|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plodovnica
18.7.2005 13:44:44   
bevetko
Imam vprašanje glede plodovnice. Sem v 13. tednu in vem, da je to malo hitro, ampak ali je možno, da po kapljicah odteka plodovnica? Vmes imam včasih na hlačkah moker flek, pa ne vem od česa. Na Uz, ki sem ga imela prejšnji teden je bilo vse normalno.
:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   plodovnica
18.7.2005 13:48:07   
mala važička
Jaz sem v 14. tednu in tudi že nekaj časa opažam da imam vsake tolk časa na hlačah moker flek.
Tko da mene tud to zanima.

lp, Katja

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   plodovnica
18.7.2005 14:11:55   
Teya
nevem koliko možnosti je, da bi to že bilo odtekanje plodovnice:zmeden2:, imam pa sama že celo nosečnost povečan izcedek, zaradi česar moram nosit tiste tako imenovanje ščitnike perila:(, saj imam tudi sama drugače hitro mokre hlačke:(....me pa tudi mene skrbi, da zaradi tega ne bom prepoznala morebitnega odtekanja plodovnice :zmeden:
omenita "zadevo" G na naslednjem pregledu....

srečno! :rozica:

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   plodovnica
18.7.2005 14:16:57   
jazz
Mislim, da sem nekje zasledila da se kupijo testerji, ki ugotovijo ali naj bi bila plodovnica ali ne. Ne vem pa nič kaj več o tem. Mogoče ve katera druga.

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   plodovnica
18.7.2005 14:17:29   
štručka
Normelno je, da imemo v nosečnosti povečan izcedek. Slednji namreč deluje zaščitno, saj "odplakne" morebitne bakterije, ki bi povzročile kakšno neželjeno okužbo. Če pa je izcedek močno prekomeren in ima neprijeten vonj pa le hitro omeni ginekologu, da preceni za kaj gre in ti predpiše zdravilo.

Plodovnica? Jest sem skoraj prepričana, da v teh tednih še ne:)-

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   plodovnica
18.7.2005 14:24:29   
Anonimen
Tudi meni se to dogaja, ne izgleda kot kakšen izcedek, je prozorne barve, brez vonja in redek kot voda..kajne?

(odgovor članu bevetko)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   plodovnica
18.7.2005 14:33:00   
keja
Meni se tudi to dogaja. Prozoren majhen flek, kot voda. Sem pa na forumu enkrat zasledila, da če se uležeš in če potem nič ne priteče, da potem to ni plodovnica. Na forumu sem tudi zasledila, da se kupi tester ALL-SENSE ali nekaj takega v Sanolaborju, vendar da ta test ni zanesljiv.
Nekje sem tudi prebrala, da pogosto nosečnicam uhaja tudi urin-po kapljicah.
LP

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   plodovnica
18.7.2005 14:59:52   
Anonimen
All-Sense testerji delujejo šele po 34. tednu nosečnosti, tako da plodovnica vama ziher ne odteka.

Izcedek je pa normalen. Jaz nisem več mogla biti brez dnevnih vložkov, od 25. tedna dalje pa sem morala uporabljati kar one prave za menstro, tako je teklo.:)-:)-

(odgovor članu bevetko)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   plodovnica
18.7.2005 16:49:53   
Grascakinja
meni se je tudi to dogajalo celo nosečnost - povečan izcedek, včasih se mi je kar ulilo ven. Če te ful skrbi, lahko G naredi amniotest za plodovnico, Al sense testerji so pa baje tako tako.

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   plodovnica
18.7.2005 21:02:33   
Nyah*
Huh, jaz sem pa mislila, da se samo jaz veckrat pocutim kot polulan otrok :)-:)-:)-:)-,

tudi jaz namrec opazam tak izcedek, kot ga je caffee opisala, pa brez dnevnih scitnikov tudi sploh nikamor vec ne grem:(, drugace pa je z belim tokom, moj G je rekel, da je v nosecnosti pogost in ga tudi ne bova odpravila, ni pa s tem nic narobe!

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?