Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje poceni prenosna postelja 28.5.2010 21:04:38
|
|
|
|
PC Baby
|
Lani je imel Recinko ta kvalitetno Chiccotovo posteljico skoraj za pol cene kot drugje.
|
|
|
|
RE: kje poceni prenosna postelja 28.5.2010 21:16:03
|
|
|
|
AnciM
|
Jaz sem obe kupila v komisijski trgovini. Lani sem zanjo v Šparovčku v Medvodah dala 30€. Letos pa v Škofji Loki 20€. Letošnja je že malo obledela, ampak sicer lepa in cela. Lanska pa je kot nova.
|
|
RE: kje poceni prenosna postelja 28.5.2010 23:24:03
|
|
|
|
norge
|
www.recinko.si ali pa com
|
|
|
|
RE: kje poceni prenosna postelja 29.5.2010 10:15:27
|
|
|
|
mayci
|
Jaz sem jo kupila v Leclercu.
|
|
RE: kje poceni prenosna postelja 29.5.2010 14:30:11
|
|
|
|
jajula
|
IZVIRNO SPOROČILO: mayci Jaz sem jo kupila v Leclercu. kdaj pa? se spomnim da je bila lani ena akcija in so jih meli ful poceni, sam ko sem gledala pred dnevi so bile vse drage
|
|
|
|
RE: kje poceni prenosna postelja 29.5.2010 16:29:26
|
|
|
|
benika
|
Za koliko € bi jo pa rada imela. Ker se dajo dobit tam okoli 30€. To pa menda ni tako blazno drago. BC ima skoraj vsak mesec prenosno posteljico znižano za 40 ali več%.
|
|
|
|
RE: kje poceni prenosna postelja 29.5.2010 22:03:18
|
|
|
|
jajula
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Za koliko € bi jo pa rada imela. Ker se dajo dobit tam okoli 30€. To pa menda ni tako blazno drago. BC ima skoraj vsak mesec prenosno posteljico znižano za 40 ali več%. ma tm okol 40e sem mislila dat, samo zdej ko gledam ni nobene akcije, rabimo jo čez dva tedna. ko sem v leclercu pa so ble bolj proti 70e.
|
|
|
|
RE: kje poceni prenosna postelja 30.5.2010 8:18:11
|
|
|
|
Sacherca
|
jajula od kod pa si? Ce si kje blizu mene ti jo komot posodim.
|
|
|
|
RE: kje poceni prenosna postelja 30.5.2010 13:45:52
|
|
|
|
jajula
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca jajula od kod pa si? Ce si kje blizu mene ti jo komot posodim. saherca, najlepša hvala za ponudbo, sej glede sposojanja ne bi blo problema, ker mamo kr neki prijateljev, ki majo posteljo, sam ker smo bolj šlampaste sorte in radi kaj polomimo, je bolje da jo kar kupmo
|
|
|
|
RE: kje poceni prenosna postelja 30.5.2010 14:33:56
|
|
|
|
cukr07
|
Jaz sem jo kupila dva meseca nazaj v Ysk-u za 30€.
|
|
RE: kje poceni prenosna postelja 30.5.2010 15:57:23
|
|
|
|
mayci
|
jajula, to je bilo že precej časa nazaj, mislim da tri leta... Bila je pa poceni, tam okrog 40 eur.
|
|
RE: kje poceni prenosna postelja 30.5.2010 16:04:07
|
|
|
|
diana 28
|
Jaz sem jo kakšen mesec nazaj kupila sestri, ki pričakuje otroka in sicer v pikapolonici. Bila je v akciji za cca 35€ + JOGI 28€ ...Mogoče tudi tam kaj dobiš... Za pogledat je...
|
|
|
|
RE: kje poceni prenosna postelja 31.5.2010 7:59:16
|
|
|
|
barni
|
A nima tut Mercator center ene akcije in je v njej prenosna posteljica? Vsaj tako sem videla v enem prospektu. Morda se bo katera spomnila, zdi se mi, daje bila s Pika kartico cca. 35E.
|
|
|
|
RE: kje poceni prenosna postelja 2.6.2010 17:50:26
|
|
|
|
Sacherca
|
Videla sem jo v Eurospin letaku,cena mislim,da 35eur.
|
|
|
|
RE: kje poceni prenosna postelja 3.6.2010 9:29:19
|
|
|
|
Sacherca
|
V danasnji Babycenter reklami Lemi prenosna postelja za 30eur,velja od 4.6 dalje.
|
|
|
|
RE: kje poceni prenosna postelja 4.6.2010 0:49:02
|
|
|
|
jajula
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca V danasnji Babycenter reklami Lemi prenosna postelja za 30eur,velja od 4.6 dalje. hvala, jutri v nakup
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?