|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spolni odnosi
25.5.2010 14:49:26   
Anonimen
ste še zelo aktivneuser posted image na sredi nosečnosti???
pa zanima me če uporabljate kondom pri spolnem odnosu, namreč meni je G rekel da ga naj uporabljama da ne pride do raznih vnetijuser posted image
ne vem zakaj ampak jaz se med samim odnosom ne morem ne vem kako sprostiti ker samo mislim na to, da mogoče mojemuuser posted image ne paše, kaj če ga ruka, kaj če bo kaj narobe???sem pa na polovici nosečnosti
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spolni odnosi
25.5.2010 14:54:44   
luan
Bila aktivna toliko kot pred nosečnostjouser posted image (razen ko sem imela prepoved spolnih odnosov, zaradi krvavite) in s partnerjem nisva uporabljala kondomov.Sva pa oba zelo skrbela za intimno higieno.Pa nisem imela nobenih posebnih vnetij.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2010 15:06:15   
kajalin*
Bla sm aktivna do konca.

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2010 15:07:29   
Natalija28
Seks v nosečnosti ni prepovedan. user posted image  Mi2 seksava isto kot pred user posted image , še večkrat, ker imam povečano željo po seksu. user posted image  

Seks med nosečnostjo? Seveda!

Številni pari v seksu med nosečnostjo uživajo bolj kot kdajkoli prej. Povečan dotok krvi v medenično območje povzroči tesnejše genitalije, kar lahko poveča užitek za ženske, vaša nenehno rastoča stopnja hormonov pa bolj navlaži nožnico. Nosečnost nekaterim ženskam prav tako poveča občutek spolne privlačnosti, ženskosti in svobode. Sedaj vam prav tako ni potrebno skrbeti, da boste zanosile (če ste se temu nekaj časa poskušale izogniti) in počutile se boste bolj seksualno kot kdajkoli prej. Vendar pa nekateri pari ugotovijo, da se je njihova spolna sla zmanjšala ali pa so enostavno preveč nervozni za seks.

Če vas in partnerja skrbi, si zapomnite:

• Razen, če vam vaš zdravnik ne svetuje drugače, je seks popolnoma varen vse do datuma poroda,

• spolni odnos in orgazem ne predstavljata nikakršnega tveganja za vašega dojenčka. Ta je zaščiten s tekočino v amnijski vrečki, zaradi česar ga seksualno premetavanje ne bo poškodovalo,

• vaš dojenček se sploh ne bo zavedal, da seksate (orgazmi lahko včasih povzročijo nežne maternične krče, a vaš bodoči malček ne bo vedel, iz česa izhaja jo),

• morebiti boste opazile, da se vaš dojenček med ali po seksu živahneje premika. Strokovnjaki verjamejo, da je to neškodljiva posledica vašega pohitrenega srčnega utripa med spolnim odnosom.

Tak, da v akcijo.user posted image  Sprosti se in uživaj. Obilo užitkov.

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2010 20:20:06   
luan
Jaz sem imela prepoved seksa saj imam po dveh konizacijah že v osnovi stanjšan maternični vrat, pa še v vseh nosečnostih sem prve tri mesece krvavela.V vseh govorim zato, saj je za mano osem spontanih splavov.
Takoj, ko sem pa nehala krvaveti in se je stanje umirilo pa ni bilo ovir.
Tako, da niso vse nosečnosti iste in v določenih patoloških nosečnosti je tudi seks prepovedan!

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2010 20:24:25   
štrumfek
seksala sva dokonca (beri popoldne sva, ponoči sem rodila.user posted image user posted image user posted image .)
vseskozi brez kondoma

< Sporočilo je popravil štrumfek -- 25.5.2010 20:25:22 >

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.5.2010 11:03:36   
teja28
no, pri nas pa ne seksamo user posted image  enostavno mi ni. na začetku mi je bilo slabo pa blazno sem bila utrujena, sedaj me pa medenica tako boli, da komaj hodim. Skratka, podn user posted image  Sedaj skupaj odštevava dneve do poroda user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.5.2010 12:43:48   
slovenka
Midva sva v prvi nosečnosti nadobičajno veliko, še zadnjo noč... jaz se nikoli nisem spraševala, kaj si bebi misli ob tem, pač se je moral sprijazniti - ampak na polovici nosečnosti je še tako zgodaj, da res nimaš kaj misliti na to... user posted image

Sedaj sem tri dni do roka 2. poroda, pa mi je telesno še kar do zadeve, samo psihološko pa ne, ker imam slabe izkušnje iz prvega poroda, pa me je sedaj zelo strah... če bi seksala, pa bi še bolj mislila na to, se mi zdi... tako da tudi jaz komaj čakam, da je porod mimo, pa da se razbremenim glede tega in bo spet malo bolj veselo z atijem. user posted image

JAz bi ti svetovala, da sta aktivna, sam prvi porod, pa dojenje itd. običajno kar zakomplicirajo spolno življenje. Tako da v nosečnosti je še dober čas za to.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.5.2010 12:45:22   
slovenka
teja, midve sva pa na podobnem - 2-letni doma, drugi na poti, vidim... samo, da pri nas drugi prej pride kot vaš user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.5.2010 13:20:39   
picola1
Joj, meni tud zdej v drugi nosečnosti nekako ni do seksa...Mi je pa blo v prvi zato tolk bolj...
Drugače pa (če ni s strani zdravnikov drugačnih navodil) ne vidim problema. Kar se pa otroka tiče, sem pa nekje prebrala, da je to on občuti kot zibanje in mu je fino..user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.5.2010 0:03:36   
isobel
Kakšne srečke ste! user posted image Meni ni pasalo v prvi nosečnosti, v tej pa še manj.

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.6.2010 22:34:01   
lil_
noseca sem sele 6 tednov, in se mi kar user posted image problem je v tem, da me pri vsakem orgazmu grozno zaboli jajcnik. je imela katera podobne izkusnje ali pa katera ve kaj je lahko narobe?

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.6.2010 22:40:56   
tejči28
probajta zamenjat položaj.Meni že od začetka niso več pasali isti položaji kot prej,recimo da je bil on zgoraj in se naslanjal na trebuh,me je bolelo pol v obeh jajčnikih.Zdaj pa imam itak že taki trebuh,da so poze zelo drugačne in zanimive.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.6.2010 9:41:41   
Urska09
Midva z možem sva ravno v nosečnosti seksala k pr norcih user posted image user posted image user posted image . Meni je ful pasal. Nikoli prej in potem tok.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.6.2010 19:43:33   
ellie
Midva sva tud ful dost seksala med user posted image ...je meni ful pasalouser posted image  vedno brez kondoma.

Tak da, če ti le paše...seksaj...ker potem po porodu ponavadi ni več toliko časa za posteljne aktivnostiuser posted image

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?