Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Uf, a res tako skače...? 18.7.2005 12:27:12
|
|
|
|
Še ena T
|
Živjo, lep pozdravček vsem:rozica: Imam eno vprašanje, ker je do naslednjega obiska pri G še daleč... Na srečo ste ve tukaj.:) Sem v 21. tednu in že dva dni, se mi zdi, da je moj :duda: kar malo pretirano aktiven. Čutim ga po malem že 3 tedne in sem prav vesela, da je tako. Ampak ali sploh kdaj spi? Ponoči se zbudim, ker se mi v trebuhu nekaj dogaja, čez dan se premika zelo pogosto... Tudi maternica me zadnja dva dni nekam boli in včasih je prav napeta, kot da bi mi trebuh že otrdeval, za kar je še veliko, veliko prezgodaj... Če ne bo kmalu minilo, me bo konec od skrbi. Upam, da se samo širi maternica, pa da je vse normalno. Pa še nekaj: če :duda: takole skače: se lahko ovije v popkovino? Lep dan vsem, Teja
|
|
|
|
Uf, a res tako skače...? 18.7.2005 12:44:53
|
|
|
|
malika
|
Lepo da skače, pa še bolj bo! :bravo: Glede otrdevanja trebuha, pa ni dobro če ti že sedaj otrdeva. Vsekakor bodi pozorna, ker ti nikakor ne sme otrdeti več kot 3x v eni uri in več kot 10x na dan. če bo več, pojdi takoj do gin; pa tudi ne pozabi tega omenit na naslednjem pregledu!
|
|
|
|
Uf, a res tako skače...? 18.7.2005 18:01:12
|
|
|
|
nogometas
|
Hi, hi... pa imaš res aktivno :duda:... Moja je neverjetna šele zadnji teden, skoz aktivna, pa sem kao v 25., v resnici pa je :duda:velika za 24 tednov. Tudi mene boli maternica, predvsem v spodnjem delu trebuha (nič posebnega, to so vezi, ki se raztezajo). Je pa res, da :duda: velikokrat močno pritisne na zunanjo trebušno steno, ko se obrača in je takrat tam velika in trda bula (zna tudi boleti). Skratka - ta pritisk nekaj časa traja, potem pa se malo obrnem (če ležim) ali uležem (če stojim) in je bolje :) Tako se mi zdi, se dogaja tudi tebi, zato ne skrbi, če ti otrdeva trebuh, otrdeva cel - maternica se cela skrči. Če pa misliš, da je to-to, pa veliko počivaj. LP
|
|
|
|
Uf, a res tako skače...? 18.7.2005 18:01:16
|
|
|
|
nogometas
|
Hi, hi... pa imaš res aktivno :duda:... Moja je neverjetna šele zadnji teden, skoz aktivna, pa sem kao v 25., v resnici pa je :duda:velika za 24 tednov. Tudi mene boli maternica, predvsem v spodnjem delu trebuha (nič posebnega, to so vezi, ki se raztezajo). Je pa res, da :duda: velikokrat močno pritisne na zunanjo trebušno steno, ko se obrača in je takrat tam velika in trda bula (zna tudi boleti). Skratka - ta pritisk nekaj časa traja, potem pa se malo obrnem (če ležim) ali uležem (če stojim) in je bolje :) Tako se mi zdi, se dogaja tudi tebi, zato ne skrbi, če ti otrdeva trebuh, otrdeva cel - maternica se cela skrči. Če pa misliš, da je to-to, pa veliko počivaj. LP
|
|
|
|
Uf, a res tako skače...? 18.7.2005 18:03:09
|
|
|
|
nogometas
|
Pardon, po nesreči se ponavljam.....
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?