|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HPV - papiloma virus
2.6.2010 14:52:54   
sončica25
Živjo......no, vesela sem že bila da bova z možem lahko začelauser posted image user posted image ....in potem grem na pregled še G da mi potrdi da je vse uredu........in glej...smola........okužena...HPV...papiloma virususer posted image ...nekaj mora prit vmes.....zdaj pa ne vem kaj naj naredim......res sem žalostna.niti to ne vem koliko časa traja zdravljenje.......upam, da bo vse uredu......kakšne izkušnje imate ve?lp
sončica

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 6.6.2010 21:25:10 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: težave :(
2.6.2010 14:56:44   
kristinaj
kaj pa je to zaen virus?

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu sončica25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.6.2010 15:10:40   
koala
Vem da ni fino ko ti kaj prekriža načrte, samo po moje je bolje da zdaj pozdraviš to okužbo, kot pa da bi se potem vso nosečnost sekirala čebo vse vredu.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.6.2010 16:53:29   
Felicita
humani papiloma virus je neozdravljiv... odvisno sicer od tipa ki ga imaš je infekcija persistentna ali pa sama izzveni v nekaj tednih do max 2eh let. zdravila ni. mislm pa, da okužba s hpv ni kontraindikacija za zanositev (to se posvetuj z ginekologom). vsekakor si pa sedaj v 'high risk' skupini za raka materničnega vratu, zato te verjetno čakajo pogosti brisi (na pol leta) in ob morebitnih spremembah konizacija ali lletz... ampak se zna zgodit da do tega nikoli ne pride (za to je samo približno 5-10% možnosti).

http://sl.wikipedia.org/wiki/Humani_papilomski_virus
http://zora.onko-i.si/?mod=mi_preprecevanjeRakaMaternicnegaVratu
http://www.onkologija.org/uploads/zlozenke/Knjizica_HPV-2009_zadnja.pdf

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.6.2010 18:54:38   
sončica25
takole je.....imam PAP I-II....skratka začetek..in ja vem da se to lahko razvije v raka materničnega vratu....tudi to vem da je neozdravljivo...nočem se sekirat ker vem da se ne bo pozdravilouser posted image ....res pa si želiva user posted image in žal bom mogla to ozdravit.....ta mesec imam pregled če bo potrebno zdravljenje.....tako da tudi jaz ne vem pri čem sem....škoda res da mi je to prekrižalo načrte....
koala strinjam se s tabo....bolje da zdaj to uredim kot da bi se sekirala med nosečnostjo....upam, da bo vse uredu...user posted image mogoče ima katera kakšne izkušnje s tem?ali pa katera koga pozna ki to ima?nisem toliko vešča o tem...lp

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.6.2010 20:36:59   
astrid1
Moja bivša sošolka je imela zelo operativni poseg, ker je imela zaradi HPV virusa že predrakaste spremembe na materničnem vratu. Kljub temu, da so jo rezali, je kasneje postala mamica dvem deklicam. Tako, da kar pogumno. Marsikaj se da porihtati. Vedno obstaja možnost, da bo vse v redu.

Neposredna povezava do sporočila: 6
8.6.2010 12:58:01   
sončica25
no, vesela sem za tvojo prijateljico in za tvoj nasvetuser posted image ......torej se da vse uredit....ja, malo me je strah......sicer nimam hude oblike ampak saj veš kako je.....ko bi rad da je vse uredu....koliko časa pa je trajalo da je lahko začela user posted image user posted image ?ker jaz bi rada čimprej....oba komaj čakava......lp

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.6.2010 21:15:24   
astrid1
To je že kar nekaj časa od tega...  Pri njej je trajalo kar malo dlje, ker so ji obrezali maternični vrat, pa še neka zdravila je morala jemati. Mislim da ene pol leta. Ko pa je bilo zdravljenje končano, so ji priporočili, da naj ima čim prej otroke. In jih tudi sedaj ima.

Neposredna povezava do sporočila: 8
9.6.2010 10:55:37   
sončica25
hvala za odgovor.....ja, nekateri pravijo da lahko traja zdravljenje do dva meseca lahko pa tudi več....odvisno od samega posega.bomo videli.23.6. imam pregled in bom izvedela kaj bodo naredili z mano.......user posted image
še eno vprašanje tudi za ostale če veste....zelo se priporočajo naravni bombažni vložki in razmišljam tudi sama o nakupu, ker imam stalna vnetja.katere se najbolj priporoča in kje se jih da dobit?samo v lekarnah ali tudi v prosti prodaji?lp

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.6.2010 18:30:55   
astrid1
Jaz ti odsvetijem vse vložke, pa naj bodo naravni ali ne. Prav tako tampone, ki izsušijo sluznico. Sama uporabljam menstrualno skodelico in nimam nobenega vnetja več. Dobi se v DM.
Sicer je ideja sama malo nenavadna, lahko pa garantiram, da je to najboljše kar je za žensko.
Vse tiste, ki jo uporabljajo, vključno z mano, nikoli več ne bi šle spet na uporabo vložkov ali tamponov. Sploh pa zdaj, ko je vroče, lahko mimogrede fašeš vnetje zaradi kakšnih Always. Vsaj pri meni je bilo tako.

