Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: predsemenska tekočina 30.7.2010 19:04:22
|
|
|
|
Petraa
|
Leta nikakor niso merila. Drugače pa,naslednjič zaščita,če nisi pripravljena na naraščaj. In za naslednjič 72 ur po nezaščitenem spolnem odnosu se gre do zdravnika in dobiš tabletke. mamamajča ne moreš zdaj po eni osebi vse obsojati. Jaz poznam 30-letnice ki so hotele otroke,potem so pa vsi otroci non stop viseli pri babicah in dedkih
|
|
|
|
RE: predsemenska tekočina 30.7.2010 21:48:09
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ja, minimalna...ampak tud, ce je samo 0,1 %m je se vedno moznost....al kako? ja, ne me poslusat! kar tako naprej! saj si pa ja stara ze 17! jah, pri nas je ena rodila pri 15, pa zdaj dela šolo do konca, pa očka je resen, pa doma so ji pomagali, pa imajo srečno, zdravo, lepo punčko. Je pa res, da vsi pa ne bi imeli te "sreče", da bi imeli tako podporo in tako odgovornega očka. Al pa, ne vem. Glede predsemenske pa so ti že povedale druge.
|
|
|
|
RE: predsemenska tekočina 30.7.2010 21:50:40
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Titty Tudi naša predsemenska tekočina je danes stara 6 let! Potrjeno v praksi, rata ko strela z jasnega....podobno kot Marija, ki je spočela Kristusa
|
|
|
|
RE: predsemenska tekočina 13.6.2012 23:54:28
|
|
|
|
zvezdica20
|
no, če se že ravno pogovarjate o teh ''pazi'' metodah :P veliko sem že prebrala o tako imenovani vgnezditveni krvavitvi. A res nastopi šele malo pred menstruacijo? Ker jaz imam namreč zelo dolge cikle, tam do 40 dni.. se je tudi 72 že zgodilo.. No in to nekakšno krvavitev, čisto blago, sem imela 23 dni od prvega dneva zadnje menstruacije.. nezaščiten spolni odnos sem imela 2 tedna pred to krvavitvijo, in nekje 20 dni po spolnem odnosu sem naredila test, ki je pokazal negativno. Kaj vi menite? je kakšna šansa, da sem zanosila s predsemensko tekočino? LP
|
|
|
|
RE: predsemenska tekočina 14.6.2012 10:33:44
|
|
|
|
maktub
|
Naša predsemenska tekočina je stara 9 mesecev..:)
|
|
|
|
RE: predsemenska tekočina 15.6.2012 14:04:14
|
|
|
|
ronja
|
Odvisno od vajine starosti, od tvojega cikla, od rednosti tvojega cikla, od njegove in tvoje plodnosti...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?