|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko nas bo ta vikend lulalo? :))
3.6.2010 8:58:09   
Anonimen
Jutro!

Zanima me, koliko nas bo ta vikend lulalo na listke ali kako drugače user posted image user posted image user posted image

Jaz imam jutri predvideno user posted image in do nedelje če je ne bo, bom v nedeljo zjutraj delala test,... če mi bo uspelo seveda.

Sem pa imela cikluse skoraj vedno na 28. dni, le 3x na 32.
Jutri bo torej 28. dan, nedelja pa 30...

Čutim na vodi, da sem user posted image ... user posted image user posted image user posted image   vsake pet minut zazeham in zelo pogosteje hodim na wc.

Danes zjutraj me je pa še tako prijetno začelo špikat v bradavičkahuser posted image user posted image user posted image ,...mmmm I like it user posted image user posted image user posted image

No, ima katere že kakšne ''namišljene'' znake, kot jaz recimo?user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko nas bo ta vikend lulalo? :))
3.6.2010 9:08:22   
butt3rfly
jst sm mela namen preverit v soboto al nedeljo, a se je danes sfižilo vse skupi z obiskom tečke. tak da pri men odpade lulanje na trake. bom mogla kr lepo lulati v školjkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.6.2010 9:11:40   
naja17
Upam, da bo tko, kot si želiš... jaz že čutim, da bo user posted image  user posted image ....

No, evo... moj prvi odgovor na temi zanositev.... Sploh ne vem kam nej se prklopim, pa ne upam začet jokcat, pa bit pesimistična, sej sva na začetku, ker ko berem ostale, vidim, da se kr matrate.... Mene pa že zdej tko bedira in si ne upam pomislit, da se mi razvleče, al clo kej hujšega....

Aja, držim pesti za ostale user posted image  ...

< Sporočilo je popravil naja17 -- 3.6.2010 9:13:25 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.6.2010 9:50:45   
Muruska
Ojla

Kakšen svetoven naslov za temouser posted image ... sem kar mogla neki napisat. No jaz bom ta vikend sigurno lulalauser posted image , ampak za enkrat še na trakec za Ovul (in pa v školjko tako kot butt3rflyuser posted image ). Bom pa držala pesti za vse ostale, da se izteče tako kot je treba - čakam na novičkeuser posted image .

Drugače bom pa jaz na ''tapravi'' trakec lulala konec meseca. Imam drugi mesec terapije z Klomifenom in res, res, res bi že rada, da bi kaj bilo.

Naja, tebe pa čisto razumem ... jaz sem se prvi mesec, ko sva začela delat na otročku tako neučakana da ni bilo za vrjet (mam celo štorijo okoli tega prvega mesecauser posted image ). Ampak kar pogumno pa boš vidla, da bo, držim pesti.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?