Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kam po pisane nogavičke za fanta? 26.5.2010 7:22:44
|
|
|
|
tintin
|
calzedonia ima zelene in rdeče, take žive...za fantke sicer pa pisane črtaste polzela probaj še kak fabiani, socks ...
|
|
|
|
RE: kam po pisane nogavičke za fanta? 26.5.2010 7:40:36
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ula3 Drage mamice, zelo rada kombiniram oblačila za svojega sina tako, da ima enake barve majico in nogavičke, a nikjer ne najdem pisanih nogavic, vse so samo v bež ali modrih odtenkih, jaz pa bi imela vse žive barve od rumene, zelene, vijočličaste, rdeče....kam naj se podam v nakup? Hvala! Če rabiš take, da je cel štumfek v eni barvi in brez raznih vzorcev, slikic...še mal na oddelek za punčke pokukaj. Jz jih skoraj vedno najdem v H&M, ker mojo taveliko tamalo tut s štumfki kombiniram (edino oranžnih pa nisem v celih 4,5 letih dobila nikjer nobenih! Celo rjave in črne sem našla, oranžnih pa ne. Čudno)
|
|
RE: kam po pisane nogavičke za fanta? 26.5.2010 7:56:57
|
|
|
|
rožica2
|
v šempetru v sav.dolini jih dobiš vse barve,poceni pa zelo dober material.če te zanima mi piši na zs
|
|
|
|
RE: kam po pisane nogavičke za fanta? 26.5.2010 8:23:54
|
|
|
|
Lu
|
Veliko jih je tudi na strani next.co.uk
|
|
RE: kam po pisane nogavičke za fanta? 26.5.2010 8:47:50
|
|
|
|
Anonimen
|
V sparu imajo prav luštne, mi jih kupujemo tam.
|
|
|
|
RE: kam po pisane nogavičke za fanta? 26.5.2010 8:49:42
|
|
|
|
mala maja
|
c&A ima tud poln pisanih, jaz jih vedno najdem, se pa strinjam da pokukaj malo na oddelek za punčke. tam imajo več izbire
|
|
|
|
RE: kam po pisane nogavičke za fanta? 26.5.2010 9:24:01
|
|
|
|
rija
|
kako velike pa rabiš? ker jaz sem se malo predozirala pri nakupih, pa imam še kar nekaj pisanih neodpakiranih in mu bodo verjetno prej premajhne kot pa pridejo na vrsto....
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?