|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mazanje lasišča pri dojenčku
2.6.2010 15:29:04   
divans1
Moj user posted image bo v četrtek star 4 tedne, pa me zanima glede laskov. Patronažna mi je rekla, da ni treba laskov nč mazat z oljem, samo telo in obraz po kopanju. Pa me zanima, ali ve kaj mažete ali ne??? Mal me je strah temenčkov... Ma pa že kar nekaj laskov.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mazanje lasišča pri dojenčku
2.6.2010 17:14:40   
ledenaa
Ne

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.6.2010 19:38:25   
Katy78
divans, ti imaš pa res veliko "težav". No, sej, kolikor si jih imela v nosečnosti, sploh ni čudno, da jih imaš zdaj, ko je dete tukaj. user posted image

Nič nisem mazala lasišča. Temence pa itak večina dojenčkov dobi. Daj se s tem ukvarjaj ko oz. če jih bo dobil, ne pa že na zalogo komplicirat. user posted image

Kar se pa tiče mazanja telesa in obraza z oljem - kolikor vem, je najbolje nič mazati.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.6.2010 21:04:58   
nananaja
nikjer nisem mazala z nobenim oljem, mlekom... ne vem zakaj bi nekej, če ni problemov s kožo...

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.6.2010 23:01:58   
gupika
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

divans, ti imaš pa res veliko "težav". No, sej, kolikor si jih imela v nosečnosti, sploh ni čudno, da jih imaš zdaj, ko je dete tukaj. user posted image

...to pa res...

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.6.2010 23:08:28   
ledenka
z oljem ga jaz sploh nisem nikoli mazala user posted image  samo kapljico sem mu dala na pregibe, da se poleti ni koža vnela.

proti temencem je pa najboljši šampon Mustela, z oljem je preveč packarije.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.6.2010 12:47:08   
smokyhawk
če bodo bile temenca,ampak ČE ga namaži z oljem bilokaterim(jaz sem kar unga ko sem se  z njim jaz mazala-mi je med.sestra rekla) pa ga zvečer namaži(ne pretiravaj) daj kapico gor in zjutraj speri...parkrat ponovi in bo ok....drugače če pa jih še nima pa nemaži....ti si tud npr.ne boš herpesa al pa ka vemuser posted image user posted image mazala če ga nimaš???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.6.2010 13:37:28   
roberta
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Nič nisem mazala lasišča. Temence pa itak večina dojenčkov dobi. Daj se s tem ukvarjaj ko oz. če jih bo dobil, ne pa že na zalogo komplicirat. user posted image

Kar se pa tiče mazanja telesa in obraza z oljem - kolikor vem, je najbolje nič mazati.

podpis.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.6.2010 21:12:33   
lananai
Mi smo našo mazali po kopanju celo z Johnson's baby oljem. Tudi po glavi. In to še do enega leta, ker je itak še skoraj brez las. user posted image

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?