Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kozmetika za novorojencka 18.7.2005 12:26:29
|
|
|
|
nana 27
|
Baje je najceneje plenice in podobno nakupovati v tovarniški trgovini od Tosame na Viru pri Domžalah.
|
|
|
|
kozmetika za novorojencka 18.7.2005 13:21:29
|
|
|
|
Grascakinja
|
Ja, Tosama je najcenejša. Od kozmetike pa dobiš vse v lekarni - rabiš pa itak samo hladilno mazilo za ritko, trdo otroško milo, mandljevo olje, 70% alkohol in fiziološko raztopino.
|
|
|
|
kozmetika za novorojencka 18.7.2005 13:22:37
|
|
|
|
Grascakinja
|
Koš za plenice imamo mi navaden, tak z nihajnim pokrovom.
|
|
|
|
kozmetika za novorojencka 18.7.2005 16:52:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo tudi tanavaden košek z nihajnim pokrovom. Notri dam tisto malo vrečko (ki jih kradem v Šparu na zelenjavi :)- ) in je zadeva super!
|
|
|
|
kozmetika za novorojencka 18.7.2005 18:10:51
|
|
|
|
kimi
|
Kozmetiko jaz že od začetka uporabljam Bubchen mi je najboljša in sem zelo zadovoljna nejcenejšo se da dobiti v Millerju. Tetra in povijalne so defenitivno najceneješe v Tosami- na Viru pri Domžalah. To je kmalu za tem ko prideš z Lj avtoceste. Kos imam jaz sangeric to je palček zavijalček. Sem zelo zadovoljna samo so dragi vložki zanj 2000sit pa ne zdržijo 1 mesec. Uporabljala sem ga dokler sem sina previjala na previjalni ko sem ga pa začela v dnevni ker je previjalno prerastel pa sem plenice metala v navaden koš ki ga tako ali tako izpraznimo najkasneje v 2 dneh. Plenico pa zelo dobro zavijem ko jo notri vržem
|
|
|
|
kozmetika za novorojencka 18.7.2005 19:10:25
|
|
|
|
tina104
|
Koš bo pri nas navadni. Glede kozmetike: si bila v šoli za starše? Nam so res vsetovali samo zelooo malo kozmetike - trdo milo, olivno ali mandljevo olje in kremo za ritko (to zadnje je baje zelo dobra BebiVal) vse to dobiš v lekarni. Če pa že kaj drugega, pa so tudi omenili Bubchen kozmetiko. Glede plenic tetra - jaz sem jih kupila v Rutarju - 10 za 2700 sit. Baje so drugače zelo poceni v Tosami, če pa ti je predaleč, je poceni tudi v DM - ok. 3500 za 10 kom od Kobacaja ali od DM mislim da 1300 za 5. Res sem od Kobacaja plenice videla najdražje v BC. V BC se splača kupovat tisto, kaj je trenutno v akciji. Sem bila pred kratkim v nabavi, zato so mi cene poznane;)
|
|
|
|
kozmetika za novorojencka 19.7.2005 7:50:53
|
|
|
|
Anonimen
|
A pol so tetra plenice še vedno cenejše v Avstriji? Ne nakupujem še nič, sem jih pa videla v Kiki, kjer stane 10 belih ali 5 potiskanih 10€. Koliko pa se jih sploh rabi?
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.