|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dohodnina 31.5
3.6.2010 15:41:13   
špelin@
Eh, ja, pri nas poštar danes ni nič prinesel... Pardon, prinesel je eno položnico in dva izpiska.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 76
3.6.2010 15:44:01   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Če ima elektronsko bančništvo, se lahko prijavi v e-davke in tam vidi odločbo.

Partner se ni dobil odlocbe domov,Vida pravi,a je 31.5 bila odpremljena. Ampak,ko pogleda v e davke nikjer ne najde odlocbeuser posted image

Je je - jaz sem se tudi namatrala, da sem našla. user posted image  Iti moraš v "Dokumenti" isto, kot če bi želel oddati kak dokument, potem pa kar izbereš "Informativni izračun dohodnine" in ti ga odpre. user posted image

Hvala user posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 77
3.6.2010 15:45:38   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA
Zmajaz a.k.a. Vida ve vse. user posted image

Nihče ni vseveden. user posted image

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 78
3.6.2010 18:15:44   
magda_velepič

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Če ima elektronsko bančništvo, se lahko prijavi v e-davke in tam vidi odločbo.

Partner se ni dobil odlocbe domov,Vida pravi,a je 31.5 bila odpremljena. Ampak,ko pogleda v e davke nikjer ne najde odlocbeuser posted image

Je je - jaz sem se tudi namatrala, da sem našla. user posted image  Iti moraš v "Dokumenti" isto, kot če bi želel oddati kak dokument, potem pa kar izbereš "Informativni izračun dohodnine" in ti ga odpre. user posted image

Meni odpre samo za leto 2007 in 2008 za lani pa nič ne odpre????user posted image

Največja tragedija ni vreščeč hrup slabih ljudi temveč grozna tišina 'dobrih'.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 79
3.6.2010 18:19:45   
magda_velepič
Sem pa za mojega probala njemu pa odpre za lani.No zdaj vsaj vemo kolko bo doplačal,ker še ni dobo odločbe.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu magda_velepič)
Neposredna povezava do sporočila: 80
3.6.2010 18:43:25   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: magda_velepič
Meni odpre samo za leto 2007 in 2008 za lani pa nič ne odpre????user posted image

Ja meni kaže za 2007, 2008 in 2009, če ti za 2009 ne kaže, potem je pa čisto možno, da inf. izračun ni bil odpremljen in bo treba dati napoved. Mojemu se je predlani zgodilo, da ni dobil, ker je računovodkinja pri delodajalcu nekaj zamutila in je moral potem sam dati napoved. Kaj pa reče Vida, če vtipkaš svojo davčno?

Neposredna povezava do sporočila: 81
3.6.2010 19:19:24   
magda_velepič

IZVIRNO SPOROČILO: magda_velepič

Ja meni kaže za 2007, 2008 in 2009, če ti za 2009 ne kaže, potem je pa čisto možno, da inf. izračun ni bil odpremljen in bo treba dati napoved. Mojemu se je predlani zgodilo, da ni dobil, ker je računovodkinja pri delodajalcu nekaj zamutila in je moral potem sam dati napoved. Kaj pa reče Vida, če vtipkaš svojo davčno?

Ja mi je napisala,da moj izračun ni bil sestavljen ali nekaj takega.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 82
3.6.2010 19:33:46   
zmajaz
Torej boš morala sama dati napoved, če hočeš dobiti kaj vrnjeno.
Lahko seveda tudi kar prek e-davkov. user posted image

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 3.6.2010 19:41:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 83
3.6.2010 20:23:26   
Najaa
darja.mark, sej poštar ne bo pustil kar odločbe v bloku, ampak bo pustil listek, da odločbo dvigne na pošti. Pa naj gre tvoj na pošto z osebnim dokumentom in bo dobil odločbo.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 84
3.6.2010 20:24:43   
zmajaz
Inf. izračun pride z navadno pošto in se nič listek ne pušča, ampak kar odločba v nabiralniku, ker ni nič za podpisovat.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 85
4.6.2010 7:31:08   
malecka_mateja

IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja
dan!
mene pa zanima če je imela katera podoben primer:
moj mož je dal mene in hčero za vzdževalne člane ker sem jaz študentk brez prihodka in zato me je lahko dal kot olajšavo vendar me niso upoštevali. sedaj bom dala ugovor.
kako dolgo traja da se dobi odgovor na ugovor in novo odločbo?
hvala

Pri tebi je morda ista zadeva kot pri miški - morda te niso upoštevali, ker ima premalo dohodka, da bi lahko uveljavljal toliko olajšav. Poglej, koliko je plačal dohodnine in koliko dobi vrnjene - če se zneska ujemata, potem ni napake. Če pa se ne, potem pa dajta ugovor, da te bodo upoštevali.

aha hvala sem preverla in ima plačane akontacije 1.588, 04 vrnjeno dobi 469,21 in me niso upoštevali pa bi me mogli. ker imam sama to digitalno potrdilo in sem si izračun naredila in bi moral dobiti vrnjeno nekaj čez 800 evrov. tako da sem si že sprintala ugovor ki je na njihovi strani in že pošljem danes. upam da nebo trajalo celo leto da dobimo novo odločbo. in hvala vsem za pomoč.user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 86
4.6.2010 7:32:51   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja

MIš ti ča si imela dohodke manjše od 3.100€ ne dobiš dohodnine in seveda tud nič nazajuser posted image

Kaj pa če sama vloži? Jaz imam tudi manj kot 3.100, pa če si naredim informativni izračun bi morala dobiti vrnjeno 80€, mi nebodo vrnili, tudi če bom vložla vlogo?

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 87
4.6.2010 9:41:16   
zmajaz
Ja sončnica24 boš dobila nazaj, če boš sama oddala napoved. Samo pač inf. izračuna ne dobiš, ker si imela manj kot 3100 eur dohodka, kar pomeni, da nisi zavezanec za dohodnino in seveda ti tudi vrnili ne bi nič sami od sebe, če boš pa dala vlogo, boš pa dobila nazaj vso dohodnino, ki si jo plačala - oz. pri tebi torej 80 eur. Tako da ti kar oddaj. user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 88
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?