Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 9:14:15
|
|
|
|
ZARA
|
Ja, to je zelo narobe...sploh če se za nobeno ceno ne morš zadržat 8)!
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 9:17:01
|
|
|
|
DaisyE
|
Resno razmisli...mislim kakšna neodgovornost! :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Pridna pupa. Evo rožice :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 9:18:23
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Obstaja nevarnost, da se ti znuca in da se njemu vname;)
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 9:22:13
|
|
|
|
meeryana
|
Kaj pa če,......se mu res znuca? GROZA!
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 9:23:09
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Dobr, da obema! Hudič bi bil, če bi sam enmu...
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 9:25:16
|
|
|
|
tempelj
|
:)-:)-:)-:)-, ful ste face! Še dobr, da mava v spalnici ventilator :)-:)-:)- Zdaj pa šalo na stran. Resno vprašanje :)-, joj ne morem se zadržat........:rozica:, glede na to da delava na :duda:, je morda vsak dan res preveč :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 9:27:59
|
|
|
|
emaa
|
nč ni preveč, dajta si duška
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 9:29:37
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Večji hudič bi bil, če bi rada bebico pa neč sexa.Tako, da si vidva kar privoščita:sloncek: Čez 30 let boš pa jamrala, da ti ne da in obratno.
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 9:32:05
|
|
|
|
DaisyE
|
Mislim, da na dva dneva svetujejo samo tistim, ki imajo slab spermiogram. Ostali lahko pa ko :zajcek::zajcek::zajcek:
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 9:33:06
|
|
|
|
meeryana
|
ja, že čez 10 let se lahko znuca, če tak intenzivno...... PA daj no, razmisli malo sama,...kaj res misliš, da bi to lahko bilo narobe, če vsak dan seksata? Daj no,....
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 9:59:42
|
|
|
|
Anitka
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- O marija, kaj pa če se vama znuca in pokvari? Ne vem kako je z dobavo rezervnih delov :)-:)-8)8)
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 10:12:19
|
|
|
|
Pia73
|
Tole je pa res preveč! Pa dajta se malo zadržat, no,.... :)-
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 10:15:19
|
|
|
|
dolenjka
|
Veselo na delo :sloncek::sloncek::sloncek:! Imam pa eno VELIKO prošnjo: A mi lahko pošlješ ta virus, ki sta ga staknila? Plačal, ni blema:)-:)-:)-
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 10:28:45
|
|
|
|
tempelj
|
dolenjka :)-:)-:)-..... Zase vem, da zjutraj sam odgrnem kovter pa oba vstaneta :)-:)-:)- , kaj pa mojga napele na to :zmeden2:, aja, VERJETNO JAZ NJEGOVA SEXICA :)-:)-:)-, :love:jaz
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 10:38:01
|
|
|
|
dolenjka
|
A vstajate s kurami, da imate tlk cajta? Jaz moram bit ob 7.30 na šihtu, pa vstanem ob 6.15 in se komaj privlečem zadnjo minuto. da bi pa še :sloncek: zjutraj, bi pa verjetn mogla sred noči vstat??:zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 10:46:41
|
|
|
|
gojska
|
jest vem samo to , da je imel moj :miska: boljši sprmiogram ko se pred tem dva dni zadržal.
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 10:51:40
|
|
|
|
tempelj
|
ja ja, vstajamo z kuram :)-:)-:)-, sam ne za :sloncek::sloncek::sloncek:, za na šiht ob 5.30 pol pa iz dolenjske proti LJ, da sem tudi jaz na šihtu 7.30. :sloncek::sloncek::sloncek: pol zvečer, al me pa že kr na vratih, ko dam pridem napade :)-:)-:)-
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 10:56:00
|
|
|
|
dolenjka
|
Mater si me nakurla! Zdej sem pa čist paf! Se mi ful :sloncek::sloncek:! A mislš da bo držal do pozn popoldan, ko ga bom spet vidla??:zmeden2:
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 11:07:10
|
|
|
|
tempelj
|
jojjjjjjjjj, dolenjka, nehi tko govort, ker bom jaz kr mojga zdele poklicala, naj se pripelje :)-:)-:)- :sloncek::sloncek::sloncek:, s tem še mene kurš. Veš, da bo počakal, sam upam, da ne bo tvojmu :love: prevroče za :sloncek::sloncek::sloncek: (ventilator je zakon :)-:)-:)-). Men se že kr neki vrti od tega vremena, pa čist sem mehka pa čudna pa nič se mi ne da.........
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.