Encijan
|
Hm, jaz sem se pri prvi držala tega, da je nisem ne posedala, ne postavljala, preden tega ni sama naredila, isto pri hoji - je nisem vodila za roke, razen res čisto na koncu, ko je sama to izrazito hotela. Je pa sicer pozno shodila, pri 16 mesecih, ampak se mi je zdelo tako prav. Tokrat ne vem, če bom tako dosledna pri hoji, prej pa vsekakor. Aja, pa tudi drugim nisem pustila tega delat! Mi je pa ful hecno, ker sem te mejnike v gibalnem razvoju ful pozabila, mislim, kdaj so se zgodili. Imam vse poslikano in sem si rekla, da bom šla enkrat slike pregledat in si jih zapisat. Seveda si jih ŠE nisem! Zdaj pri Blažu še časa za brat literature nimam in niti ne vem, kdaj naj bi se kaj zgodilo. Po občutku bi rekla, da vse prej počne kot Špela, a kaj, ko mi čas sedaj tako zelo drugače (hitreje) teče kot prej. Naš fant je zadnje čase tolk hecen, prav trenira plazenje in - metanje na glavo - po postelji seveda. A ve ste jih dale že na tla? Meni se zdi, da je še prezgodaj zaradi padcev in udarcev v glavo, a po svoje me skrbi, da ne bi zdaj nekega napačnega načina plazenja osvojil, ko je na postelji mehko, ker rokic še ne zna prestavit, si pomaga z glavo. L.p. vsem
|