|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zopet kilogrami
27.5.2010 10:52:14   
RAKICA2007
v celi nosečnosti cca. 9 kg (1kg na mesec)
po porodu pa izgubila skoraj 17 kg...

Rodila z 79 kg
ko sem prišla domov sem se stehtala pa sem imela samo 62 kg...
tako, da mi je G rekla, da mi takšno nosečnost še enkrat takoj predpiše user posted image  user posted image user posted image user posted image

Je pa res, da ta teža je odvisna od nosečke do nosečke...
ene se veliko 'zredijo' in nič izgubijo, ene se veliko 'zredijo' in vse izgubijo, ene se minimalno 'zredijo' in... mah ja dolgovezim user posted image  

vsaka nosečka je drugačna, nobena ni enaka z drugo in tudi med nosečnostmi je razlika.

nč se sekirat kok se je katera 'zredila' - saj po porodu hitr odšteješ otročka, posteljico, plodovnico ...

Želim pa vsem lepo nosečnost še naprej in seveda maksimalno uživajte!

(odgovor članu an12ka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.5.2010 13:51:08   
slovenka
anka, ampak ti to dejansko hujšaš, ker sam dojenček in vse okrog nosečnosti več tehta... tako da jaz ne bi rekla, da se "rediš".

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu an12ka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.5.2010 14:27:06   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: an12ka

35 teden, 1,5 kg...ampak mam mal samokontrole,ker mi sladkor niha  in so mi priporočal zdravo prehranjevanje,več malih obrokov in kilogrami nikamor ne bežijo...

v 35. tednih si se zredila 1,5 kg user posted image   

se strinjam s slovenko; vse kar nosiš v trebuščku več tehta ampak, če je s teboj in otročkom vse BP in vredu je to perfektno user posted image

< Sporočilo je popravil RAKICA2007 -- 27.5.2010 14:28:25 >

(odgovor članu an12ka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
31.5.2010 12:56:38   
uršula83
v 1. nosečnosti: pri 20 tednih na +3 kg, na koncu na +9kg
v 2. nosečnosti: pri 20 tednih na -2kg, sedaj pri 27 tednih na +2 kg, sem pa štartala z nekaj podlage

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 29
31.5.2010 16:45:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

zanima me koliko ste se zredile od prvega pregleda pa do 20-tega tedna???

Do 19 tedna sem imela natanko 6 kg več. Na koncu v 41 tednu pa 30 plusa.user posted image Iz porodnišnice sem prišla s 6 kg manj, ravno toliko kolikor je bilo user posted image , posteljice in plodovnice. In to težo sem držala dokler nisem začela spet delat po 13 mesecih. Sem pa v prvem mesecu ko sem začela delat, shujšala brez kakršnegakoli truda, 4 kile. Nekaj je šlo počasi dol, nekaj pa se me še vedno drži, 2 leti po porodu.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
31.5.2010 16:52:01   
žabica13
do 20 tedna sem se zredila nekje 5-6 kg. Trenutno sem v 28 tednu, in zadnje tedne gre kar gor, tako da s tehtnico nisva ravno prijateljice. Zaradi kilogramov se jaz sicer ne obremenjujem še toliko, ker ne vem koliko gre na račun vode, maternice, otročička, ...bolj me jezi mojih krepko nekaj več centimetrov čez ta zadnjo. Tam pa ni dojenčka in le nabran špehec user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
31.5.2010 21:23:02   
picola1

IZVIRNO SPOROČILO: žabica13

bolj me jezi mojih krepko nekaj več centimetrov čez ta zadnjo. Tam pa ni dojenčka in le nabran špehec user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image
Jst imam iste težave...Že prej me je blo čez rit kr dost...zdej pa sploh...Se mi zdi, da sam še rit raste...user posted image user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 32
1.6.2010 9:55:14   
slovenka
kolikor gledam nosečnice na pregledih, je to tako običajno - da ne dobimo samo trebuha, ampak še "podporo" trebuhu - malo po hrbtu, boke, noge, zadnjice... nič skrbeti, menda to potrebujemo za porod in dojenje... user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 33
1.6.2010 15:42:43   
žabica13
slovenka če sem prav razbrala iz prejšnjih postov si pa že čisto pri koncu nosečnosti, oz. čez rok? Čimveč sreče v porodnišnici in da čimprej k sebi stisneš malo štručko! user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
4.6.2010 21:48:06   
katra55
Od prvega pregleda v 8.tednu do 22. tedna sem se zredila 2,5 kg.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 35
6.7.2010 23:53:50   
majabar
Jaz do sedaj (24.teden) +1,5kg. Se mi zdi ravno prav.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 36
9.7.2010 14:20:48   
aran
http://ec56djc0hul90fbfwzvgyhr71z.hop.clickbank.net/

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?