|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
31.5.2010 11:20:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Espresso - razlika v finosti mlete kave...
1.6.2010 8:02:49   
ninocka
Glede mletosti, nimam pojma. Mi tud kupujemo Eduscho kavo in jo zmeljem tam v trgovini na espresso, pa ni tolk fino zmleta, je bolj groba. Mogoce je to za boljsi okus, res ne vem...

_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Espresso - razlika v finosti mlete kave...
1.6.2010 9:06:03   
Felicita
jap, tut jest vem samo tok, da če kupiš mleto kavo za espresso/kafetiero je velik bolj groba kot za turško (in opozarjam, ne turške pit iz grobo mlete kave user posted image ). pomoje je point da če jo preveč zmelješ, se skupi sprime in zamaši kak filter oz. voda ne teče skozi? sej ne vem, samo ugibanje.

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Espresso - razlika v finosti mlete kave...
1.6.2010 9:08:39   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333
pa se en prakticen problem imam - tiste, ki prav tako kupujete kavo v zrnu, katera vam je najboljsa? meni osebno trenutno najbolj sede Eduscho, ker je blagega, sladkastega okusa; moj pa npr. obozuje neko no-name iz Lidla, ki je pa precej grenka in mocno prazena. tko da imava problem v uskladitvi user posted image
prosim za kak predlog za zlato sredino!

Verjemi, da zlata sredina potem nobenemu od vaju ne bo všeč, ker imata očitno preveč različna okusa user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Espresso - razlika v finosti mlete kave...
1.6.2010 13:03:17   
Taddy78
Če hočem narediti espreso s fino mleto kavo, teče ful počasi.
meni je najboljša tropic kava, ki je v taki zlati pakungi. Vse ostale imajo tak močen okus. No imamo pa ta prav gostinski aparat.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ko partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...
Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Si želite na svoje, a potrebujete kredit?
V NLB so pripravili nagradno igro, s katero želijo mladim vsaj malo olajšati pot do lastnega doma.




Sadje, zelenjava ali riž z mlekom?
пеперутка16

Kako ste začeli z uvajanjem goste hrane in ali ste zadovoljni s tem režimom in otrokovim odzivom? Najprej smo predstavili: