22-ih rodila prvega otročka, pri 25-ih bom imela pa že 3, če bo vse po sreči:bravo:

(odgovor članu katy_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   mlada nosečka
19.7.2005 20:56:01   
Annny
Puri:bravo::bravo::bravo:
Mene pa bolj zanima, kako je s financami pri mladih družinah z več otroki?? Že en otroček veliko stane..OK, saj vem, da je glavno, da si jih želiš...ampak jaz zelo gledam tudi na denar- od nekje mora priti, kajne?
Vas to kaj skrbi, mlade družine? Ali pravite 'bomo že nekako'?

LP:metulj::sloncek::kuza:9nebesa:duda:

(odgovor članu katy_)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   mlada nosečka
20.7.2005 7:23:15   
puri
Mi zaenkrat še nimamo problemov s tem, kajti veliko stvari (oblačil in podobnega) je za drugega otročka še ostalo od prvega, tako da smo vbistvu rabili samo plenice. Dojila sem pa tudi oba do 8-ega meseca, toliko da sta začela že jesti skoraj vso hrano in tako tudi za mleko, ki je tako drago ni bilo treba odšteti denarja. Igrače pa tudi ne kupujemo prav dosti, saj se zaenkrat vsega tako hitro naveličata,da nima smisla.
Kakšno star sem in tja pa kupijo tudi dedki in babice.

Potem, ko bo tretji, ne bo dosti drugače,...včasih me edino malo skrbi, kako bo, ko bodo starejši, ko bodo bolj zahtevni, pa tudi stvari, ki si jih bodo želeli, bodo dražje. Pa si potem rečem, tako kot si že ti napisala "bomo že nekako":)

(odgovor članu katy_)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   mlada nosečka
20.7.2005 7:51:06   
CUKRČEK
Ojla,
jaz sem rodila pri 25 in se tud štejem za še mlado mamico. Otrok je bil načrtovan in sva ga delala od poroke naprej, ko sem bila stara 23 let.

(odgovor članu katy_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   [Brisano sporočilo]
20.7.2005 10:52:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katy_)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   mlada nosečka
20.7.2005 11:36:08   
katy_
hvala hval hvala za spodbudne besede...
ti povem, da če ne bi imela tako zlate starše, ki mi vedno stojijo ob strani in najbolj zlatega fanta bi že zdavnaj obupala, ampak zdaj so se vse stvari že tako lepo uredili res, da na začetku mi je bil velik šok, ker nisem pričakovala,ampak zdaj mi ni žal....
gledam se v ogledalo in se redim,ampak jaz sem SREČNA, ker bom MAMA!!
veš jaz že tri leta sem sanjala o agrftju, odkar sem spoznala kaj hočem počet, glih sem se pripravljala na sprejemne izpite in tik pred zdajci sem zvedla, da sem noseča, je bil velik šok,ampak em se prav odločila, da nisem splavila zaradi akademije!!
ti povem, če ne bi imela tako zlatega fanta sem prepričana, da bi splavla,ampak on je moja ljubezen življenja...
tako, da sem se iz te izkušnje marsikaj naučila...
ŽIVLJENJA JE ENA NAJBOLJŠA IN VELIKA ŠOLA, ki te prav ona usmerja v pravo smer...

(sory, če sem ti napolnila glavo,ampak mi je zelo pasalo to nekomu ta trenutek napisat pa glih, ki sem na forumu sem tebi....sej ni nič narobe???!)

iz kje pa si ti?
si študentka?:metulj:

(odgovor članu katy_)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   mlada nosečka
20.7.2005 11:47:02   
katy_
ejla:bravo:
jaz sem povedala ko sem prišla od ginekologa, malo časa sva se obotavljala z fantom v sobi potem sva mamo poklicala v najino sobo in sva ji rekla
"mama boš nona" ne boš verjela bila je fullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll vesela in fulllllllllllllllllllllllllllllllllllll me je presenetle. očetu pa sem rekla teden kasneje, ker je bil na službenem usposabljanju in je bil tudi fulll veseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllll,
ti povem, da sem bila več jaz zmedena ko sem zvedela, da sem noseča kot moji starši.
rekli so mi, da odkar sem jima povedala, da so se pomladili za deset let:zajcek:. marko moj fant je isto rekel kot jaz in so bili veseli:))
starši so edini prijatelji, ki res 100% se z srcem smejejo s teboj in jočejo... tako, da te ne sme biti strah!!!
uživaj

(odgovor članu katy_)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   mlada nosečka
20.7.2005 16:04:54   
petra.horzi
oj
ker sem jz tud med najmlajšimi (19let) se spet oglašam
pr men so pa tko zvedl, da me je ubistvu mami en večer vprašala če je kej novga (sva mela namen povedat šele zdej, konc julija, pa vsi vejo že en mesec), to zvečer k je pršla domov
pa sm rekla da nč posebnega (čeprov je blo žže en mesec)
pol je pa rekla da ona je pa že upala da sm noseča in da bo babica!!!!!
men pa nč jasn od kje ji to
pa sm ji valda povedala pol
je rekla da se ji je zdel, k sm nehala kadit pa tud tko je čutla da je neki drugač.pa k sm skoz na RR-ju visela:):):)
pol sm pa še očitu povedala, je bil najprej mal zaskrblen kako bo, pol je pa mami čestital k bo babica ih je tud ful vesel
pol k so pa pr men že vedl, je pa še :love: doma povedu
so bli tud mal zaskrbljeni ampak predvsem veseli
sestrce pa bratci (najini) so pa tud čist navdušeni
najbolši mi je bil moj fotr en tedn nazaj, k je stal pred vozičkom, se sklonu pa reku: buci-buci (k da bi bil že :duda: not)
sm se tok smejala, pa vesela sm bla ful
tko da brez skrbi vse bo v redu-mene je blo drugač ful strah doma povedat,k nism vedla kako bo

lp
petra

(odgovor članu katy_)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   mlada nosečka
21.7.2005 8:43:24   
radovednica_
hvala vsem.
jst sem se odločla de povem naslednji mesec ko bom že v 4.mesecu. upam de bojo tut tko odreagiral ko vaši starši. aja še prej pa se odseli k mojem:love:

uživite in lepo nosečnost vam želim:rozica:

(odgovor članu katy_)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?