|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kozmetika za novorojencka
18.7.2005 12:11:46   
Sugy
Kje se vse to nabavi, oz. kje se da dobiti vse na enem mestu?

Kaj pa tetra in povijalne plenice? Predvidevam, da ima vse to BC, vendar je verjetno najdrazji...

Kako pa je v praksi s kosem za plenice? Kaksne imate, prav une posebne, ki plenicko zavijejo, ali kaj navadnega?
Neposredna povezava do sporočila: 1
18.7.2005 12:26:29   
nana 27
Baje je najceneje plenice in podobno nakupovati v tovarniški trgovini od Tosame na Viru pri Domžalah.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.7.2005 13:21:29   
Grascakinja
Ja, Tosama je najcenejša. Od kozmetike pa dobiš vse v lekarni - rabiš pa itak samo hladilno mazilo za ritko, trdo otroško milo, mandljevo olje, 70% alkohol in fiziološko raztopino.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.7.2005 13:22:37   
Grascakinja
Koš za plenice imamo mi navaden, tak z nihajnim pokrovom.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.7.2005 16:52:20   
Anonimen
Mi imamo tudi tanavaden košek z nihajnim pokrovom. Notri dam tisto malo vrečko (ki jih kradem v Šparu na zelenjavi :)- ) in je zadeva super!

(odgovor članu Sugy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.7.2005 18:10:51   
kimi
Kozmetiko jaz že od začetka uporabljam Bubchen mi je najboljša in sem zelo zadovoljna nejcenejšo se da dobiti v Millerju.

Tetra in povijalne so defenitivno najceneješe v Tosami- na Viru pri Domžalah. To je kmalu za tem ko prideš z Lj avtoceste.

Kos imam jaz sangeric to je palček zavijalček. Sem zelo zadovoljna samo so dragi vložki zanj 2000sit pa ne zdržijo 1 mesec. Uporabljala sem ga dokler sem sina previjala na previjalni ko sem ga pa začela v dnevni ker je previjalno prerastel pa sem plenice metala v navaden koš ki ga tako ali tako izpraznimo najkasneje v 2 dneh. Plenico pa zelo dobro zavijem ko jo notri vržem

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.7.2005 19:10:25   
tina104
Koš bo pri nas navadni.
Glede kozmetike: si bila v šoli za starše? Nam so res vsetovali samo zelooo malo kozmetike - trdo milo, olivno ali mandljevo olje in kremo za ritko (to zadnje je baje zelo dobra BebiVal) vse to dobiš v lekarni. Če pa že kaj drugega, pa so tudi omenili Bubchen kozmetiko.
Glede plenic tetra - jaz sem jih kupila v Rutarju - 10 za 2700 sit. Baje so drugače zelo poceni v Tosami, če pa ti je predaleč, je poceni tudi v DM - ok. 3500 za 10 kom od Kobacaja ali od DM mislim da 1300 za 5. Res sem od Kobacaja plenice videla najdražje v BC. V BC se splača kupovat tisto, kaj je trenutno v akciji.
Sem bila pred kratkim v nabavi, zato so mi cene poznane;)

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.7.2005 7:50:53   
Anonimen
A pol so tetra plenice še vedno cenejše v Avstriji? Ne nakupujem še nič, sem jih pa videla v Kiki, kjer stane 10 belih ali 5 potiskanih 10€.
Koliko pa se jih sploh rabi?

(odgovor članu Sugy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
19.7.2005 15:10:13   
tina104
Meni so večinoma svetovali 20 (npr. v šoli za starše), moja sestra jih je tudi imela 20, pa je rekla, da bi včasih še kakšno več rabla. Je pa tudi odvisno, če previjaš na široko ali ne. Če že od začetka ne povijaš na široko, jih rabiš manj. Če še kasneje povijaš s temi plenicami (kar ne verjamem), pa jih rabiš kakih 40.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.