Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dilema - kratka stegnenica 27.5.2010 18:30:40
|
|
|
|
benika
|
Meritve UZ niso 100%. Ne sekiraj se vnaprej, ker s tem ne boš nič profitirala ali spremenila.
|
|
|
|
RE: dilema - kratka stegnenica 27.5.2010 18:58:41
|
|
|
|
picola1
|
Se strinjam. Brez veze se sekirat vnaprej...sploh pa ker uz res ni 100 %...Sem že slišala, da so otročkom namerili ogromne glavice, so imeli pa čist normalen obseg na koncu...ali pa teža...čez 4kg...ko so pa ven prišli, so pa tehtali 3,5 kg...Sicer boš pa videla čez nekaj dni... Drži se.
|
|
|
|
RE: dilema - kratka stegnenica 27.5.2010 19:51:22
|
|
|
|
Taddy78
|
Meni je tudi podobno izmeril zdravnik, ko sem bila v bolnici zaradi padca. Zmeril drugič in je spet bilo isto (zaostajala je za 3.tedne). Potem pa mi je rekel,da si bo en dan vzel čas in mi je naredil 4D UZ, se mučil in mantral in se je na koncu izkazalo, da je vse bp...
|
|
|
|
RE: dilema - kratka stegnenica 27.5.2010 22:31:57
|
|
|
|
slovenka
|
Ma, meni se zdi brezveze, da ti je šla v 40. tednu govorit takšne pomisleke... Sem sama tudi v 40. tednu in je res beda, da ti kaj takega reče, itak si že na koncu... Pa kaj pravi, kako krajša? Samo ena ali kako?
|
|
RE: dilema - kratka stegnenica 28.5.2010 9:57:31
|
|
|
|
lily32
|
Se strinjam s predhodnicami, ne sekiraj se brez veze. UZ ni 100%. Meni je 2 dni pred porodom po meritvi z UZ rekla, naj bi dete imelo 3kg, a je sama dodala, da je glede na velikost trebuha in mojo postavo verjetno večje. Deklica je nato imela 3850g, torej je UZ pokazal skoraj 1kg manj!
< Sporočilo je popravil lily32 -- 28.5.2010 9:58:17 >
|
|
|
|
RE: dilema - kratka stegnenica 28.5.2010 10:03:51
|
|
|
|
nina166
|
Meni je enako rekel na morfologiji. Pa ga je moj vprašal kaj to pomeni in je rekel: "Ja verjetno bo bolj mali" Ne sekiraj se...ne morejo imet vsi otroci enako dolge stegnenice, pa enak obseg glave. Uživaj še te dni do konca in se ne sekiraj. Meni je g pri drugi nosečnosti v 35.tednu naredila paniko, da je otrok velik samo za 30. tednov in me poslala v bolnico, pa še rekla je da bodo me verjetno dali kar rodit...v bolnici pa so me čukasto gledali kaj mi je, da delam paniko, otrok pa je normalno velik. Tako da tudi uz ne zmeri vedno čisto natančno. Lepo nosečnost še naprej in čimmanj skrbi
|
|
RE: dilema - kratka stegnenica 28.5.2010 10:25:07
|
|
|
|
jajula
|
jaz sem hodila k dr.pušenjaku je itak rekel da tok pozno nima smisla UZja delat, pa da so itak odstopanja. ne se sekirat, če pa ti ne da miru pejt še k drugemu dr na UZ
|
|
|
|
RE: dilema - kratka stegnenica 28.5.2010 14:24:11
|
|
|
|
ellie
|
Kolegici so rekli enako...v obeh nosečnostih. Prav paniko so zagnali. In oba malčka sta imela normalno dolge noge in vse tako kot je treba. Tako da je bilo to kar nekaj..
|
|
|
|
RE: dilema - kratka stegnenica 28.5.2010 14:40:30
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Še ena taka. Moji punčki naj bi zaostajala stegnenica za 3 tedne. Rodila pa se je s čist normalno dolgimi nogicami. Tak da jst ne verjamem več čisto UZ-jem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
PROSTI ČASmamamajčaKadar podnevi otrok spi, se samostojno igra, vi:hitro preverim, kaj je novega na forumih, facebook-u (
32%)
prižgem TV in se malo uležem (
11%)
si skuham kavo, pregledam pošto, reklame (
17%)
čistim, pospravljam, kuham, ni prostega časa! (
39%)
Število vseh glasov: 270Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!