|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Enoletnica se ne mara voziti - kdaj na pot do...
8.6.2010 12:43:12   
cebelica2009
Pozdravljeni,

verjetno ima še kdo podobno izkušnjo. Moja 1 leto stara punčka ni ravno navdušena nad sedenjem v avtu, zato poskušamo vsako daljšo pot ujeti ure ko spi čez dan in se takrat odpravimo.

Skrbi me pot do Paga s prikolico, ker ne vem kako bo 4 ure pri miru sedela (ponavadi zmeče vse igrače, jamra, joka..) Ali greste v tem primeru ponoči na pot npr. ob 2h zjutraj? Ali se bo sčasoma navadila na vožnjo?

hvala!!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Enoletnica se ne mara voziti - kdaj na po...
8.6.2010 12:48:46   
kristinaj
jaz bi šla zelo zgodaj ali pa zelo pozno zvečer.... samo glede na to, da imate še vse za postavit bi raje izbrala jutranjo vožnjo tako,da bi bila okoli 6,7 ure v vrsti za trajekt, po možnosti med prvimi...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu cebelica2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.6.2010 13:01:13   
AnciM
Jaz grem nasledni teden z mojima dvema na Pag. Štartali bomo verjetno ob 11h. Takrat namreč oba jesta. Ta večji potem ponavadi hodi spat ob 12h, tako da upam na par ur miru v avtu. Mlajši pa ima tudi take ure svoj daljši dnevni spanec. Upam, da nam znese.

Če ne bi imela še nekih opravkov dopoldne bi pa verjetno štartala ob 3 ali 4 zjutraj. Brez zajtrka in previjanja, bi ju samo prestavila v avto. Peljala čim dlje in potem zjutraj preoblačila ven iz pižame in hranila.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.6.2010 13:08:36   
pety78
Mi smo šli med 3. in 4. uro zjutraj. Kar iz postelje sva ju prenesla v avto, sicer sta se oba zbudila, ampak zopet hitro zaspala nazaj, skoraj do trajekta. user posted image

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.6.2010 13:26:06   
Ribica **
Mi smo vedno hodili med 3. in 4. zjutraj, pa nismo bile enoletnice. Ampak enostavno je potem za vikende ponavadi gneca na trajektu, pa cakanje brez sence, spodobnega wcja ipd. (no, pa se psa imamo) ..

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.6.2010 21:49:09   
eva1
mi gremo na Pag vedno okol 4-5h, kr iz postle jih prestavmo v avto, pa gasa...pol k se zbudijo, pa jemo, pčlenice menjamo...itd...mi ne gremo na trajek ampak čez most..rabimo pa kr 5-6 ur da dol pridemo...pa sej če bo pa hudo, pa mal večkrat ustavte pa bo...

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Čigave so stopinje v snegu?
photo
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?