|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obupana mamica
18.7.2005 15:17:27   
mamica80
Pozdravljene!

lepo prosim ce mi lahk poveste, ce je to normalno. Jst sem ze cist na koncu z zivci in mocmi.

nas mali :angel: je vceraj in danes prvic prespal 8ur skupaj ponoci :bravo::bravo::bravo:. in zdaj boste rekle kaj hocem lepsega, glede na to da je star 2 meseca.

problem je od tistega trenutka dalje ko se naje po tem 8-urnem spanju. bil bi kar na zizi, pa sploh ne je, ampak vlece tako kot dudo, ce mu dam caj ga tudi noce, pa ga je cisto lepo pil, samo ziza, ziza, ziza, skoraj vsako uro vmes pa jok!!!

pa skoraj nic ne zaspi cez dan, ampak to se dogaja kot pravim samo dva dni odkar je spal ponoci :((:((:((

ce bo slo tako naprej, rajsi vidim, da se ponoci dvakrat zbudi pa naje, in je potem cez dan dobre volje

hvala za pomoc
Neposredna povezava do sporočila: 1
   obupana mamica
18.7.2005 15:21:26   
Lenny
A dude ne mara? Morda bi to pomagalo. Ali pa spanje v vozičku na sprehodu? To so bili mali triki velikih mojstrov, ko je imel najin bauc svoje slabe dneve. Je pa res tudi to, da vročina precej vpliva na vedenje in razpoloženje tako malih miškov.
Veliko spanja in lep pozdrav!

(odgovor članu mamica80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   obupana mamica
18.7.2005 16:45:24   
Grascakinja
mogoče mu je prevroče za spat podnevi pa lahko da je žejen... tudi moja dva tedna stara pikica zadnji dve noči spi po 6-7 ur skupaj ponoči, čez dan pa tako tako in tudi prej zajoče in zahteva priklop. Ponoči je pa hladneje in lažje spančka. Kaj ko bi ga malo ofrišala dopoldan v vodi (35 stopinj) da se malo utrudi - to je meni svetovala patronažna. Pa ven v senčko z vozičkom.

(odgovor članu mamica80)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   obupana mamica
18.7.2005 20:33:01   
rainbow
Saj to bo minilo, ritem spanja :duda: pri tej starosti se še kar spreminja; kak teden je tak pol pa spet drugače, je treba potrpet, če nam ni po volji.

Moja skoraj 4 mesece stara se zadnje dve noči zbuja ob 01, spala pa je tudi že do treh; upam, da se bo hitro spet obrnilo.

lp

(odgovor članu mamica80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   obupana mamica
18.7.2005 20:45:28   
Vrtnica1
Našega Žigija ta vročina tudi tako ubija, da spi že cel popoldan kot top, potem pa dobesedno kot obseden navali na ziziko in je ne spusti po tri ure. Mene tudi to že čisto ubija, pa mu dam umetno hrano, ker mislim, da ga moje mleko ne nasiti, pa je noče. Za znoret je včasih. Pa mu dam čaj, pa ga ne mara. Ni druge, kot da ga pustim na ziziki dokler ne zaspi in počakam na ohladitve. Upam, da se bo kmalu ohladilo.
V. :rozica:

(odgovor članu mamica80)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   obupana mamica
18.7.2005 21:29:41   
Dolina
Kot bi mi misli brala tri mesece nazaj. :) Pri nas je bilo tud tako, ko je začela zoja pančat celo noč. Dopoldan je bla lačna kot volk in jedla na eno uro, popoldan pa se je malo umirila. To je trajalo kak teden, potem je tud dopoldan nehala tolk jest. Ampak pol je pa spet ritem spremenila in jedla spet ponoč, pa še vedno tud kake dva dni v tednu čez dan je na eno uro (zize mi bodo odpadle :)-).

Lp, Dolina&Zoja&:kuza:

(odgovor članu mamica80)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





POZOR: Previdno s fiziološko raztopino in ...
Prepogosto izpiranje noska s fiziološko raztopino in uporaba med mamicami priljubljenega nosnega aspiratorja prinese tud...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?