Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Hemoroidi po porodu 19.7.2010 14:59:03
|
|
|
|
zlicka
|
Ja mojemu ginekologu se je mudilo, je rekel da nima časa in je v roku 10 min potegnil pojslico ven in me zašil. Pojslice mislim da niti pogledali niso. Kar bi morali. Ne vem, ampak tudi mojemu ki je bil veš čas zraven je blo čudno. Če bi te začela vročina dajat, al pa krvavet še full, pa slabo bit, pol pojdi k zdravniku. Drugač je ok. Ja lahko se vname če je še dost noter, jaz sem mela kar dost, doma mi je padlo ven za dve polni odprti pesti in pol so me še tam sčistli pa so rekli da je blo še nekaj in tud strjena kri da še je bila. Ni mus da pride do sepse, lahko pride odvisno. Sam ne paničarit, če se drugač vredu počutiš, ti ni slabo nimaš vročine je ok . Pa če si že mela pregled pa te še niso sčistli pol ni hudo. Upam in držim pesti da bo vse ok!!!
|
|
|
|
RE: Hemoroidi po porodu 29.8.2010 21:51:45
|
|
|
|
cepetavka
|
Hemeroidi vedno boliji??? Jaz sem nekaj tednov po porodu opazila, da imam neke bunkice, vendar me nič ne boli. A naj si nabavim kakšno kremo ali kaj?
|
|
|
|
RE: Hemoroidi po porodu 30.8.2010 11:29:52
|
|
|
|
nusi
|
samo če so vneti bolijo, ponavadi tudi zakrvavijo. Če te ne bolijo jih vztrajno "tlači" nazaj noter - z občutkom seveda
|
|
|
|
RE: Hemoroidi po porodu 1.9.2010 14:05:34
|
|
|
|
natasarobi
|
priporočam hemoclin kremo. Meni so šli nazaj v 4-5 dneh. Me pa niso nč boleli, le ko sem se umivala sem čutila bunkice, pa rahlo sem krvavela po veliki potrebi.
|
|
|
|
RE: Hemoroidi po porodu 15.9.2010 11:44:35
|
|
|
|
rea27
|
odlična hrema proti hemeroidom in "ostalim ritnim" zadevam je zeliščna krema Hadensa, ki se jo dobi po lekarnah v Nemčiji in Avstriji. To je krasna zadeva, ki deluje takoj. Peče ko sam vrag, a v treh dneh do 1 tedna se zadeva poštima. Jaz sem jih dobila pri obeh porodih. Pri prvemu celo tako zelo boleče, da se mi je še porod zdel čisto mimogrede....drugič pa je bilo malo bolje, saj sem že med nosečostjo uporabljala to kremo. Sedaj pa kadarkoli gremo v Avstijo, kupim ene dve kreme za rezervo...Sem že celo familijo "pozdravila", vsi jo hočejo met, tako da ko pridem v lekarno in jih naročim 20 kom...si mislite, kako me tamkajšnje osebje pogleda :) no, hadensa torej...preverjeno iz prve roke...deluje..
< Sporočilo je popravil rea27 -- 15.9.2010 11:45:08 >
|
|
RE: Hemoroidi po porodu 15.9.2010 14:31:48
|
|
|
|
olimia
|
rea27, a si s to kremo odpravila hemoroide ali si jih samo ublažila. jaz jo namreč tudi uporabljam (super zadeva, ki res peče k ), ampak jaz sem mazala sam ko so me bolel, drugače pa ne. imam jih pa občasno - kak teden, pa full bolijo, pol jih nekaj dni - teden ali dva sploh ni, pa spet pridejo in bolijo al pa tudi ne... a naj si kar mažem dalj časa? hvala za info
|
|
|
|
RE: Hemoroidi po porodu 21.9.2010 21:30:23
|
|
|
|
rea27
|
ja, meni so se lepo povlekli nazaj oz. pozdravili..občasno imam še kak malenkosten problem, ko recimo ne pazim na hrano in je tudi prebava temu primerna...Sem se pa res mazala po porodu skoraj vsakič ko sem šla na stranišče.. torej..verjetno je tudi to pomagalo, da jih sedaj ni več..
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?