|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi pregled
3.6.2010 13:23:43   
ive
Pozdravljene punce!! imam eno vprašanje: KDAJ PRVI PREGLED PRI GINEKOLOGO, KO NA NOSEČNIŠKEM TESTU POKAŽE user posted image ???
jaz imam doma že 2 lete starega nadobužnega in zdaj nam je končno uspelo še enkrat. Vendar ko sem klicala za prvi pregled, so me naročilo 30.6.2010, ko bom noseča že skoraj 10 tednov!! to se mi zdi zelo pozno, saj me zanima če je vse ok!!! user posted image

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 4.6.2010 10:11:04 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PRVI PREGLED
3.6.2010 13:30:30   
3x mami
odvisno od ginekologa, narocajo pa nekje med 8. in 11. tednom. prej je itak brezveze, ker mozno, da se ni vse vidno (in si potem brez zveze delas strahove in skrbi), ce pa stvar ne bo uspesna, se pa tudi pokaze do takrat...

srecno in uzivaj do pregleda!

(odgovor članu ive)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.6.2010 13:31:06   
FLOWR12
Čisto OK je pri 10 tednih. Če greš prej se še ne bo videl plodek in zdravnik ti ne bo mogel povedati če je vse vredu. Pri 10 tednih pa bo plodek že viden.

(odgovor članu ive)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.6.2010 13:36:51   
kristinaj
naročajo nekje po 8 tednu...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu ive)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.6.2010 16:10:13   
novakatja
Jaz sem bila prvič v 10. tednu in drugič v 9. tednu. Moja G prej ne naroča.
Tiste, ki grejo prej so dostikrat potem panične, ker se še ne vidi srca.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.6.2010 8:21:55   
ive
Hvala punce. Men je blo to zdaj ful čudn zato, ker sem imela pri prvi nosečnosti pregled v 7 tednu.
aja, pa še en " problem" imam. nikjer ne najdem stare materinske knjigice, smo se umes selil, pa se je nekam skrila.
a znajo bit hudi problemi zaradi tega???

(odgovor članu novakatja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.6.2010 9:16:47   
mayci
ive, čestitke za user posted image !user posted image Tudi jaz sem imela prvi pregled šele pri 9. tednih, sem si pa že sama plačala en ultrazvok tam okrog 7. tedna, da sem videla, da je vse tam, kjer mora biti...user posted image

Materinsko knjižico itak dobiš tokrat novo, je pa fino, če se spomniš podatkov od prvega poroda (pa mere otroka..), pa če so bile kakšne težave med nosečnostjo ali ob porodu... Meni so sicer rekli, da jo moram prinesti s sabo, pogledal pa je potem ni nihče, oziroma zelo na hitro...user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu ive)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.6.2010 9:21:16   
Andromeda
Tudi jaz sem imela prvi pregled v 10. tednu, se mi je zdelo neskočno dolgo, sem bila pa zato nagrajena s pogledom na malega pikca, ki je živahno migal z rokicami in nogicami user posted image Jaz mislim, da je bolje, če je nekoliko kasneje 1. pregled, ker npr. se kdaj zgodi, da se v 8. tednu še ne vidi srčka, potem je pa (nepotrebna) panika.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.6.2010 9:41:47   
Jessy
Jaz sem ga imela šele v 13. tednu! user posted image   Ups, ne! Še malce pozneje, ker sem bila 1 teden prej že na nuhalni, potem pa je bil šele 1. pregled.

< Sporočilo je popravil Jessy -- 4.6.2010 9:42:22 >

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?