|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   *pisana* solata
17.7.2005 20:54:41   
NINA1
ojla,
nikjer ne najdem recepta za omenjeno solato.
naj na hitro razložim in omenim sestavine.
Rada bi naredila solato iz makaronov,paradižnika, paprike,koruze in ne vem ali naj dodam majonezo ali kislo smetano?:zmeden:

kaj pa vi predlagate? ste že delale podobno solato?
vsak nasvet oz. recept mi bo prišel prav.

lp :sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   *pisana* solata
17.7.2005 21:06:47   
Anonimen
jaz skuham makarone, dam notri tuno, pa majonezo, koruzo, pa papriko, paradižnik- vse narezano na koščke, pa moj :love: ima rad še sir, tako da ga tud narežem na koščke.

(odgovor članu NINA1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   *pisana* solata
17.7.2005 21:07:22   
india
Nina, jaz dam malo majoneze in malo kisle smetane, pa feta sir, različno zelenjavo, narezano na majhne koščke, olive,kapre, včasih tunino, včasih narezano hrenovko ali posebno salamo, grah,koruzo, fižol,...kar pač iamm v hladilniku, včasih tudi kakšno kuhano jajčko. Pa poper, sol, mleti česen, ....v glavnem, domišljija ni odveč!

(odgovor članu NINA1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   *pisana* solata
17.7.2005 21:07:36   
Jančika_
Jaz bi vsekakor dodala majonezo, njam! To solato delam z navedenimi sestavinami plus čebula, tuna, kisle kumarice in majoneza. Zmagovalna kombinacija:bravo:.

(odgovor članu NINA1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   *pisana* solata
17.7.2005 21:12:54   
NINA1
o super ideje, a pa date še kaj kisa,soli in olja?:zmeden:
jančika a kisle kumarice daš kljub temu da je notri paradižnik in paprika in ostale sestavine?
kaj pa ve kaj pripravlajte za rojstne dneve, pri nas bomo v soboto praznovali Žano PRVI rojstni dan, pa bi mi mogoče še kakšna ideja prišla prav.

čao, super ste :rozica:.

(odgovor članu NINA1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   *pisana* solata
17.7.2005 21:14:02   
Anonimen
ja mal moraš solit.
kisa pa olja jaz ne dajem

(odgovor članu NINA1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   *pisana* solata
17.7.2005 21:15:51   
india
nobenga kisa i olja več, Nina, le majonezo in smetano, pa ja, kumarice ( kisle) daš lahko v vsakem primeru, kot pri fransoski...

jaz ponavadi i naredim kakšne kanapeje, lahko pečene kruhke z raznimi nadevi, ali pa toast pizze, to vse super paše k takšni solati...laho kakšno sirovo in sadno ploščo, za poslastico v tem času sadno solato, fino ohlajeno s sladoledom ali ledeno kavo....joj, njami..a lahko pridem an vse te dobrote??;)

(odgovor članu NINA1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   *pisana* solata
17.7.2005 21:19:16   
Jančika_
Kisa ne dodam, pač pa malo olivnega olja. Ja, kumarice pa v vsakem primeru! Super pašejo not!

Za RD pa še ne vem, tale solata bo sigurno vmes, pa verjetno bomo na žaru pekli zelenjavo (bučke, melancane, paprike, gobe). Aja, pa veliko sadja bo.

(odgovor članu NINA1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   *pisana* solata
17.7.2005 21:32:20   
NINA1
seveda ti kar pridi, bo dovolj :).
ja tudi mi bomo malo pekli na žaru, pa naredila bom sadna nabodala, full dobr zgleda pa še okusno je.:)-

(odgovor članu NINA1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   *pisana* solata
17.7.2005 21:34:49   
india
njam, to je res dobro ja...ne me preveč vabit, res lahko pridem,sploh drug teden, ko se mi ne bo dalo kuhat, ko moža ne bo doma;)

(odgovor članu NINA1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   *pisana* solata
17.7.2005 21:36:36   
metulj2
Jaz pa za omako poleg majoneze in kisle smetane dam še malo navadnega jogurta, malo gorčice in res zelo zelo malo kečapa. Dodam še sveže sesekljan peteršilj in to potem dam na vse sestavine, ki ste jih naštele in je res megaaaa dobro ... mljask:bravo:

Metuljčica:metulj:

(odgovor članu NINA1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   *pisana* solata
18.7.2005 0:58:12   
petra.horzi
ha jz mam pa še eno idejo
lohk nardiš za izbiro tako solato tud z rižem
riž, tunina, bučke (kuhane), paradižnik, paprika, koruza, feta sir, majoneza pa mal sojine omake.
ker je feta sir dost slan, ne rabiš nč soli
to sva z mami zadnič nardile pa je blo fuuuul dobr
njam...

(odgovor članu NINA1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   *pisana* solata
18.7.2005 8:41:32   
Anonimen
makarone lohk zmešaš s čimerkol hočeš (v zadnjo sem dala sir, olive, kisle kumarice) pa preliv vedno nardim iz kisle smetane, jogurta, kis, olje, sol. majoneze ne dajem več, ker smo jo nehal jest. - se zdravo prehranjujemo :P

lp, lara

(odgovor članu NINA1)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ali ste praznovali otrokov 1.rojstni dan na veliko ali samo bliznji?
kokos4 RR

Praznovanje

Na veliko (9%)

Samo bliznji (91%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!