krtek 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica14 Mojemu petletniku je zdravica tudi predpisala te tabletke, pa mu jih še nisem začela dajati. Malo me skrbijo ta opozorila glede vseh možnih stranskih očitkov. Poleg tega ne vem, kako naj skombiniram jemanje tabletk s hrano in pijačo. Kot sem jaz razumela navodila, bi bilo idealno, če bi bila večerja dve uri pred spanjem, 1 uro pred spanjem pa ta tabletka, s tem da ne bi smel nič pit od dve uri pred spanjem dalje?? Mi večerjamo tik pred spanjem, saj smo sedaj ko so dolgi dnevi dolgo časa zunaj, ko pa zvečer pridemo noter pa imamo po hitrem postopku večerjo, umivanje in nato posteljo. Kako je s tem pri vas?? Tudi jaz sem jih od začetka doma skladiščila in mu jih nisem dajala,ker sem še vedno upala da se bo uredilo samo od sebe.Ko pa je P to izvedela pa mi jih je pošteno napela,da se to ne uredi samo do sebe in da hvala bogu za tebletke,da lahko pomagajo...No,in sedaj jih jemljemo že kar dolgo in se še vedno ni uredilo.Smo mu pa vmes dali tik-tak bonbone in mu rekli,da je tistih tablet zmanjkalo in ima sedaj druge,ki ravno tako pomagajo(to smo probali,ker smo mislili,da je nekaj tudi na pisihi in da bo pač z tabletko,takšno ali drugačno zadovoljen)ampak se je polulal in ni bilo na psihi,tablete res pomagajo. Glede tega kdaj jo vzeti,je pa pri nas tako,da bilo kdaj jo vzame(samo da jo vzame)se ne polula.Včasih je to dve uri pred spanjem,včasih eno,včasih pred,po večerji,včasih že napol spi,ko se spomni in reče,mama tabletke še nisma vzela....in vedno pomaga. Zanima me,če ima vaš fant še vedno pleničko,ali kako?
|