Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kozmetika za novorojencka 18.7.2005 12:26:29
|
|
|
|
nana 27
|
Baje je najceneje plenice in podobno nakupovati v tovarniški trgovini od Tosame na Viru pri Domžalah.
|
|
|
|
kozmetika za novorojencka 18.7.2005 13:21:29
|
|
|
|
Grascakinja
|
Ja, Tosama je najcenejša. Od kozmetike pa dobiš vse v lekarni - rabiš pa itak samo hladilno mazilo za ritko, trdo otroško milo, mandljevo olje, 70% alkohol in fiziološko raztopino.
|
|
|
|
kozmetika za novorojencka 18.7.2005 13:22:37
|
|
|
|
Grascakinja
|
Koš za plenice imamo mi navaden, tak z nihajnim pokrovom.
|
|
|
|
kozmetika za novorojencka 18.7.2005 16:52:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo tudi tanavaden košek z nihajnim pokrovom. Notri dam tisto malo vrečko (ki jih kradem v Šparu na zelenjavi :)- ) in je zadeva super!
|
|
|
|
kozmetika za novorojencka 18.7.2005 18:10:51
|
|
|
|
kimi
|
Kozmetiko jaz že od začetka uporabljam Bubchen mi je najboljša in sem zelo zadovoljna nejcenejšo se da dobiti v Millerju. Tetra in povijalne so defenitivno najceneješe v Tosami- na Viru pri Domžalah. To je kmalu za tem ko prideš z Lj avtoceste. Kos imam jaz sangeric to je palček zavijalček. Sem zelo zadovoljna samo so dragi vložki zanj 2000sit pa ne zdržijo 1 mesec. Uporabljala sem ga dokler sem sina previjala na previjalni ko sem ga pa začela v dnevni ker je previjalno prerastel pa sem plenice metala v navaden koš ki ga tako ali tako izpraznimo najkasneje v 2 dneh. Plenico pa zelo dobro zavijem ko jo notri vržem
|
|
|
|
kozmetika za novorojencka 18.7.2005 19:10:25
|
|
|
|
tina104
|
Koš bo pri nas navadni. Glede kozmetike: si bila v šoli za starše? Nam so res vsetovali samo zelooo malo kozmetike - trdo milo, olivno ali mandljevo olje in kremo za ritko (to zadnje je baje zelo dobra BebiVal) vse to dobiš v lekarni. Če pa že kaj drugega, pa so tudi omenili Bubchen kozmetiko. Glede plenic tetra - jaz sem jih kupila v Rutarju - 10 za 2700 sit. Baje so drugače zelo poceni v Tosami, če pa ti je predaleč, je poceni tudi v DM - ok. 3500 za 10 kom od Kobacaja ali od DM mislim da 1300 za 5. Res sem od Kobacaja plenice videla najdražje v BC. V BC se splača kupovat tisto, kaj je trenutno v akciji. Sem bila pred kratkim v nabavi, zato so mi cene poznane;)
|
|
|
|
kozmetika za novorojencka 19.7.2005 7:50:53
|
|
|
|
Anonimen
|
A pol so tetra plenice še vedno cenejše v Avstriji? Ne nakupujem še nič, sem jih pa videla v Kiki, kjer stane 10 belih ali 5 potiskanih 10€. Koliko pa se jih sploh rabi?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?