Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zgodnja nosečnost brez bolečih prsi? 2.6.2010 9:03:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa samo teoretično zanima, ali je katera takšna, ki ni imela bolečih prsi v zgodnji nosečnosti? S tem mislim tam okrog poz.testa,.. 4-5 teden... jaz imam do predvidene še en dan, pa na prsih ne opazim nič ekstra drugačnega, niti me ne bolijo ( prej so me včasih po ovulaciji zelooo), sem pa samo zelooo utrujena in zaspana, na wc hodim zdaj 2x na noč, prej le enkrat,...pijem pa enako.,.. pa tudi 7. dan po spolnem odnosu sem opazila rozast izcedek... Torej znakov imam kar nekaj, le s prsmi se nič ne dogaja..
|
|
|
|
RE: zgodnja nosečnost brez bolečih prsi? 2.6.2010 9:07:20
|
|
|
|
talika81
|
oj, je možno, da nimaš bolečih prsi in si . ker lahko se boleče prsi pojavijo tudi kasneje - pri meni so se.
|
|
RE: zgodnja nosečnost brez bolečih prsi? 2.6.2010 10:11:11
|
|
|
|
lily32
|
možno je, da si . Jaz nisem imela nobenega drugega znaka razen tega, da sem hodila bolj pogosto na wc.
|
|
|
|
RE: zgodnja nosečnost brez bolečih prsi? 2.6.2010 13:30:17
|
|
|
|
melanija
|
Jaz sem bila 4x noseča in nobenkrat nisem imela t.imenovanih tipičnih znakov nosečnosti. Ne prej ne potem ko sem naredila test.
|
|
|
|
RE: zgodnja nosečnost brez bolečih prsi? 2.6.2010 13:43:48
|
|
|
|
kenya
|
Tudi jaz nisem imela v nobeni nosečnosti bolečih prsi. Ne na začetku in ne kasneje.
|
|
RE: zgodnja nosečnost brez bolečih prsi? 2.6.2010 14:06:54
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Sem v 11. tednu N...Prsi nisem imela nikoli boleča in napeta...Razen občasno občutljive bradavičke...
|
|
RE: zgodnja nosečnost brez bolečih prsi? 8.6.2010 17:02:52
|
|
|
|
princpesi
|
helou! tudi jaz hodim na wc kot nora :) danes mi zamuja prvi dan (če štejemo, da imam običajno na 28, če pa na 30 dni - bi morala prit jutri) ampak danes je baby check pokazal testno črtico čisto normalno obarvano, ena je bila pa zelo blaga...torej bo treba ponovit...čeprav po slabih dveh letih...bi bil že čas. Dala sem skozi HSG (bp), mož seme na pregled (bp), pol pa sem marca in aprila jela Klomifen, v maju sem bila brez,pa sva kar pridno , pa predvsem iz strasti (ne zaradi otroka). Mam pa zelo napet trebuh, kot da bo zdaj zdaj prišla , pa prsa so me začela bolet tudi kar no (samo na dotik). Joj, upam da res ne bo, in da ni bila lažno obarvana druga črtica. Katera kako mnenje? lp
|
|
|
|
RE: zgodnja nosečnost brez bolečih prsi? 9.6.2010 9:43:56
|
|
|
|
mojamura
|
počakaj še dan ali dva in ponovi test.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?