Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zavarovanje bolnišnic-zaplet pri zdravljenju 2.6.2010 12:43:57
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja Zanima me uveljavljanje odškodnine, če je med zdravljenjem oz. posegom prišlo do zapleta, ki ni strokovna napaka. Baje imajo bolnišnice v ta namen sklenjeno zavarovanje, ampak nikjer ne najdem konkretnejših informacij. kaj, a je kakšna aparatura odpovedala? Ker drugače mi ni smiselno.
|
|
RE: Zavarovanje bolnišnic-zaplet pri zdravljenju 2.6.2010 12:47:57
|
|
|
|
tajtaja
|
Ni odpovedala aparatura , ampak je prišlo med posegom do zapleta. To pomeni, da noben zdravnik ni naredil napake, le stvari niso tekle po običajni poti. Zakomplicirano, da le kaj, ampak sta res to dve različni stvari. Saj tega ne bi vedla, če me na to nebi opozorila Invalidska komisija, ampak pri realizaciji se pa malo kreše. Očitno stvar na ta način deluje (valjda me ne bi napotili na neko zadoščenje, če to ne bi obstajalo ), ampak zgleda, da javnost za to možnost bolj malo ve. Pa odvetniki zgleda, tudi.
< Sporočilo je popravil tajtaja -- 2.6.2010 12:49:35 >
|
|
RE: Zavarovanje bolnišnic-zaplet pri zdravljenju 2.6.2010 12:49:34
|
|
|
|
Oceania
|
Meni je to smiselno npr. v primeru bolnišnične okužbe.Odgovora pa ne poznam. Mislim, da je to tud zadnja info, ki ti jo dajo v zdravstvu.
|
|
|
|
RE: Zavarovanje bolnišnic-zaplet pri zdravljenju 2.6.2010 12:59:01
|
|
|
|
TomTaylor
|
aha. Ja, pomojem, da če mu prej niso povedali, opozorili, da v določenem % lahko pride do takšnega ali drugačnega zapleta in v kolikor ni podpisal ustreznih papirjev, ki ti jih običajno dajo pred zdravljenjem (operacijo, posegi) na katerih naj bi pisalo, da je pacient seznanjen z VSEMI podrobnostmi zdravljenja/operacije/posega in VSEMI možnimi zapleti (nekaj v tem smislu piše - jz vem,da sem to podpisovala), potem jz mislim, da je prišlo do oškodovanja. Ker vsak pacient MORA biti opozorjen na znane/neznane zaplete vsakega zdravljenja/posega. Še celo ko mi je zobarca pulila zob sem podpisovala nek papir - ker, ja, lahko pride do zapleta pri vsaki najmanjši stvari... Če pa je papirje podpisoval, potem pa...ne vem...menda je bolnišnica že s tem dovolj zaščitena, ali pa mogoče res kje obstaja kakšen "keč". Čeprav dvomim.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?