Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: spet fehtam samo ne me brcnit v rit 26.5.2010 6:04:23
|
|
|
|
CatJa
|
Oprosti, ampak sta zelo slabi fotografiji
|
|
RE: spet fehtam samo ne me brcnit v rit 26.5.2010 6:20:44
|
|
|
|
2violina
|
od mene imaš glasova
|
|
RE: spet fehtam samo ne me brcnit v rit 26.5.2010 6:39:54
|
|
|
|
TomTaylor
|
O, tale je pa res kjut: http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/72/najbolje-ocenjeni.html aja, čokolinostarček imaš moj glas, ampak samo zato, ker zares rabiš nov fotoaparat. (čeprav, imam tega coolpixa, pa slike niso bogvekaj, sploh notranje so slabe)
|
|
RE: spet fehtam samo ne me brcnit v rit 26.5.2010 7:57:37
|
|
|
|
*alja*
|
glasovala
|
|
RE: spet fehtam samo ne me brcnit v rit 26.5.2010 8:12:25
|
|
|
|
tasa_m
|
glasovala.
|
|
|
|
RE: spet fehtam samo ne me brcnit v rit 26.5.2010 8:13:43
|
|
|
|
štrumfek
|
glas oddan
|
|
|
|
RE: spet fehtam samo ne me brcnit v rit 26.5.2010 8:43:04
|
|
|
|
Linostarček
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor O, tale je pa res kjut: http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/72/najbolje-ocenjeni.html aja, čokolinostarček imaš moj glas, ampak samo zato, ker zares rabiš nov fotoaparat. (čeprav, imam tega coolpixa, pa slike niso bogvekaj, sploh notranje so slabe) a si ugotovila da ga rabiva nane
|
|
|
|
RE: spet fehtam samo ne me brcnit v rit 26.5.2010 8:44:14
|
|
|
|
Linostarček
|
a sva midva tako zanič?? drugač pa vsem najlepša hvala zlate ste
< Sporočilo je popravil Linostarček -- 26.5.2010 8:45:32 >
|
|
|
|
RE: spet fehtam samo ne me brcnit v rit 26.5.2010 8:50:03
|
|
|
|
Linostarček
|
sem :D
|
|
|
|
RE: spet fehtam samo ne me brcnit v rit 26.5.2010 11:52:24
|
|
|
|
mačkicamala
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Oprosti, ampak sta zelo slabi fotografiji In zato ne moreš glasovat Ma si počena.
|
|
[Brisano sporočilo] 26.5.2010 12:03:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: spet fehtam samo ne me brcnit v rit 26.5.2010 12:27:25
|
|
|
|
mačkicamala
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Oprosti, ampak sta zelo slabi fotografiji In zato ne moreš glasovat Ma si počena. in zakaj bi morala, če ji fotografija ni všeč a potem lastno mnenje ni dovoljeno al kako ...... me zanima kdo je počen Ma ženšče,pa kaj se razburjaš?A veš,da to škodi lepoti Sej nisem teb napisala,da si počena... Ali pa si??
|
|
RE: spet fehtam samo ne me brcnit v rit 26.5.2010 16:54:15
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Oprosti, ampak sta zelo slabi fotografiji In zato ne moreš glasovat Ma si počena. in zakaj bi morala, če ji fotografija ni všeč a potem lastno mnenje ni dovoljeno al kako ...... me zanima kdo je počen Ma ženšče,pa kaj se razburjaš?A veš,da to škodi lepoti Sej nisem teb napisala,da si počena... Ali pa si?? A to po sebi sodiš? Glede na to, da običajno ne poveš nič pametnega, zgleda da res.
|
|
RE: spet fehtam samo ne me brcnit v rit 26.5.2010 17:01:12
|
|
|
|
Felicita
|
lol, tale natečaj je en tak velik fail... stran itak pol časa ne dela, glasovi pa ne padajo zaradi dobrih slik (ker so tok masovne da do dobrih niti prideš ne) ampak zrd prosjačenja po forumih. jest tut sodelujem, ampak ne bom fehtala za glas iz enga preprostega razloga - ker ne bom dobila 1400+ glasov, da bi ujela prvega. ergo, prepuščam glasovanje tistim, ki jim je moja fotografija dejansko všeč. poleg tega o kvaliteti slik in številu glasov lepo pričajo številke... npr tale fotografija (in caption in vse) je men odlična http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/2103 ma pa manj glasov kot prva od linostarčka ki je pač slika iz družinskega albuma.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: spet fehtam samo ne me brcnit v rit 26.5.2010 19:41:50
|
|
|
|
Linostarček
|
ojoj kam je zašla tema hvala za glaske in jih tudi vračam pa če komu nisva všeč tudi prav glavno da je meni všečna. in zaradi tega ni nihče smotan
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?