Neposredna povezava do sporočila: 10
9.6.2010 18:50:53   
witch
Jaz uporabljam VIR nature vložke in sem ful zadovoljna z njimi. Od takrat ko jih uporabljam ni več vnetij. Res so debeli, amapk jaz sploh ne vem da ga imam.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.6.2010 21:44:19   
Poka
Moja svakinja je imela to in so ji rekli, da ni nič hudega, na koncu so ji pa rezali in sploh ni bilo tako nedolžno. Rekli pa so ji, da lahkoima otroke, ampak jih nima, ker ona je bila takrat že proti 40 in brez partnerja - ne da nebi mogla zanosit.

Mene je tudi strah, do sedaj vse OK, ampak imam pa že 5 let vnetja, stalno, nič ne pomaga.... In že ne vem več, a je vnetje, ali je ovulacijska sluz, oziroma kaj drugega. Cel hudič, pa vedno reče ginekolog, da je vse to normalno.

user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.6.2010 11:38:32   
sončica25
poka......žal mi je za tvojo svakinjouser posted image .....ampak če ni imela partnerja in bila pri 40 jo popolnoma razumem.........ja jaz imam tudi vnetja....zdaj bom začela uporabljat bombažne vložke priuser posted image in bom videla rezultate....kupila sem natura femina 100%bombaž, bom pa poskusila tudi vir vložke da bom videla kaj mi bolj ustreza....mislim pa da vnetje ki ga dobimo punce tudi razlog vložkov.do sedaj sem uporabljala always....bomo videli kakšni rezultati bodo.......
astrid1......vidim da sem čist za svetom....za menstrualno skodelico sem izvedela prvič....no in ker me je firbec matral sem šla na internet pogledat kaj hudiča je to pa še v DM sem šla, da vidim kako to zgleda.....zagotovo bom tudi to poskusila samo počakat moram kaj mi bodo svetovali v leonišču na pregledu....če mi bodo kaj rezali, moram sploh vprašat če lahko skodelico uporabljam v času zdravljenja.....sem pa vesela za predlog ker res nisem tega prej poznalauser posted image user posted image user posted image .........
upam samo da bom čimprej uredila to vnetje in preglede potem pa se user posted image spravim že enkrat user posted image user posted image , ker komaj čakam da dobim kepico v rokeuser posted image

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.6.2010 19:02:24   
Poka
Če ti kaj pomaga, ampak jaz še nisem probala - sodelavki so se nehala vnetja, ko je kupovala bombažne vložke v lekarni, meni je pa zadnjič nekoliko pomagal v jogurt namočen tampon.

Jaz sem premalo disciplinirana, tudi zato, ker sem upala, da bodo zdravila pomagala, pa očitno ne. Morala bi vztrajat, dokler ni učinka in hodit mginekologu in spremenit prehrano, dokler nebi bilo bolje. Imam pa to odkar sva bila z mojim na enem bazenu in se seveda z vsakim odnosom okužim od nejga nazaj - sam kaj ko sva pa oba jemala tabletke, pa tudi ni pomagalo.

Glede na to da bi rada user posted image  si pa ne upam niti mazat s canestenom ipd.

Neposredna povezava do sporočila: 14
12.6.2010 11:18:36   
sončica25
v jogurt namočen tampon??user posted image ojej....a tud to naj bi pomagalo....svašta.........ti bom sporočila če bo kej bolš z bombažnimi vložki.......tampone pa bom nehala uporabljat razen v izrednih primerih......

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.6.2010 11:24:15   
astrid1
Pomaga tudi prehrana. Ne uživam bele moke in sladkorja in alkohola ter svinjine, kar je idealno za glivice. V redu so tudi terapije bioresonance.

Neposredna povezava do sporočila: 16
12.6.2010 11:35:03   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: sončica25

v jogurt namočen tampon??user posted image ojej....a tud to naj bi pomagalo....svašta.........ti bom sporočila če bo kej bolš z bombažnimi vložki.......tampone pa bom nehala uporabljat razen v izrednih primerih......

jogurt (navaden) pa tampon je meni G predlagala. Ampak nisem nikoli probala. Ker od takrat vnetij skoraj ni.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.