Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dr. hauschka krema za sončenje 26.5.2010 19:03:12
|
|
|
|
kaya2007
|
jaz sem v Oni zasledila reklamo za Alphanova bebe, ima tudi bio certifikat, dobilo naj bi se jo v lekarnah in specializiranih prodajalnah. drugače imajo pa hauschko pomoje v avstriji, pri nas jo baje neki ukinjajo
|
|
|
|
RE: dr. hauschka krema za sončenje 26.5.2010 20:08:01
|
|
|
|
jar
|
od hauške in welede krem za sončenje z mineralnim faktorjem so morali ukiniti, ker niso mogli zadostit nekim zahtevam. prodajajo se samo kreme iz zaloge, dokler pač ne poteče rok uporabe. enako v sloveniji, avstriji in angliji. tudi jaz iščem ustrezno nadomestilo.
|
|
|
|
RE: dr. hauschka krema za sončenje 26.5.2010 20:50:59
|
|
|
|
J.L.
|
mi imamo Eucerinovo. smo jo že uporabljali lani, ko je imela 1 leto.
|
|
|
|
RE: dr. hauschka krema za sončenje 26.5.2010 21:27:56
|
|
|
|
ajdaN
|
Jaz sem kupila Gamarde - mi je svetovala kot nadomestek Hauschke. Cena je za , ampak upam, da bo OK. Eucerinova mi je pa dve leti nazaj na vseh belih cunjah pustila rumene fleke !
|
|
|
|
RE: dr. hauschka krema za sončenje 26.5.2010 21:45:38
|
|
|
|
Adelina
|
Mi imamo Avalon.
|
|
|
|
RE: dr. hauschka krema za sončenje 27.5.2010 9:57:15
|
|
|
|
Julija08
|
Jaz sem kupila Mustelo, amapk je grozna, ker je tamal čist bel, se sploh ne da razmazat. Tako, da tud jaz rabim še eno bolj mazljivo, pa čim bolj naravno...ideje???
|
|
|
|
RE: dr. hauschka krema za sončenje 27.5.2010 18:53:50
|
|
|
|
Hope2
|
Zakaj pa je še vedno reklama v novi Oni, če se ukinja
|
|
|
|
RE: dr. hauschka krema za sončenje 28.5.2010 16:28:59
|
|
|
|
alora
|
jaz pa že 3 leta uporabljam justovo in mi je najboljša zame in za otrokapa še naravna je
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?