|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prenosna klima
29.5.2010 13:09:38   
arabela*
sem prebirala malo debate in vidim,da vsi odsvetujejo prenosno klimo.
Pa me zanima,če je sploh tukaj kdo,ki jo ima in je z njo zadovoljenuser posted image
Glede na to,da razmišljamo o selitvi, nam fiksna klima ne pride v poštev....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prenosna klima
29.5.2010 20:10:00   
čaki
ja mi jo imamo že ene 5 let in se nam obnese. imamo jo na hodniku, podnevi je obrnena proti kuhinji in dnevni sobi, zvečer pa v odratno smer da piha v obe sobi. pa naštimamo jo da se ćez 2 uri ugasne in to je to. ror imamo napeljan na podstrešje. ko zagori lučka za vodo jo odlijemo in spet šopa naprej. tko da...vroče nam ni.. je pa res da je najbrž bolj hrupma kot stenska..

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.5.2010 20:38:58   
arabela*
no lepo je to slišatuser posted image

zanima me še...ali obstajajo take tudi,brez te cevi...ali imajo vse...?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.5.2010 20:39:02   
Taddy78
Žal nama je vsakega evra, ki sva ga dala za njo, pa še ful draga je bila.
Seveda ohladi prostor samo v prostoru kjer je, s tem da je zelo glasna. kak jo izklopiš, je čez 5minut spet isto vroče (pa sem jo imela vklopljeno celi dan)...
Ne priporočam!

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.5.2010 21:23:18   
arabela*

pri nas je problem,ker imamo full problem v eni sobi z vlago.Imamo tud razvlažilec,ki pa na eno veliko žalost kljub veliki propagandni reklami piha poleti vroč zrak ven in se soba segreje na 29 stopinj v trenutku,tak da nič ne pomaga......user posted image

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.5.2010 22:14:10   
tasia
V službi imamo prenosno brez rora in povem, da ni vredna niti črke K od klime. Tako da tudi jaz ne priporočam, skoraj isto če kupiš ventilator za 10 eur... 

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.5.2010 22:27:44   
Anonimen
Take brez tega rora najbrš da ni, ker fora klime je ravno v tem, da vročino nekam drugam odvaja ... če tega rora ni, potem na eni strani hladno piha na drugi pa vroče in je vse skupaj BV ... no mi smo jo imeli v službi in je to tak bullshit, da večjega ni (no razen, če imaš cev kam tako speljano kot Čaki). V službi smo imeli cev čez priprto okno speljano, samo je čez tisto priprto okno tolko vročine notri butalo, da se učinek klime ni poznal sploh oz. je bilo bol vroče v pisarni kot pa takrat ko je bila klima ugasnjena, okno zaprto in zunanje želuzije zagrnjene. Če ni denarja za stensko klimo (oz. se v kratkem selite), ti jaz prej svetujem stropni ventilator ali pa une navadne namizne ventilatorje ...

(odgovor članu tasia)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.6.2010 6:54:49   
majra
Midva tudi planirava selitev in sva si lansko leto kupila prenosno klimo-velika napaka. Je zelo glasna, tako da jo ne moremo imeti priključene ko smo v stanovanju(malo stanovanje). Ko jo izklopiš se res hitro segreje. Skratka, sva vrgla denar v zrak. Letos sva se odločila za fiksno klimo, ker pač brez nje ne moremo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.8.2010 14:23:57   
arabela*
no naj povem, da smo jo nabavili letos...in je super, zelo zadovoljni..tak da jo zelo priporočamuser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.8.2010 14:24:45   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

pa še ful draga je bila.

mi pa smo kar eno poceni kupiliuser posted image

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.8.2010 14:26:07   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

ti jaz prej svetujem stropni ventilator ali pa une navadne namizne ventilatorje ...

ma smo te pred klimo imeli...in samo zrak mešajo...shladi pa nič...vsaj nam niuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?