Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Gostilna v okolici Kranja, Preddvor 26.5.2010 19:18:41
|
|
|
|
benika
|
Gitadela v Stražišču.
|
|
|
|
RE: Gostilna v okolici Kranja, Preddvor 26.5.2010 20:19:55
|
|
|
|
muco
|
Vila Bela , sam ne verjamem ,da bi blo cenovno sprejemljivo .
|
|
|
|
RE: Gostilna v okolici Kranja, Preddvor 26.5.2010 21:46:09
|
|
|
|
Felicita
|
men je Rekar zakon (začetek kranja če prideš iz medvoške smeri). sam tut ni najcenejši, mi je pa ful dobr.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Gostilna v okolici Kranja, Preddvor 26.5.2010 21:47:45
|
|
|
|
Bauka
|
Gostilna Ančka v Šenčurju-odlično-že velikokrat preverjeno!!! lp,Bauka
|
|
|
|
RE: Gostilna v okolici Kranja, Preddvor 27.5.2010 10:11:04
|
|
|
|
zp
|
jaz tudi glasujem za Ančko, osebno preverjeno na poročnem kosilu.
|
|
|
|
RE: Gostilna v okolici Kranja, Preddvor 27.5.2010 10:12:46
|
|
|
|
mala maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: zp jaz tudi glasujem za Ančko, osebno preverjeno na poročnem kosilu. se podpišem
|
|
|
|
RE: Gostilna v okolici Kranja, Preddvor 27.5.2010 10:41:16
|
|
|
|
RAKICA2007
|
Pizzerija BOLERO - Naklo pri Kranju odlična hrana, postrežba hitra in nizke cene...
|
|
|
|
RE: Gostilna v okolici Kranja, Preddvor 27.5.2010 10:48:34
|
|
|
|
Ploha
|
Gostilna pr Bizjak - spodnja Bela pri Preddvoru Vila Bela - Preddvor sam ti dve nista glih cenovno sprejemljivi... pol pa še: Ančka - šenčur Babica - šenčur Pr Viktorju - center Kranja, nasproti gostilne Arvaj Gostilna Logar - Hotemaže
|
|
|
|
RE: Gostilna v okolici Kranja, Preddvor 29.5.2010 11:58:35
|
|
|
|
natasarobi
|
Sem bila pri Villa bella in pri Rekar - oba sta za eno osebo rekla, da pride cca 20 eur (hrana). A se da še ceneje čez pridet
|
|
|
|
RE: Gostilna v okolici Kranja, Preddvor 29.5.2010 13:18:21
|
|
|
|
cmokec
|
Picerija Bolero ali picerija Viva. Dobi se tudi druga hrana, ki je zelo okusna. Porcije so povsod nenormalno velike, zato pazite pri naročanju. Cenovno ni drago, zato je potrebno prej naročiti rezervacijo, če vas bo več. Pa še to: Vila Bela in gostilna Bizjak sta dokaj draga varianta.
< Sporočilo je popravil cmokec -- 29.5.2010 13:19:41 >
|
|
RE: Gostilna v okolici Kranja, Preddvor 29.5.2010 13:53:23
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasarobi Sem bila pri Villa bella in pri Rekar - oba sta za eno osebo rekla, da pride cca 20 eur (hrana). A se da še ceneje čez pridet Od vseh naštetih predlogov, si si izbrala najdražja dva Brunarica na Kokrici je tud super, pa hrana je zelo okusna. Je pa dandanes tako, kamorkoli se boš obrnila, moraš pričakovat, da napol zastonj ne boš nikjer dobila postrežbe. 20€/osebo je nekje realna cifra. Kje boš dobila hrana za kak evro cenejšo, ampak veliko pa ne. Tako da se bo treba kar lepo sprijaznit s tem. Je pa veliko odvisno tudi od tega, kako postrežbo želiš in o kolikš0nem obsegu hrane razmišljaš.
|
|
|
|
RE: Gostilna v okolici Kranja, Preddvor 29.5.2010 15:42:29
|
|
|
|
krfjolca
|
A 20 € je drago Meni se ne zdi. V Naklem je še Marinšek, pa v Cerkljah gostilna Pod Krvavcem - ta je super.
|
|
RE: Gostilna v okolici Kranja, Preddvor 29.5.2010 16:47:09
|
|
|
|
natasarobi
|
20 EUR se meni sploh ne zdi drago/zame je to realna cena, zato me preseneča, da ste rekle, da je Rekar in pa Villa Bella dražja varianta, zato sprašujem, če se da kje ceneje dobit. Čeprav bi potem bila pa kvaliteta malo vprašljiva, zato sama dam raje malo več, pa da sem sigurna. Pri Rekarju sem bila večkrat (nikoli nisem imela pritožb), pri Villa Bella pa ne. Glede na to, da nas bo 11 odraslih in 4 otroci, pa nobeden ni ravno ne vem kakšen jedec/gurman...
|
|
|
|
RE: Gostilna v okolici Kranja, Preddvor 29.5.2010 17:16:39
|
|
|
|
cmokec
|
Jaz bi definitivno šla v Bolero ali picerijo Viva. Vtipkaj v iskalnik, ker je kar nekaj komentiranja na njihove storitve. No, za Vivo ne vem, ker so šele 2 leti. So pa menda bivši zaposleni od Bolerota, tako, da so nekje na istem nivoju. Predhodno naročanje je obvezno, z eno porcijo je najesta dva odrasla, ker so porcije nenormalno velike.
< Sporočilo je popravil cmokec -- 29.5.2010 17:17:36 >
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?